Znali neko slucajno dali u GMS-u Vitezu ima ovakvih dukserica ili slicnih,ak ne u GMS onda bilo gdje?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koji vrh,ako nadjes sta javi i menipik je napisao/la:
Znali neko slucajno dali u GMS-u Vitezu ima ovakvih dukserica ili slicnih,ak ne u GMS onda bilo gdje?
Jbg drug mora i to neko,nebi mi ali nas tjerajuMinistaR je napisao/la:Gledajući ove slike, pa ovaj forum vri imućnima. Ima li ko da nosi obuću od 20-30 maraka?![]()
Jao, jao, svi puni love. Sve kriza, a ne znaš koje su bolje. Te Stone Island, Fred Perry, novi modeli Adidasa i Nikea, La Coste, Ferrari, McLarenke...
jbg mora se i to maloMinistaR je napisao/la:Gledajući ove slike, pa ovaj forum vri imućnima. Ima li ko da nosi obuću od 20-30 maraka?![]()
Jao, jao, svi puni love. Sve kriza, a ne znaš koje su bolje. Te Stone Island, Fred Perry, novi modeli Adidasa i Nikea, La Coste, Ferrari, McLarenke...
dobre šuze se moraju imatMinistaR je napisao/la:Gledajući ove slike, pa ovaj forum vri imućnima. Ima li ko da nosi obuću od 20-30 maraka?![]()
Jedino sto sam za sada nasao je sliku na netuhammers je napisao/la:Koji vrh,ako nadjes sta javi i menipik je napisao/la:
za zime su odlicne ove, ljeti kratki rukavaEmir_ZENICA je napisao/la:Imao sam slicnu...samo kratkih rukava...120km u GMS-u je platio![]()
Odlicna je
Uživaj, pa ako ti se šta svidi, a znam da hoćeadnan_nanda je napisao/la:ja patike i dukserice obozavam,sve pare ja potrosi na to,sto se tice patika samo skejterice dolaze u obzir,ne mogu da nadjem na netu ove sto trenutno imam al nasao sam neke slicne samo sto je ovaj znak od DC-a veci i malo prelazi tamo pozadi.
te sam prosle godine kupio,a cekam da ovaj snijeg prodje i vec sam vidio sledece koje cu uzet od GLOBE,crne boje.
ovdje su ti sve sigurne 100%pik je napisao/la:Znali ko od vas imal kakva sigurna online prodavnica za kupovinu odjece ?
Kosulja > Springfield extra, imama ja istu samo na rozesteve-o je napisao/la:trenutno najdraza majica![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.