NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

sigurnoable
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la sigurnoable » 26 apr 2014, 19:12

Ja ne mogu da vjerujem svojim ocima. Ako pobjedimo kupili smo utakmicu, ako kiks napravimo kao domacini opet smo kupili utakmicu. Nemam rijeci Tuzlaci za vas, jedino sto mogu reci da ste stvarno jadni. Sad mi je jasno zasto vas vecina u BiH ne voli, FUJ JOS JEDNOM! :thumbdown: :thumbdown:

Je li sutra ako izgubiti bit ce da je Tigar dao premiu za Rudar da vas pobjedi?

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 26 apr 2014, 19:14

sigurnoable je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem svojim ocima. Ako pobjedimo kupili smo utakmicu, ako kiks napravimo kao domacini opet smo kupili utakmicu. Nemam rijeci Tuzlaci za vas, jedino sto mogu reci da ste stvarno jadni. Sad mi je jasno zasto vas vecina u BiH ne voli, FUJ JOS JEDNOM! :thumbdown: :thumbdown:

ETO NASLI SE PRAVI DA NAM GOVORE :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 apr 2014, 19:15

sigurnoable je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem svojim ocima. Ako pobjedimo kupili smo utakmicu, ako kiks napravimo kao domacini opet smo kupili utakmicu. Nemam rijeci Tuzlaci za vas, jedino sto mogu reci da ste stvarno jadni. Sad mi je jasno zasto vas vecina u BiH ne voli, FUJ JOS JEDNOM! :thumbdown: :thumbdown:

Ko nam rece :lol: imas :wave:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 apr 2014, 19:15

Ma dobri su Tuzlaci, samo ima ovih par nepismenih pacenika na ovoj temi, cuj "dusevne boli" :urnebes:
100% sportski i krajnje opušten potpis

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 apr 2014, 19:16

Pa i vi iste stvari za nas govorite. :D Ajde, nije ovo vrijedno toga, naši klubovi su dobri međusobno, jedna godina gore-dole, biće naši u PL zajedno. :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 apr 2014, 19:17

gosku smo utrpali petardu,a gosk vas ubio danas,ljudi hladno tricu upisase,bez ikakvog imperativa..jednostavno nece ljudi da igraju,imate velike probleme u svlacionici,ljudima prekipilo...ja vam govorim od pocetka neke stvari,pravite me budalom...janjos nije otisao zbog duga,nego zbog neceg drugog.toliko vas je uprava zaduzila kupujuci bodove gdje stigne,a igracima ****,neide to tako..bojim se da sledece sezone nebude gore,jer nema slobode da podmaze i da dobijete opstanak...ipak jos puno bodova je u igri,mi se nesmijemo opustiti
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 26 apr 2014, 19:19

Nema on toliko para da ponudi Rudaru, koliko mi imamo :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 apr 2014, 19:20

Kad izađe snimak vidjet cete ko je ostećen. Znači 2 penala nam nisu svirali ali 2 čista, neb' ovaj glavni sudija ni onaj svirao da nije pomocnik mahao kao lud. Mrzim kad sudija napravi kardinalnu gresku i onda pokusava to nadoknadati nekim glupim faulovima na sredini terena ili oduzimanjem lopte za pogresno izvođenje auta. Sudija je malo i dobio po brnjici na izlazu. Ovaj remi je nesto najteze sto sam dozivio otkad pratim Jedinstvo. Znaci igraci su dali sve od sebe i promasili prilike sa 5 metara dvije. Igraci GOSKA dvije kontre i dva gola. Nisu pokusavali igrati prljavo te se nisu izlezavali bezveze. :clap: Bojim se samo da bi ovo moglo znaciti kraj za PL. Nadam se da nije tako ali eto vidjet cemo.

