FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nema potrebe za takvim vrijeđanjem i ružnim riječima.
Ovo je veliki dan za BiH fudbal jer je danas ova sezona proglašena regularnom. Toliko.
VOLIM TE ŽELJO!
Ovo je veliki dan za BiH fudbal jer je danas ova sezona proglašena regularnom. Toliko.
VOLIM TE ŽELJO!
Ja te volim, volim Željo..
Gledati vas kako ne mozete prestati kmecati, neprocjenjivo 
Odmah bi da pustate Rudar u krvi vam to, jebote

-
- Kontakt:
Armala je napisao/la:Gledati vas kako ne mozete prestati kmecati, neprocjenjivo
gledati mog sina od 7 godina koji trenira fudbal kako ima vise titula u tih 7 godina svog zivota od vaseg kluba NEPROCJENJIVO
Zadnja izmjena: tribalhardcore, dana/u 26 apr 2014, 21:34, ukupno mijenjano 3 puta.
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Eto vidis da uvijek zavisite od veceg sarajevskog kluba.Nije lose.
[/quote]
veceg sarajevskog kluba
po cemu veceg,po titulama možda,po osvojenim kupovima,po superkupovima,?
[/quote]
Odgovorit cu ti ja iz Zenice - ybte vi svoje titule kad vam je obraz guzica. Sarajevo nije sto ste vi - Sloboda nam se vraca u ligu a vi mozete svoj Leotar pod ruku. Nije sve u titulama - sad nastavite plac kako su svi zavidni i kako vas bezrazlozno ne vole. Neke stvari vam se nece zaboraviti.
[/quote]
Ti si mi bio na ignor listi ali sam te zbog tvog prijatelja Barbareza koji te poštuje skinuo sa ignora..
tvoj klub nam je filijala,pobjeđujemo ga kad god hocemo ako nas i vi naljutite i vas šaljemo u drugu ligu,i ti si na temi najtrofejnijeg i najboljeg BH kluba,nisi na temi Čelika,nama su ipak bitne titule,a što se tice tvog potenciranja Slobode na ovoj temi,samo cu ti reci da je sama pala,sama se ubila,da je izvukla povoljan rezultat u Lukavici sad bi bila u ligi,ne bi joj niko drugi bio kriv za njen neuspjeh..
nastavi da i dalje pratiš Želju i njegove titule,budi mi u zdravlju i veselju

veceg sarajevskog kluba

po cemu veceg,po titulama možda,po osvojenim kupovima,po superkupovima,?

Odgovorit cu ti ja iz Zenice - ybte vi svoje titule kad vam je obraz guzica. Sarajevo nije sto ste vi - Sloboda nam se vraca u ligu a vi mozete svoj Leotar pod ruku. Nije sve u titulama - sad nastavite plac kako su svi zavidni i kako vas bezrazlozno ne vole. Neke stvari vam se nece zaboraviti.

Ti si mi bio na ignor listi ali sam te zbog tvog prijatelja Barbareza koji te poštuje skinuo sa ignora..
tvoj klub nam je filijala,pobjeđujemo ga kad god hocemo ako nas i vi naljutite i vas šaljemo u drugu ligu,i ti si na temi najtrofejnijeg i najboljeg BH kluba,nisi na temi Čelika,nama su ipak bitne titule,a što se tice tvog potenciranja Slobode na ovoj temi,samo cu ti reci da je sama pala,sama se ubila,da je izvukla povoljan rezultat u Lukavici sad bi bila u ligi,ne bi joj niko drugi bio kriv za njen neuspjeh..
nastavi da i dalje pratiš Želju i njegove titule,budi mi u zdravlju i veselju

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
tribalhardcore je napisao/la:Armala je napisao/la:Gledati vas kako ne mozete prestati kmecati, neprocjenjivo
gledati mog sina od 7 godina koji trenira fudbal kako ima vise titula u tih 7 godina svog zivota od vaseg kluba NEPROCJENJIVO

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Nemojte zamjeriti momku ipak su oni svoje titule osvajali kada je Grbavica pod okupacijom bila jer su tada imali jedinu mogucnost za to. 

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
hajd ne kenjaj gluposti i ne prdi....dosta te više sa tom pacenickom pricombparena je napisao/la:Bukvalno/nebukvalno - Leotar vam ispada a Sloboda se vraca aBogda. Bit ce vam jos teze na godinu. Hila se nije zaboravilaSemper je napisao/la:Ovo samo govori koliko smo kompleksa u zadnjih 5 godina drugima nabili. Bukvalno svi su se ujedinili kako Željo ne bi bio prvak. Da je neko poslije rata rekao navijaču Veleža da će nekada u budućnosti sa Zrinjskim zajedno slaviti titulu vjerovatno bi ti reako da si lud.

let3let3 je napisao/la:hajd ne kenjaj gluposti i ne prdi....dosta te više sa tom pacenickom pricombparena je napisao/la:Bukvalno/nebukvalno - Leotar vam ispada a Sloboda se vraca aBogda. Bit ce vam jos teze na godinu. Hila se nije zaboravilaSemper je napisao/la:Ovo samo govori koliko smo kompleksa u zadnjih 5 godina drugima nabili. Bukvalno svi su se ujedinili kako Željo ne bi bio prvak. Da je neko poslije rata rekao navijaču Veleža da će nekada u budućnosti sa Zrinjskim zajedno slaviti titulu vjerovatno bi ti reako da si lud.

