Kako objasniti to da nijednom navijaču Želje nije zafalila dlaka sa glave,iako je zabrana za gostujuće,kako obajasniti ono skandiranje ustaše,ustaše...ko je ovdje lud,yebote?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Tek sam skontao...nije problem naša pobjeda već skandiranje
Kako objasniti to da nijednom navijaču Želje nije zafalila dlaka sa glave,iako je zabrana za gostujuće,kako obajasniti ono skandiranje ustaše,ustaše...ko je ovdje lud,yebote?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ja ne znam sta vi serete da je Velez bolja ekipa.
Bolja ekipa postajes kada ti gost pokloni dva gola na staru i kada ti sudija pokloni zavrsni gol a omjer snaga najbolje ce pokazati oranica na kojoj igrate.
Jebote, prosto nevjerovato bolja ekipa...Sila nebeska...
Pa kod 3:2 rezultata Zeljo ima sansu za 3:3 i fula, i onda ti neko kaze, Velez nebeska sila....
@tepsija - Pa zar niste balijske-ustase po potrebi, mislim, danas ste nam to najbolje predocili na tribinama!
Sa druge strane, na terenu je sve bilo korektno i evo momacki ruka za to!
Snasli ste se bolje, iskoristili ste nase greske i sasvim zasluzeno pobijedili i sada slavite jer ste pobijedili aktuelnog prvaka protiv kojeg niste sest godina osjetili slast pobjede. 
Bolja ekipa postajes kada ti gost pokloni dva gola na staru i kada ti sudija pokloni zavrsni gol a omjer snaga najbolje ce pokazati oranica na kojoj igrate.
Pa kod 3:2 rezultata Zeljo ima sansu za 3:3 i fula, i onda ti neko kaze, Velez nebeska sila....
@tepsija - Pa zar niste balijske-ustase po potrebi, mislim, danas ste nam to najbolje predocili na tribinama!
Sa druge strane, na terenu je sve bilo korektno i evo momacki ruka za to!
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 26 apr 2014, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- RockyMaivia
- Kontakt:
Velez je space shuttle za vas.Capt_Billy je napisao/la:Ja ne znam sta vi serete da je Velez bolja ekipa.
Bolja ekipa postajes kada ti gost pokloni dva gola na staru i kada ti sudija pokloni zavrsni gol a omjer snaga najbolje ce pokazati oranica na kojoj igrate.![]()
StarMo nije skutorija...
neka, pobjedili su šampiona nakom 10 godina, pa su sad pod utiskom i svašta pjevaju.Capt_Billy je napisao/la:Ja ne znam sta vi serete da je Velez bolja ekipa.
Bolja ekipa postajes kada ti gost pokloni dva gola na staru i kada ti sudija pokloni zavrsni gol a omjer snaga najbolje ce pokazati oranica na kojoj igrate.![]()
ova pobjeda je za njih , događaj godine....treba i to razumjeti
Zadnja izmjena: let3, dana/u 26 apr 2014, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Apsolutno su smiješni.
Hvala vam štrumfovi što ste mi uljepšali večer.
@Kapetane, da je Velež iskoristio sve što je morao iskoristiti danas, utakmica bi završila rezultatom 8 : 3. Hajd sad razlaz.
Hvala vam štrumfovi što ste mi uljepšali večer.
@Kapetane, da je Velež iskoristio sve što je morao iskoristiti danas, utakmica bi završila rezultatom 8 : 3. Hajd sad razlaz.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Upravo tako,s pravim neprijateljem znaš na čemu si i znaš kako je,s hinjavcima,kmečanima,prodanim dušama nikad nećeš biti načisto šta je.Uvijek je bolje da te neko pukne štocem u lice nego ozada u glavu.E to je to majstori moji.Čuvajmo se udara sa leđa a mi ćemo se lako izboriti sa ovim naprijed.MoR je napisao/la:Reći ću još nešto, najrealnije moguće.
Dakle da se danas MENE pitalo, Velež bi prodao Želji pobjedu ili za pare ili za neke bodove naredne sezone, čisto da Zrinjski ne bude prvak. Ne bi bilo ni Veležu prvi put da proda, a ni njima da kupe, a ni ostatku klubova u ligi nije strano da prodaju ili kupuju - dakle, uobičajena BH fudbalska situacija.
Ali,
ovakvom Želji se nije moglo ni prodati, ni pokloniti, jer su jednostavno preloši.
A kao šlag na tortu, dolaze ove strahovite uvrede koje ne bih očekivao ni od najgorih neprijatelja, čisto onako u "svebošnjačkom interesu" spomenuće Štelu i Tutu i ostale zločine u Mostaru. Pa dan te yebo više poštujem najekstremnije ultrase nego ovakve hinjavce, ako ništa sa njima znaš na čemu si i otvoreno ti to kažu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
Biće Seljo nekad qurac šampion kuknjava.Izvinite opet mi se omaklo
Sad donjeti tri boda iz Bijeljine i onda mlatnut komsije i kud ces bolje.