JoNoah
Kontakt:

Post Postao/la JoNoah » 26 apr 2014, 19:24

Sami smo sebi krivi, niko nam nije kriv sto "necemo" u PL, ovoliko bodova prosuti kuci i nadati se PL je suludo, bojim se da smo ovim kiksom i definitivno ispali iz utrke za PL, kao sto kaze Lion onaj ko jos misli da ima sanse i da ce Sloboda kiksati (a ja se jos nadam) je lud, ljudi imaju pare i kupice sve do kraja.

Veliki propust sudije u prvom pol oko 30 min kada nije svirao cist penal za nas kod rezultata 0-0, ko zna kakav bi bio tok susreta, ljudi su nam dali dva gola iz dvije prave prilike, nasa igra losa, dosta gresaka u kratkim pasovima u drugom poluvremenu, sigurno je i do terena, imali smo svojih prilika nekoliko ali golman Goska je dobro intervenisao. Penal za nas cist kao suza igra rukom, ali objektivno sudjenje je bilo lose jer je sudija u nekim stvarima zaista smijesno donosio odluke i na stranu nas ali i gostiju.

Mjesta u ovoj ekipi sigurno nema za Mujakica, on se trudi ima volju i zelju ali nema ono nesto sto bi trebao imati svaki nogometas, Uros ne vidljiv, Ani u drugom pol unio malo zivosti i imao par prodora po desnoj strani, Mirza branio sto je mogao ali ruku na srce nije ni imao posla, Benjo prosjecna partija, Malbasic, Bojan i Riki se trudili nesto pokusavali ali nije to to jednostavno, Kahri prosjecan, a Cizma malo bolji od ostalih, Mimi dobra partija u odnosu na prosle meceve to je neko moje misljenje...

Opet ponavljam bojim se da smo se oprostili od PL, volio bih da grijesim ali tesko cemo se vratiti na prvo mjesto.

Na kraju iskreno se nadam da ce G. Emir Mujadzic ostati i iduce sezone predsjednik jer je vidljiv napredak u odnosu na proslu sezonu.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 26 apr 2014, 19:26

Možel neko prevesti ovaj boldirani dio ? Meni liči na albanski bosanski :urnebes:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 26 apr 2014, 19:27

5 kola do kraja,ali bez obzira na to mislim da je sad gotovo Sloboda nece ispustit prvo mjesto.Samo mi je zao sto ovi iz Gracanice nisu vidjeli kako se reaguje kad sudija osteti domacine,da se ne psuje gostima,da ih se ne zarobi na stadionu da specijalci moraju ih cuvati.Neznam dal je sudija izasao ziv iz Bihaca :lol: Pored sviranog penala za Jedinstvo sudija nije svirao jos dva cista penala za Jedinstvo,nadam se da ce biti na snimku te situacije.Gdje su sad ovi portali prvi SS da pisu da je Jedinstvo osteceno a znamo sta se je pisalo proslu subotu.Toliko o vasim pricama da Jedinstvo kupuje sudije.Ali bez obzira na to mi smo ovo morali dobiti.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 apr 2014, 19:29

dobro sam ja rekao neki dan, dok su oni prvi na tabeli dobri smo, ljudi smo..kad smo mi onda smo najveca gamad u BiH :D ...polako ba ima jos 6 kola
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 26 apr 2014, 19:31

Bihac96 je napisao/la:5 kola do kraja,ali bez obzira na to mislim da je sad gotovo Sloboda nece ispustit prvo mjesto.Samo mi je zao sto ovi iz Gracanice nisu vidjeli kako se reaguje kad sudija osteti domacine,da se ne psuje gostima,da ih se ne zarobi na stadionu da specijalci moraju ih cuvati.Neznam dal je sudija izasao ziv iz Bihaca :lol: Pored sviranog penala za Jedinstvo sudija nije svirao jos dva cista penala za Jedinstvo,nadam se da ce biti na snimku te situacije.Gdje su sad ovi portali prvi SS da pisu da je Jedinstvo osteceno a znamo sta se je pisalo proslu subotu.Toliko o vasim pricama da Jedinstvo kupuje sudije.Ali bez obzira na to mi smo ovo morali dobiti.
A jel u Bihaću bilo navijača Goška i da na vas na kraju utakmice prilikom vašeg izlaska sa stadiona gađaju flašama :geek: :?: :o
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 26 apr 2014, 19:32