Kada nakon 40 pobjeda zaredom pustis Leotaru da te pobjedi i sa zeljom da Sloboda Tuzla ispadne onda citavu BiH popnes sebi na ledja.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sta reci..FK Zeljeznicar je uradio vise danas na zblizavanju ljudi u BiH nego iko dosad..
Od Mostara,preko bordo djela Sarajeva,pa do Zenice i Tuzle..
Svi radosni zbog iste stvari,svi pricaju o jednom a to je da je Zeljo eto konacno ostao bez trofeja nakon 4-5 godina dominacije.. Slavite eto,zasluzili ste,nije vam bilo lahko proteklih godina.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Vala samo su nam još fukare falile na ovoj temi
Mislim da je 100 puta sažvakana priča da je Sloboda sama sebi kriva

Mislim da je 100 puta sažvakana priča da je Sloboda sama sebi kriva

Ja te volim, volim Željo..
- Capt_Billy
- Kontakt:
Fukare, sam ti naziv govori...
Nego, pitarima obavezno 20 KM sjever staviti.
Nego, pitarima obavezno 20 KM sjever staviti.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
@bparena o cemu ti pricas majke ti,ta ista sloboda izgubila kuci od zelje,rudara,sarajeva i jos mislim jednu ili dvije utakmice ide u lukavicu gdje dog.. da bude 1-0 imaju igraca vise ne opucaju na gol i onda velez i zeljo krivi za ispadanje o cemu majke ti pricas vise.............kupe od goska bodove u gabeli a oni kupe u mostaru i
......

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Rios je napisao/la:Sta reci..FK Zeljeznicar je uradio vise danas na zblizavanju ljudi u BiH nego iko dosad..Od Mostara,preko bordo djela Sarajeva,pa do Zenice i Tuzle..
Svi radosni zbog iste stvari,svi pricaju o jednom a to je da je Zeljo eto konacno ostao bez trofeja nakon 4-5 godina dominacije.. Slavite eto,zasluzili ste,nije vam bilo lahko proteklih godina..

nevjerovatno
Nama ostaje osigurati europu i to je od nas za ovu sezonu.
A onda trebaju promjene u ekipi pred europske utamice a i za sljedecu sezonu, to je na nasoj upravi i finasijama. Za ocekivati je vise odlazaka nego adekvatnih pojacanja.
Ja se uzdam da ce ovaj SBF proci odbro da se ako nista "pronađe" generalni sponzor jer ovo ovako vise ne moze.
A onda trebaju promjene u ekipi pred europske utamice a i za sljedecu sezonu, to je na nasoj upravi i finasijama. Za ocekivati je vise odlazaka nego adekvatnih pojacanja.
Ja se uzdam da ce ovaj SBF proci odbro da se ako nista "pronađe" generalni sponzor jer ovo ovako vise ne moze.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Capt_Billy
- Kontakt:
PRvo, **** vas vise sloboda. UEFA je to istrazivala i obustavila je istragu jer nema nikakvih konkretnih dokaza osim alibijski prica luzera.
Neka kurcu prica i neka misli sta hoce. Nama je uvijek docek u Tuzli bio ravan onom na Sokocu. TAko, neka ga duvaju svi odreda.
Okrenuti se Sarajevu maksimalno.
Staviti kartu 20 KM za njihove tifone, za nasa sa clanskom 10 KM, bez clanske 20 KM. Vratiti za Kosevo odmah.
Neka kurcu prica i neka misli sta hoce. Nama je uvijek docek u Tuzli bio ravan onom na Sokocu. TAko, neka ga duvaju svi odreda.
Okrenuti se Sarajevu maksimalno.
Staviti kartu 20 KM za njihove tifone, za nasa sa clanskom 10 KM, bez clanske 20 KM. Vratiti za Kosevo odmah.
Re: Odg: FK Željezničar
Jos kad bi postojao Intertoto kup...Zekoo je napisao/la:Jel' ima Zeljo sanse za intertoto kup ?

Ceka nas prvo pretkolo Eurolige, samo lagano i opustite se, pustite Mostarce i malene nek' likuju, a Zrinjskom sve cestitke na tituli, i protiv nas su odigrali 2 dobre utakmice i nek' su oni osvojili titulu kad vec mi ne mozemo...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Leotar je igrao za sebe a mrtva sloboda je trebala odgirati nerjeseno, a ti si bolestan od Zelje,isto ni nama nisu krivi ni mrtvi velez ni bilo ko drugi.Jednostavno neki ljudi ili ne znaju ili zaborave sa kim imaju posla...Zrinjski je prava ekipa i novi sampion a navijaci Zelje se jedino mogu ljutiti na nase igrace i trenera sto su onako nonalatno usli u utakmicu valjda su i oni cekali da nam velez pustibparena je napisao/la:
let3ne nalazi sebe u ovome sto pisem.
Kada nakon 40 pobjeda zaredom pustis Leotaru da te pobjedi i sa zeljom da Sloboda Tuzla ispadne onda citavu BiH popnes sebi na ledja.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne obazirite se na komentare onih koji ne navijaju za Zelju na ovoj temi, oni slave tudji "neuspjeh", ja jednostavno ne bih imao snage da uopste citiram te ljude. Evropa ove godine, nije lose. Rekao sam prije pocetka sezona, naosvajali smo se titula u prethodnih par godina sto ni jedan klub iz BiH nece jos dugo. Veci je fazon sada proci koje pretkolo, tu se lova i sponzori zgrcu.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Evo ja tvrdim kako ovo nije namjesteno.gio10 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Šega, šala

Olimpic fkt ugasiti, ne sluzi nicemu + moze se dobar trzni centar izgraditi dole.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 27 gostiju.