Je li sutra ako izgubiti bit ce da je Tigar dao premiu za Rudar da vas pobjedi?
Moderator/ica: GracanicaAA
ETO NASLI SE PRAVI DA NAM GOVOREsigurnoable je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem svojim ocima. Ako pobjedimo kupili smo utakmicu, ako kiks napravimo kao domacini opet smo kupili utakmicu. Nemam rijeci Tuzlaci za vas, jedino sto mogu reci da ste stvarno jadni. Sad mi je jasno zasto vas vecina u BiH ne voli, FUJ JOS JEDNOM!![]()
![]()
Ko nam recesigurnoable je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem svojim ocima. Ako pobjedimo kupili smo utakmicu, ako kiks napravimo kao domacini opet smo kupili utakmicu. Nemam rijeci Tuzlaci za vas, jedino sto mogu reci da ste stvarno jadni. Sad mi je jasno zasto vas vecina u BiH ne voli, FUJ JOS JEDNOM!![]()
![]()
Ma dobri su Tuzlaci, samo ima ovih par nepismenih pacenika na ovoj temi, cuj "dusevne boli"sigurnoable je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem svojim ocima. Ako pobjedimo kupili smo utakmicu, ako kiks napravimo kao domacini opet smo kupili utakmicu. Nemam rijeci Tuzlaci za vas, jedino sto mogu reci da ste stvarno jadni. Sad mi je jasno zasto vas vecina u BiH ne voli, FUJ JOS JEDNOM!![]()
![]()
sigurnoable je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem svojim ocima. Ako pobjedimo kupili smo utakmicu, ako kiks napravimo kao domacini opet smo kupili utakmicu. Nemam rijeci Tuzlaci za vas, jedino sto mogu reci da ste stvarno jadni. Sad mi je jasno zasto vas vecina u BiH ne voli, FUJ JOS JEDNOM!![]()
![]()
sigurnoable je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem svojim ocima. Ako pobjedimo kupili smo utakmicu, ako kiks napravimo kao domacini opet smo kupili utakmicu. Nemam rijeci Tuzlaci za vas, jedino sto mogu reci da ste stvarno jadni. Sad mi je jasno zasto vas vecina u BiH ne voli, FUJ JOS JEDNOM!![]()
![]()
![]()
A jel u Bihaću bilo navijača Goška i da na vas na kraju utakmice prilikom vašeg izlaska sa stadiona gađaju flašamaBihac96 je napisao/la:5 kola do kraja,ali bez obzira na to mislim da je sad gotovo Sloboda nece ispustit prvo mjesto.Samo mi je zao sto ovi iz Gracanice nisu vidjeli kako se reaguje kad sudija osteti domacine,da se ne psuje gostima,da ih se ne zarobi na stadionu da specijalci moraju ih cuvati.Neznam dal je sudija izasao ziv iz BihacaPored sviranog penala za Jedinstvo sudija nije svirao jos dva cista penala za Jedinstvo,nadam se da ce biti na snimku te situacije.Gdje su sad ovi portali prvi SS da pisu da je Jedinstvo osteceno a znamo sta se je pisalo proslu subotu.Toliko o vasim pricama da Jedinstvo kupuje sudije.Ali bez obzira na to mi smo ovo morali dobiti.
Je l' kakav igrač iz Gabele možda dig'o tri prsta? :O7aprildomemoj je napisao/la:A jel u Bihaću bilo navijača Goška i da na vas na kraju utakmice prilikom vašeg izlaska sa stadiona gađaju flašamaBihac96 je napisao/la:5 kola do kraja,ali bez obzira na to mislim da je sad gotovo Sloboda nece ispustit prvo mjesto.Samo mi je zao sto ovi iz Gracanice nisu vidjeli kako se reaguje kad sudija osteti domacine,da se ne psuje gostima,da ih se ne zarobi na stadionu da specijalci moraju ih cuvati.Neznam dal je sudija izasao ziv iz BihacaPored sviranog penala za Jedinstvo sudija nije svirao jos dva cista penala za Jedinstvo,nadam se da ce biti na snimku te situacije.Gdje su sad ovi portali prvi SS da pisu da je Jedinstvo osteceno a znamo sta se je pisalo proslu subotu.Toliko o vasim pricama da Jedinstvo kupuje sudije.Ali bez obzira na to mi smo ovo morali dobiti.
![]()
![]()
Mogu mislit kako ste igrali ako su vam dva ne doszdeena penala najvece prilike, pusti to da ste napravili pritisak i zabili 1-2 gola sudenje sad ne bi ni spominjao.nerkolfc je napisao/la:Kad izađe snimak vidjet cete ko je ostećen. Znači 2 penala nam nisu svirali ali 2 čista, neb' ovaj glavni sudija ni onaj svirao da nije pomocnik mahao kao lud. Mrzim kad sudija napravi kardinalnu gresku i onda pokusava to nadoknadati nekim glupim faulovima na sredini terena ili oduzimanjem lopte za pogresno izvođenje auta. Sudija je malo i dobio po brnjici na izlazu. Ovaj remi je nesto najteze sto sam dozivio otkad pratim Jedinstvo. Znaci igraci su dali sve od sebe i promasili prilike sa 5 metara dvije. Igraci GOSKA dvije kontre i dva gola. Nisu pokusavali igrati prljavo te se nisu izlezavali bezveze.Bojim se samo da bi ovo moglo znaciti kraj za PL. Nadam se da nije tako ali eto vidjet cemo.
Ovo se također nalazi tu.Znaci igraci su dali sve od sebe i promasili prilike sa 5 metara dvije
Ovako smo mi prije koji sat mislili i za vas. Niko nije mislio da će te izgubiti bodove. Ima još da se igra i niko ne garantuje sve pobjede Slobode . . .Bihac96 je napisao/la:5 kola do kraja,ali bez obzira na to mislim da je sad gotovo Sloboda nece ispustit prvo mjesto.Samo mi je zao sto ovi iz Gracanice nisu vidjeli kako se reaguje kad sudija osteti domacine,da se ne psuje gostima,da ih se ne zarobi na stadionu da specijalci moraju ih cuvati.Neznam dal je sudija izasao ziv iz BihacaPored sviranog penala za Jedinstvo sudija nije svirao jos dva cista penala za Jedinstvo,nadam se da ce biti na snimku te situacije.Gdje su sad ovi portali prvi SS da pisu da je Jedinstvo osteceno a znamo sta se je pisalo proslu subotu.Toliko o vasim pricama da Jedinstvo kupuje sudije.Ali bez obzira na to mi smo ovo morali dobiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.