Ja evo vec pjan. Slavim povratak Veleza tamo gdje mu je mjesto, a to je kao nekada top 5 stare juge. Samo naporan rad, postena uprava to nam moze vratiti. Drugi neka kukaju a mi trebamo nastaviti ovim putem laganini, ovaj rad brato.
Velez Ljubavi Moja Jedina Volim Te Najvise Ja!
Ja evo vec pjan. Slavim povratak Veleza tamo gdje mu je mjesto, a to je kao nekada top 5 stare juge. Samo naporan rad, postena uprava to nam moze vratiti. Drugi neka kukaju a mi trebamo nastaviti ovim putem laganini, ovaj rad brato.
Velez Ljubavi Moja Jedina Volim Te Najvise Ja!
Covjek bi rekao da ste uzeli titulu koliko se dicis trijumfom?Deniro je napisao/la:Biceee seeeljo qrac sampion, qurac sampioonnnn, qrac sampionCapt_Billy je napisao/la:Ja ne znam sta vi serete da je Velez bolja ekipa.
BIIICEEE SEEELJOOO QRACCC SAMPIOONNN, QRAC SAMPIONN !!!
Ali dobro, razumijem. Najveci klub u BiH kada god dobijes slavis kao da si titulu uzeo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Čestitke rođenim na zasluženoj pobijedi, odigrali muški i dobili.
Mi poslije godina apsolutne dominacije, prepuštamo palicu, najvjerovatnije, kako sad stoje stvari zrinjskom,
Do slijedećih utakmica i nove sezone pozz,
Mi poslije godina apsolutne dominacije, prepuštamo palicu, najvjerovatnije, kako sad stoje stvari zrinjskom,
Do slijedećih utakmica i nove sezone pozz,
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
A gdje nestade aleksandar veliki ili ne radi vikendom ili plače zbog poraza.Pa bolan ovo nije normalno šta rade ovi navijači želje.Bolan stid bi me bilo da nesto napisem kao pojedinci,a aleksandar nista,a nama banove dijeli ko halvu.Ma dajte ljudi da obnovimo rođeni forum da se kutarišemo ovog belaja.Eto mi izabrali ono što je najlakše biti u ovoj državi:biti pošten tu je konkurencija najmanja 
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Vama je mjesto gdje ste sad u sredini tabele seljački navijači takav i stadion
- RockyMaivia
- Kontakt:
Bice Seljo qurac sampion qurac sampion qurac sampionScarface je napisao/la:Vama je mjesto gdje ste sad u sredini tabele seljački navijači takav i stadion
StarMo nije skutorija...
Prijavio sam ti post zbog klasične izmišljotine i laži u stilu najvećeg internet huligana.let3 je napisao/la:yebemo Sarejvo, yebemo Želju i Bosnu cijelukakva smijurija od navijaca....baš simpa pjesmica danas od crvenoarmijaca
![]()
samo nisam upratio jel to Veležova pjesma ili neka obrada
Ovo kmecanje malih plava prelazi granicu dobrog ukusa, imali moderatora ovdje 
- tepsija
- Kontakt:
Hercegovina!
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
a jesi li prijavio ove što stavljaju slike nekih kerova i uralaju velikim slovima Bice Željo qrac šampionMoR je napisao/la:Prijavio sam ti post zbog klasične izmišljotine i laži u stilu najvećeg internet huligana.let3 je napisao/la:yebemo Sarejvo, yebemo Želju i Bosnu cijelukakva smijurija od navijaca....baš simpa pjesmica danas od crvenoarmijaca
![]()
mislim i to je spam ocigledan...pa red bi bio, kad vec pricas o licemjerima
Zadnja izmjena: let3, dana/u 26 apr 2014, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Kakva izmisljotina?MoR je napisao/la:Prijavio sam ti post zbog klasične izmišljotine i laži u stilu najvećeg internet huligana.let3 je napisao/la:yebemo Sarejvo, yebemo Želju i Bosnu cijelukakva smijurija od navijaca....baš simpa pjesmica danas od crvenoarmijaca
![]()
Samo drugacije su pjevali,
]yebemo Zeljo, yebemo Želju i bosnu jer volimo herceg bosnu cijelu
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
- RockyMaivia
- Kontakt:
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Vi ste našli pričat o svebošnjačkom dobru i interesu, a vi izbacujete bošnjačku Slobodu i ostavljate srpski Leotar. Kako vas nije stid.JackTheStripper je napisao/la:Cestitke na "pobjedi" i filingu za svebosnjacko dobro i interes.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- tepsija
- Kontakt:
Ovo nije navijački forum,kaj ne?
Ček,na koga ste vi ljuti?
-Na travnjak?
-Na Velež?
-Na navijače?
-Na sudiju?
-Na svoje igrače?
-Na Hercegovinu?
-Na Mostar?
-Na to što vam nismo pustili?
Nekako najmanje spominjete očajnu igru vaših miljenika koji su najviše krivi.
Ček,na koga ste vi ljuti?
-Na travnjak?
-Na Velež?
-Na navijače?
-Na sudiju?
-Na svoje igrače?
-Na Hercegovinu?
-Na Mostar?
-Na to što vam nismo pustili?
Nekako najmanje spominjete očajnu igru vaših miljenika koji su najviše krivi.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 2 gosta.