I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU
Što ste ljudi dosadni više s tim namještanjem u pm.Ko da Željo nemože dobiti sutra ako im mi ne pustimo.Oni imaju puno veći motiv od nas i mislim da su šanse podjednake ako sve bude pošteno.Mi puno slabije igramo kući i mučili smo se i gubili bodove os dosta slabijih ekipa nego što je Željo.I kao sad ako izgubimo znači da smo pustili.pitic je napisao/la:Sutra imate preliku da pokažete koliki su dometi i jačina ove vaše ekipe. Također imate i priliku da pokažete koliko vam je obraz čist i da ušutkate sve one koji spominju namještaljku za Željezničar. Sretno sutra pa šta vam bog da
Ovo je jako kvalitetan potez Uprave. Iz dana u dan pokazuju da se nešto pametno radi, i postepeno na svim poljima bilježimo uspjehe. Smatram da nam je još malo potrebno strpljenja za vraćanje gdje nam i jeste mjesto. I ova trenutna situacija sa minimalnim dugom, isplatama igračima, na kraju krajeva pojavom i rezultata ... istini za volju kasno, ali ipak isti će da znače u idućoj sezoni, nagovještavaju neka bolja, pozitivnija vremena za naš klub.AlemC85 je napisao/la:dajte popustite malo. mene više zanima ovaj potez naše uprave u vezi biznis foruma. dajte da to komentarišemo. šta mislite da li je ovo jedan veliki plus za upravu kluba?
dobrodošao na PDF Veleža.VM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
Fala brato, dolaze nam bolji dani majke mi moje, nek ove naredne tri prvenstvene pobijede to pokazu. Dusmani nek crknu od ljubomore.AlemC85 je napisao/la:dobrodošao na PDF Veleža.VM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
hahaha hahahaha hahahahahVM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
Kakvo Nevesinje brato? ja sam mostarac majke mi moje.Tito_1922 je napisao/la:hahaha hahahaha hahahahahVM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
Pozz Nevesinju haha hahahahahah majkemi mi moje hahaha
pa na avataru ti je lik koji je nevesinjac a živi u Mostaru ili tako nešto.VM69 je napisao/la:Kakvo Nevesinje brato? ja sam mostarac majke mi moje.Tito_1922 je napisao/la:hahaha hahahaha hahahahahVM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
Pozz Nevesinju haha hahahahahah majkemi mi moje hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.