Eto vidis da uvijek zavisite od veceg sarajevskog kluba.Nije lose.

[/quote]
veceg sarajevskog kluba
po cemu veceg,po titulama možda,po osvojenim kupovima,po superkupovima,?

[/quote]
Odgovorit cu ti ja iz Zenice - ybte vi svoje titule kad vam je obraz guzica. Sarajevo nije sto ste vi - Sloboda nam se vraca u ligu a vi mozete svoj Leotar pod ruku. Nije sve u titulama - sad nastavite plac kako su svi zavidni i kako vas bezrazlozno ne vole. Neke stvari vam se nece zaboraviti.

[/quote]
Ti si mi bio na ignor listi ali sam te zbog tvog prijatelja Barbareza koji te poštuje skinuo sa ignora..
tvoj klub nam je filijala,pobjeđujemo ga kad god hocemo ako nas i vi naljutite i vas šaljemo u drugu ligu,i ti si na temi najtrofejnijeg i najboljeg BH kluba,nisi na temi Čelika,nama su ipak bitne titule,a što se tice tvog potenciranja Slobode na ovoj temi,samo cu ti reci da je sama pala,sama se ubila,da je izvukla povoljan rezultat u Lukavici sad bi bila u ligi,ne bi joj niko drugi bio kriv za njen neuspjeh..
nastavi da i dalje pratiš Želju i njegove titule,budi mi u zdravlju i veselju

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.