Cestitke vama ljudi, vidi se da imate dobru ekipe, trpate sve kod kuce, mi ko qrac osutati na go ne znamo, cestitam na ulasku u PL takodjer ;)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: Odg: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 26 apr 2014, 19:33

7aprildomemoj je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:5 kola do kraja,ali bez obzira na to mislim da je sad gotovo Sloboda nece ispustit prvo mjesto.Samo mi je zao sto ovi iz Gracanice nisu vidjeli kako se reaguje kad sudija osteti domacine,da se ne psuje gostima,da ih se ne zarobi na stadionu da specijalci moraju ih cuvati.Neznam dal je sudija izasao ziv iz Bihaca :lol: Pored sviranog penala za Jedinstvo sudija nije svirao jos dva cista penala za Jedinstvo,nadam se da ce biti na snimku te situacije.Gdje su sad ovi portali prvi SS da pisu da je Jedinstvo osteceno a znamo sta se je pisalo proslu subotu.Toliko o vasim pricama da Jedinstvo kupuje sudije.Ali bez obzira na to mi smo ovo morali dobiti.
A jel u Bihaću bilo navijača Goška i da na vas na kraju utakmice prilikom vašeg izlaska sa stadiona gađaju flašama :geek: :?: :o
Je l' kakav igrač iz Gabele možda dig'o tri prsta? :O

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 26 apr 2014, 19:33

:crazy: :crazy: :crazy:
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 26 apr 2014, 19:38

nerkolfc je napisao/la:Kad izađe snimak vidjet cete ko je ostećen. Znači 2 penala nam nisu svirali ali 2 čista, neb' ovaj glavni sudija ni onaj svirao da nije pomocnik mahao kao lud. Mrzim kad sudija napravi kardinalnu gresku i onda pokusava to nadoknadati nekim glupim faulovima na sredini terena ili oduzimanjem lopte za pogresno izvođenje auta. Sudija je malo i dobio po brnjici na izlazu. Ovaj remi je nesto najteze sto sam dozivio otkad pratim Jedinstvo. Znaci igraci su dali sve od sebe i promasili prilike sa 5 metara dvije. Igraci GOSKA dvije kontre i dva gola. Nisu pokusavali igrati prljavo te se nisu izlezavali bezveze. :clap: Bojim se samo da bi ovo moglo znaciti kraj za PL. Nadam se da nije tako ali eto vidjet cemo.
Mogu mislit kako ste igrali ako su vam dva ne doszdeena penala najvece prilike, pusti to da ste napravili pritisak i zabili 1-2 gola sudenje sad ne bi ni spominjao.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 apr 2014, 19:40

Molim gospodina slana_krv da jos jednom procita moj post.
Znaci igraci su dali sve od sebe i promasili prilike sa 5 metara dvije
Ovo se također nalazi tu.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 26 apr 2014, 19:41

Ovako smo mi prije koji sat mislili i za vas. Niko nije mislio da će te izgubiti bodove. Ima još da se igra i niko ne garantuje sve pobjede Slobode . . .

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 apr 2014, 19:41

samo vma je ovaj bihacusrcu1 strasno drzak i bezobrazan ..ebote ne mogu da vjerujem sta lik pise na PP ...kao kakav zlocinac , pedofil, ni manje ni vise ne pripada nigdje drugo nego tu ..pazi mi mozmeo izgubit mozemo se supat zbog nasih poraza ili naish logicno je borimo se za PL, ali ovako nesto sto lik pise samo zato sto je njegova ekipa kiksala to je strasno ..ne znam ko vam je ovaj ali vi barem dobri lupajte mu klempe po usima ako ga znate jer je pacenik
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.