Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Prosle sezone je Isco predvodio jednu Malagu u 1/4 LP , umalo u 1/2 , mladu repku Spanjolske do titula , citavu proslu sezonu je bio uz Falcao-a najbolji igrac Primere koji ne igra za Barcu ili Real ,a i pretprosle sezone , 2. dio polusezone kad je dobio priliku , pokazao da je ponajbolji igrac Primere .
Momak iako ima 22god vec je WC , konstantniji je od Ozila , takticki je puno bolji od Ozila , bolji u zavrsnici od njega , tehnicki bolji , fizicki bolji , Ozil samo ima prednost u tom zadnjem dodavanju , i ako na osnovu toga i svih njegovih asistencija Ronaldu tvrdis da je bolji , nek ti bude .
Nije u brojkama sve , istina , treba jos sezonu-dvije odigrati na ovom nivou da dostigne raputaciju Ozila.
Momak iako ima 22god vec je WC , konstantniji je od Ozila , takticki je puno bolji od Ozila , bolji u zavrsnici od njega , tehnicki bolji , fizicki bolji , Ozil samo ima prednost u tom zadnjem dodavanju , i ako na osnovu toga i svih njegovih asistencija Ronaldu tvrdis da je bolji , nek ti bude .
Nije u brojkama sve , istina , treba jos sezonu-dvije odigrati na ovom nivou da dostigne raputaciju Ozila.
- Consigliere
- Kontakt:
Mislim da je otisao nakon 3-4 kola jer mu se nisu svidjeli zvizduci nakon dvije uzastopne 'neuvjerljive' pobjede od 1:0legenda reala je napisao/la:Camacho je kratko bio trener Reala, mislim da se nije slagao nešto s politikom kluba i da je odmah otišao
Sto se mene tice, a pratim Real od sezone 95/9,6 tri najbolja trenera
1. del Bosque
2. Mourinho
3. Capello
(Carla nisam uzeo u razmatranje jer nema cijelu sezonu iza sebe)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma pusti ih.Još u maju prošle godine sam pisao kako sam za dolazak Isca i odlazak Buljookog.Isco je Zidane za njega.Furymaker je napisao/la:Prosle sezone je Isco predvodio jednu Malagu u 1/4 LP , umalo u 1/2 , mladu repku Spanjolske do titula , citavu proslu sezonu je bio uz Falcao-a najbolji igrac Primere koji ne igra za Barcu ili Real ,a i pretprosle sezone , 2. dio polusezone kad je dobio priliku , pokazao da je ponajbolji igrac Primere .
Mourinho ispred Capella i Schustera?Consigliere je napisao/la: Mislim da je otisao nakon 3-4 kola jer mu se nisu svidjeli zvizduci nakon dvije uzastopne 'neuvjerljive' pobjede od 1:0Zamjenio ga je Ramon Garcia koji je nizom poraza unistio bilo kakve sanse da se suprostavimo Barceloni te godine.
Sto se mene tice, a pratim Real od sezone 95/9,6 tri najbolja trenera
1. del Bosque
2. Mourinho
3. Capello
(Carla nisam uzeo u razmatranje jer nema cijelu sezonu iza sebe)
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Brkica
-
-
-
-
-
pa Mou i Fabio
-
-
-
-
-
pa Mou i Fabio
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 26 apr 2014, 02:38, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Consigliere
- Kontakt:
A, zasto ne?Kawhi je napisao/la: Mourinho ispred Capella i Schustera?
Imao više vremena od njih,nije više osvojio,primio petardu od Barcelone i dirao gdje ne smije.Aj neosvajanje trofeja i nekako,al dirati u jednog od najvećih fudbalera kluba u historiji je nešto neoprostivo što bi ga trebalo na dno staviti.Consigliere je napisao/la:A, zasto ne?Kawhi je napisao/la: Mourinho ispred Capella i Schustera?
Pa Mourinho je titulu uzeo za vrijeme najbolje ekipe svih vremena tako da ta titula prima vecu vrijednost. O tome koliko dominatnije je titula osvojena je suvisno pricati.
Al cuj Schuster.
Cudi me da nisi ljubimca inzinjera spomenuo. 
Al cuj Schuster.
Mourinho vam je isprao mozak pričom o najboljoj ekipi svih vremena.Pepova Barca nije ništa bolja od Ronaldinhove.Dominantna titula?Barcelona sljedeće sezone haman ponovila istu,uz sve probleme koje su imali tada.
Schuster je uzeo dominantno titulu s j3bozovnim Pasillom i onda dobije otkaz nakon što mu se 3-4 glavna igrača povrijedi.
Pelle mi jeste ljubimac,ko što je vama Prevoditelj,al čovjek nije ništa osvojio pa ide da ga guram s ovim.
