Majstore da si danas bio uz svoj voljeni klub u Vrapčićima znao bi o čemu govorimo.Jok, ti si ljuti internet huligan i znaš apsolutno sve bez da mrdneš iz svog grada.let3 je napisao/la:wtfMoR je napisao/la:Mozgu, mi pamtimo dane kad ste nas već poslali u cvajtu, tako da ne znam šta hoćeš? Naletili smo vam na volej hiljadu puta i nikad niste promašili, nego ste dotukli koliko ste mogli, samo što mi kad smo padali i bili najgori nismo vama spominjali zlikovca Batka i slične, nismo spominjali zapaljenju Grbavicu - ko što vaši maloumnici spominju naše ratne rane i to ne samo na ovoj temi i ne samo jedan, nego masa vaših.let3 je napisao/la: ma super, sve za 5
"plakat " cete i vi uskoro i proklinjati Želju kad opet budete letili u cvajtu - baš kao što su plakali navijaci Borca i Slobodea sad se qrci i budi mangup
...naleticete na volej kad-tad, trebat ce vam bodovi ko za lijeka u zadnjim kolima na Grbavavici, pa cemo onda i mi odigrati sportski 101% (iako nam nece trebati ni za kojeg qrca)
a sad slavite
istorija se ponavlja na hercegovackom kamenu....2003 nam je Široki izbio titulu, 2014 Velež
Zapamtimo ovaj dan, bracno manijaci
Mentalitet licemjernih primadona je izašao u punom sjaju, šta reći osim svaka vam čast
kakav ba Batko i zlikovcija to nisam pomenuo, niti znam ko su ti ljudi...to ti sad nešto nameces i blebetaš bezveze
i jel to se dicite što ne pljujete spaljenu Grbavicu
to kao neki kulturološki civilizacijski podvig, koji treba naglasiti, što ne velicate jedan urbicid kakav je zasigno paljenje Grbavice

Bože me sacuvaj takvog razmišljanja
Opet danas ste nam pjevali da smo ustaše, a evo i po forumu se slitašte brate više.Zumra ste prava!

kuknjava
  kuknjava   

Joj molim vas izvinite za ovo,omaklo se!!!
 Joj molim vas izvinite za ovo,omaklo se!!!