HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

manijakdv
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la manijakdv » 26 apr 2014, 21:55

Čestitam na osvojenoj tituli prvaka BiH,svaka čast,nekako ste se vi iz prikrajka prišunjali iako niko na vas nije obraćao pažnju.I da,želim vam pobjedu u Vrapčićima zadnje kolo protiv poštenog Veleža.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 26 apr 2014, 21:56

manijakdv je napisao/la:Čestitam na osvojenoj tituli prvaka BiH,svaka čast,nekako ste se vi iz prikrajka prišunjali iako niko na vas nije obraćao pažnju.I da,želim vam pobjedu u Vrapčićima zadnje kolo protiv poštenog Veleža.
siroki je prvak ako pobjedi ove 2 kao i zeljo a zrinjski izgubi u mostaru
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 26 apr 2014, 22:01

super je napisao/la:
manijakdv je napisao/la:Čestitam na osvojenoj tituli prvaka BiH,svaka čast,nekako ste se vi iz prikrajka prišunjali iako niko na vas nije obraćao pažnju.I da,želim vam pobjedu u Vrapčićima zadnje kolo protiv poštenog Veleža.
Ti mislis da mozemo pobjediti Sarajeva,a ako njih i pobjedimo otice ne motivirani u Prijedor jer i pobjedom opet smo treci ako Zrinjski i SIroki pobjede tj...Zrinjski iduce kolo Mladost moze izgubiti od Veleza opet je ispred nas,SIroki takodjer ako obe pobjedi opet je ispred nas,mene je strah iduce utakmice protiv kona da nam ne uvale 5,6 komada jer kad nam je Velez uvalio 4 i mogao jos toliko,bit ce velikih problema o protiv Sarajeva!
Siroki ima sanse za titulu kao i Leotar!
Zrinjevci ove godine zasluzeno prvaci !
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 26 apr 2014, 22:01

super je napisao/la:
Nije , ima zrinjski bolji medjusobni duel , bilo 1:1 na pecari , kuci dobili 3:2 !

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 26 apr 2014, 22:03

KrajPrice je napisao/la:
super je napisao/la:
Nije , ima zrinjski bolji medjusobni duel , bilo 1:1 na pecari , kuci dobili 3:2 !
pravi se tabela od 3 ekipe sa istim brojem bodova svi ce imati recimo 61 bod i onda se gleda gol razlika pa izracunaj ko je koga dobio i s koliko razlike
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 26 apr 2014, 22:04

Hahahaa kako ispadate jadni s ovim cestitkama ,boli njih bola neka stvar za vama ljudi slave titulu ,a vi ovde se nakacili ko biva da nama napakostite sto cestitate komsijama,eh boli nas qurac i za vama i za njima .

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 26 apr 2014, 22:04

KrajPrice je napisao/la:
super je napisao/la:
Nije važan duel nego bi se zatvorio krug 3 ekipe gdje je s istim brojem bodova i boljom gol razlikom od Zrinjskog u krugu Široki bolji.U tom krugu Zrinjski i Široki imaju po 7 bodova Željo 3,ako se ne varam ,a Široki bolju gol razliku.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 26 apr 2014, 22:12

upravo tako,pobjedili zelju ukupno 6.2,znaci mi odlucili ko ce biti 1 :tralala: opet nastimano od nase strane :lol: :lol: :lol:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 apr 2014, 22:17

Scarface je napisao/la:Čestitke na zasluženoj titulu jbg bili ste bolji od nas ove sezone u zadnjem kolu zgazite ona **** crvena
što nekog guzica boli :mrgreen: :mrgreen:

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 27 apr 2014, 00:07

Nakon ovog kola Široki je najbliži tituli, pod uvjetom da Zrinjski izgubi u Vrapčićima. A mislim da će teško dobiti.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 27 apr 2014, 00:09

konjicanin01 je napisao/la:
Southboy je napisao/la:Svaka cast na tituli,ja sam rekao ako osvojite da cu prvi ruku pruziti i cestitat..nemate gdje kiksat,zgazite ih u zadnjem kolu bolja ste ekipa(mi smo danas izgubili samo od teskog terena i pritiska nad igracima da smo kupili),napunite im stadion(zauzmite im i ovaj :) ) i proslavite tu titulu u srcu Mostara...ioako moram priznati da vas nevolim,ipak vam jos jednom cestitam i navijacu za vas a ne za široki..
Pozz iz Sarajeva..
Hahaa,e koji si ti pacenik majko mila,vi ste titulu izgubili davno sine moj a ne danas,sta si mislio da cemo vas docekati s cvijecem,i izvolite tri boda ,ma da kako da ne.I sta ti sad mislis da sto tako srdacno cestitas komsijama da cemo mi zbog toga nesto patiti,prvaci pa neka su,zasluzili su.V azno je da se sve posteno odvija na zelenom terenu a ne kao proslih sezona.
Prvo današnja tekma Olimpic Zrinjski nije regularna, ali zar je bitno? Ništa se ova sezona ne razlikuje od prošlih, ili se razlikuje što je pitarska propaganda umanjila nakon debakla sa objavom rata korupciji. Pusti se šuplje i Željinih štimaljki.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 27 apr 2014, 00:16