Schuster je uzeo dominantno titulu s j3bozovnim Pasillom i onda dobije otkaz nakon što mu se 3-4 glavna igrača povrijedi.
Pelle mi jeste ljubimac,ko što je vama Prevoditelj,al čovjek nije ništa osvojio pa ide da ga guram s ovim.
Ne brukaj se s tim da Pepova Barca nije nista jaca od zubanove.
Schuster nije uzeo titulu ni blizu dominantno kao Mou koji je te sezone odradio najbolju Primeru u historiji. Pasillo je imao samo jer je te sezone Barca bila ocajna. Tek ih je Pep iduce doveo u red.
Jednostavno ne mozes Schustera koji je gubio u osmini kupa i lige prvaka od Mallorce odnosno Rome stavljati ispred Mourinha.
Jednostavno ne mozes Schustera koji je gubio u osmini kupa i lige prvaka od Mallorce odnosno Rome stavljati ispred Mourinha.
Pepova Barca je duplo bolja , i Mourinho je doktor za Schustera , ne smiju u istu recenicu .
Najabolji trener svih vremena izgubi 5:0 od barce sa sastavom REAL MADRIDA.
Da je igrao sa Grbaljem iz Crne Gore pa ajd j3baji ga.
bice carlo najbolji samo polako kad legne decima, kakav brko, kakav mou 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Consigliere
- Kontakt:
Titula sa svim mogucim rekordima, tri polufinala LP o kojima smo samo mogli sanjati prethodnih sest godina, Kup kralja i finale istog, takmicenja koje je smatrano drugorazrednim za klub do njegovog dolaska.Kawhi je napisao/la:Imao više vremena od njih,nije više osvojio,primio petardu od Barcelone i dirao gdje ne smije.Aj neosvajanje trofeja i nekako,al dirati u jednog od najvećih fudbalera kluba u historiji je nešto neoprostivo što bi ga trebalo na dno staviti.Consigliere je napisao/la:A, zasto ne?Kawhi je napisao/la: Mourinho ispred Capella i Schustera?
Shuster je osvojio ligu prakticno bez konkurencije, a u LP je ispao od Rome i to porazom na Bernabeu
Kakav argumentDzoni je napisao/la:Najabolji trener svih vremena izgubi 5:0 od barce sa sastavom REAL MADRIDA.
Ako se to desi uci ce Carlo u legendu odmah, ali meni niko nije ispred BrkeLenBias je napisao/la:bice carlo najbolji samo polako kad legne decima, kakav brko, kakav mou
Haj ne bil osvojio pa nek mu pero da otkaz na kraju,nek ide u united 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Da, nije li Ferguson jace naguzen na svom terenu od gradskog rivala koji nije ni isprdak najace ekipe ikad? Znaci da ga odmah iskljucimo iz svih rasprava o najboljem ikad. Fuck logic.Dzoni je napisao/la:Najabolji trener svih vremena izgubi 5:0 od barce sa sastavom REAL MADRIDA.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Mourinho je digao Real Madrid za godinu dana duplo, smanjio razliku izmedju Barcelone i Reala tada.
Ucio je iz poraza, sutio, trpio kritike, a onda prekinuo dominaciju dotad nenadmasne ekipe i nesretno ispao iz CL.
Tko je pratio, prica mu nikakva ne treba.
Ucio je iz poraza, sutio, trpio kritike, a onda prekinuo dominaciju dotad nenadmasne ekipe i nesretno ispao iz CL.
...Život za Široki...
To je toŠB_Fidelis je napisao/la:Mourinho je digao Real Madrid za godinu dana duplo, smanjio razliku izmedju Barcelone i Reala tada.
Jose je uz don Fabia jedini pravi trener kojega smo imali nakon brke,današnjeg trenera nisam uzimao u obzir ali po dosadašnjem može skupa sa Joseom i Capellom.
Schuster je naslijedio ekipu od don Fabia i doživio pasillo ni kriv ni dužan.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Furymaker je napisao/la: Momak iako ima 22god vec je WC , konstantniji je od Ozila , takticki je puno bolji od Ozila , bolji u zavrsnici od njega , tehnicki bolji , fizicki bolji , Ozil samo ima prednost u tom zadnjem dodavanju , i ako na osnovu toga i svih njegovih asistencija Ronaldu tvrdis da je bolji , nek ti bude .

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Covjek je apsolutno upravu.
Sad nije bolji , i ne treba biti sa 22 pune godine u prvoj sezoni
al ima potencijal da bude mnogo bolji
jer pokazuje da moze biti "dvosmjerni igrac"
Sad nije bolji , i ne treba biti sa 22 pune godine u prvoj sezoni
al ima potencijal da bude mnogo bolji
jer pokazuje da moze biti "dvosmjerni igrac"
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.