Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
prosle sezone je benzemu kocio panjina gonzalo ali zato ove majstor dominira 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tyler durden
- Kontakt:
Suti , dobro je.LenBias je napisao/la:
ma kad se sjetim ovog ublehasa svi ostali treneri mi zvuce podnosljivo
U ovo vrijeme sam nekako volio kad protivnik ima loptu na nasoj polovici i kad imaju kornere,tako bi ko neko dijete samo cekao kad cemo je oduzeti i krenuti naprijedsuhi je napisao/la:Jesmo nekad bili masina![]()
![]()
[youtube][/youtube]

Sretno zmajevi!!
S benzemom kojeg je on forsirao dovoljno ,slao truntu na rehabilitacije jer se bio udebljo ,to sto je imao konkurenciju zvanu pipita je druga prica,sad je nema i igra svaku tekmu.ronaldo99 je napisao/la: sa benzemom kojeg on nije forsirao, sa di marijom kojeg on nije isto tako forsirao i kojem je carlo nasao novu poziciju, i da dodam jos kako je ove godine motor ekipe MODRIC koje je bio dalkeo od standardnog kod Josea
Di maria je i kod mourinha bio prvi pik ,igrao odlicno,igrao isto kao sto igra i sad ,samo je real tad igra vise timski u ofanzivnom djelu jer je tu bio i ozil,kaka,itd ,sad se sve svodi na 3-4 igraca sto se napadaca tice i di maria je samo u kadru vise nego sto je bio prije.
Modrica je Mou doveo,jer je znao koliko moze,nije bio standardan jer nije bio u formi ,i trebala mu je sezona adaptacije ,ova sezona je sasvim ocekivana od luke ,i bilo bi isto pod bilo kojim trenerom.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- legenda reala
- Kontakt:
Camacho je kratko bio trener Reala, mislim da se nije slagao nešto s politikom kluba i da je odmah otišao 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@Len, strašna reklama. 
Rekla je Epic bas
Bitno da je Higuain i na reklami promasio

Bitno da je Higuain i na reklami promasio
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- tyler durden
- Kontakt:
suhi je napisao/la:Rekla je Epic bas![]()
Bitno da je Higuain i na reklami promasio![]()
Kakve bi tek kontre bile sa Baleom
Ali Carlo je super fino uklopio ovu 4-4-2 kad se branimo protiv Barce i Bayerna perfektno odigrano tek pred kraj obje utakmice je lopta prosla
Ali Carlo je super fino uklopio ovu 4-4-2 kad se branimo protiv Barce i Bayerna perfektno odigrano tek pred kraj obje utakmice je lopta prosla
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
[youtube][/youtube]
Koja je ovo igracina , nikad necu prezalit sto Barca nije krenula za njim kad ga je Malaga prodavala .
Koja je ovo igracina , nikad necu prezalit sto Barca nije krenula za njim kad ga je Malaga prodavala .
Njegovo tek dolazi,zbog ove formacije trenutno on ne moze doci do izrazaja i da pruzi ono sto moze,ali vec od iduce sezone ce biti jedan od kljucnih igraca 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
pa covjek je prakticno sam iznio prvi dio sezone , dok se jos igra i taktika trazila , on je svojom individualnom kvalitetom nosio Real , a i u zadnje vrijeme sve bolje i bolje igra , lagano se prilagodjava ovoj taktici . Strasan je igrac ,s njim i Modricem na terenu imate sve sto treba da dominirate utakmicom , a uvijek moze tipicna talijanska igra , pusti njih da se igraju , ona kontra lagana , i eto gol , bas kao protiv Barce i Bayerna .
Isca gotivim , jos sam na pocetku sezone rekao da je bolji igrac od Ozila , valjda ste i vi to sad skontali .
Isca gotivim , jos sam na pocetku sezone rekao da je bolji igrac od Ozila , valjda ste i vi to sad skontali .
Cuj sam iznio prvi dio sezone, valjda prvih par utakmica a onda je nestao i tek je u zadnje vrijeme uhvatio formu. Rano je za porediti i smijesno je reci kako je bolji igrac od Ozila. Budimo realni.
Ovo zasluzuje ban na 2 sedmice , gdje monolog ?Furymaker je napisao/la:jos sam na pocetku sezone rekao da je bolji igrac od Ozila , valjda ste i vi to sad skontali .
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Talentovaniji definitivno.
Isco bi 2 puta igrao bolje u Barci a Ney u Madridu
Isco bi 2 puta igrao bolje u Barci a Ney u Madridu
Ma i na mjesec dana .
Ozil je samo po broju asist bolji igrac od Isca , svaki drugi segment igre Isco je bolji . Uostalom , taj isti nahvaljeni Ozil , 10 utakmica igra na visokom nivou i onda ga nema do kraja sezone .
Slazem se da bi bolje igrao u Barci , samo zato sto bi imao 10x vise vremena na lopti nego u Realu .
Ozil je samo po broju asist bolji igrac od Isca , svaki drugi segment igre Isco je bolji . Uostalom , taj isti nahvaljeni Ozil , 10 utakmica igra na visokom nivou i onda ga nema do kraja sezone .
Slazem se da bi bolje igrao u Barci , samo zato sto bi imao 10x vise vremena na lopti nego u Realu .
Uozbilji se. Ozil je izgradjen wc igrac, smijesno je ove mladice porediti s njim. Pisanje u vjetar, sta je to Isco pokazao nakon sto je na pocetku sezone uvezao par tekmi? Ono premlad je, nisam ni ocekivao previse, to tek treba ocekivati iducih aezona ali su argumenti kontra Ozla nigdje veze.
@Makaveli talentovaniji jeste sigurno. Ima potencijal ne samo da daleko presisa Ozila vec i da dosegne nivo Inieste na koga strasno podsjeca. Ostalo je na klubu i na njemu.
@Makaveli talentovaniji jeste sigurno. Ima potencijal ne samo da daleko presisa Ozila vec i da dosegne nivo Inieste na koga strasno podsjeca. Ostalo je na klubu i na njemu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.