Rade Paprica 9 je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:
Southboy je napisao/la:Svaka cast na tituli,ja sam rekao ako osvojite da cu prvi ruku pruziti i cestitat..nemate gdje kiksat,zgazite ih u zadnjem kolu bolja ste ekipa(mi smo danas izgubili samo od teskog terena i pritiska nad igracima da smo kupili),napunite im stadion(zauzmite im i ovaj :) ) i proslavite tu titulu u srcu Mostara...ioako moram priznati da vas nevolim,ipak vam jos jednom cestitam i navijacu za vas a ne za široki..
Pozz iz Sarajeva..
Hahaa,e koji si ti pacenik majko mila,vi ste titulu izgubili davno sine moj a ne danas,sta si mislio da cemo vas docekati s cvijecem,i izvolite tri boda ,ma da kako da ne.I sta ti sad mislis da sto tako srdacno cestitas komsijama da cemo mi zbog toga nesto patiti,prvaci pa neka su,zasluzili su.V azno je da se sve posteno odvija na zelenom terenu a ne kao proslih sezona.
Prvo današnja tekma Olimpic Zrinjski nije regularna, ali zar je bitno? Ništa se ova sezona ne razlikuje od prošlih, ili se razlikuje što je pitarska propaganda umanjila nakon debakla sa objavom rata korupciji. Pusti se šuplje i Željinih štimaljki.
upravo, hamzic i olimpik su danas odlucili prvakaBH.....vase mlade komsije su vas prodale, Velez je igrao za sebe i svoj obraz....upravo kako ce odigrati i naredna dva preostala kola!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 27 apr 2014, 00:22

@nem73: Svaka čast Veležu. Svaka čast i Olimpiku, jer mi nemamo nikakvih dokaza, i samim tim nismo takav klub da pljujemo po ligi nakon svake loše utakmice koju odigramo kao neki koji su od osnivanja pod protekcijom.
Što se mene tiče sve ok Zrinjski zasluženo prvi nakon ovog kola. Do titule ipak trenaju da odigraju još dvije tekme i uzmu makar 4 boda. Da li će u tome uspjeti, vidjet ćemo. Ono što me raduje iznad svega je činjenica da liga nije bila odavno zanimljivija. Uz bolje terene, bio bi to dosta pristojan fudbal.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 27 apr 2014, 00:28

ma da, dokazi su najgori...sve se svodi na rekla kazala a spretniji/sretniji slave...
meni danas jedino drago, da je moj klub igrao za svoj obraz i za svoju buducnost....
iznenadili smo sve pa i same sebe, nismo se prodali kao sto se to uveliko najavljivalo...
malo za promjnu i liga nam automatski interesantnija, postenija a samim time i kvalitetnija!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 apr 2014, 01:22

Al' ljudi, ovo veceras, koliko ljudi je bilo :tokralju: . Kisa, ovo-ono, ma predobro, Karacic car :clap:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 27 apr 2014, 01:55

Rade Paprica 9 je napisao/la:@nem73: Svaka čast Veležu. Svaka čast i Olimpiku, jer mi nemamo nikakvih dokaza, i samim tim nismo takav klub da pljujemo po ligi nakon svake loše utakmice koju odigramo kao neki koji su od osnivanja pod protekcijom.
Što se mene tiče sve ok Zrinjski zasluženo prvi nakon ovog kola. Do titule ipak trenaju da odigraju još dvije tekme i uzmu makar 4 boda. Da li će u tome uspjeti, vidjet ćemo. Ono što me raduje iznad svega je činjenica da liga nije bila odavno zanimljivija. Uz bolje terene, bio bi to dosta pristojan fudbal.
Fakat jarane :D da nije Dine Hamzica nebi bila zaniljiva ni sekunde...

Pirke_TM87
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Pirke_TM87 » 27 apr 2014, 02:26

krmak je napisao/la:Volim sto su se nakotili oni kerovi na temi premijer lige i govore o nasem namjestanju, ovo ono. **** u rupe iz kojih ste ispuzali, ovo je najstariji nogometni klub na ovim prostorima. :)
Ma daj ne seri haveru, gdje je zrinjski igrao prije sviju ti. Serem se ja na te godine kad se za Zrinjski culo tek nakon odcjepljenja Bosne od bivse Yuge :D.

Adviser
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Adviser » 27 apr 2014, 02:28

Pirke_TM87 je napisao/la:
krmak je napisao/la:Volim sto su se nakotili oni kerovi na temi premijer lige i govore o nasem namjestanju, ovo ono. **** u rupe iz kojih ste ispuzali, ovo je najstariji nogometni klub na ovim prostorima. :)
Ma daj ne seri haveru, gdje je zrinjski igrao prije sviju ti. Serem se ja na te godine kad se za Zrinjski culo tek nakon odcjepljenja Bosne od bivse Yuge :D.
Ne spuštaj se na njegov nivo, tj. ne govori njihovim riječima! Stipu ... Čestitke Zrinjskom na tituli!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 27 apr 2014, 02:45

Ma ti i slicni tebi koji su za zrinjski culi nedavno ko i ja realno :D slavite vala 209 godina postojanja al titula je u Sirokom. Budi ti meni pozdravljen, jer siroki je po meni najbolja ekipa u ligi. :clap: :guz:

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 27 apr 2014, 02:54

Pirke_TM87 je napisao/la:Ma ti i slicni tebi koji su za zrinjski culi nedavno ko i ja realno :D slavite vala 209 godina postojanja al titula je u Sirokom. Budi ti meni pozdravljen, jer siroki je po meni najbolja ekipa u ligi. :clap: :guz:
Borili smo se, nismo uspjeli, sad treba biti čovjek i čestitati MI čemo se ionako boriti za bolje sutra (nadam se da nikad više nećemo doživljavati da nam dolaze na Grbavicu kao ove godine Zrninjski (idemo na tri boda), dobili smo ih ali da dolaze na Grbavicu po tri boda, e to je sramota. Na sljedečem derbiju, ne interesuje me, biće više pitara na Grbavici! Pitam se za šta će tada igrati igrači želje? Za nas (navijače Želje) neće sigurno (jer tu nečemo ni biti)! :oops:
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.