HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Čestitam na osvojenoj tituli prvaka BiH,svaka čast,nekako ste se vi iz prikrajka prišunjali iako niko na vas nije obraćao pažnju.I da,želim vam pobjedu u Vrapčićima zadnje kolo protiv poštenog Veleža.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
siroki je prvak ako pobjedi ove 2 kao i zeljo a zrinjski izgubi u mostarumanijakdv je napisao/la:Čestitam na osvojenoj tituli prvaka BiH,svaka čast,nekako ste se vi iz prikrajka prišunjali iako niko na vas nije obraćao pažnju.I da,želim vam pobjedu u Vrapčićima zadnje kolo protiv poštenog Veleža.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- zivinaajkula
- Kontakt:
Ti mislis da mozemo pobjediti Sarajeva,a ako njih i pobjedimo otice ne motivirani u Prijedor jer i pobjedom opet smo treci ako Zrinjski i SIroki pobjede tj...Zrinjski iduce kolo Mladost moze izgubiti od Veleza opet je ispred nas,SIroki takodjer ako obe pobjedi opet je ispred nas,mene je strah iduce utakmice protiv kona da nam ne uvale 5,6 komada jer kad nam je Velez uvalio 4 i mogao jos toliko,bit ce velikih problema o protiv Sarajeva!super je napisao/la:siroki je prvak ako pobjedi ove 2 kao i zeljo a zrinjski izgubi u mostarumanijakdv je napisao/la:Čestitam na osvojenoj tituli prvaka BiH,svaka čast,nekako ste se vi iz prikrajka prišunjali iako niko na vas nije obraćao pažnju.I da,želim vam pobjedu u Vrapčićima zadnje kolo protiv poštenog Veleža.
Siroki ima sanse za titulu kao i Leotar!
Zrinjevci ove godine zasluzeno prvaci !
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Nije , ima zrinjski bolji medjusobni duel , bilo 1:1 na pecari , kuci dobili 3:2 !super je napisao/la:siroki je prvak ako pobjedi ove 2 kao i zeljo a zrinjski izgubi u mostarumanijakdv je napisao/la:Čestitam na osvojenoj tituli prvaka BiH,svaka čast,nekako ste se vi iz prikrajka prišunjali iako niko na vas nije obraćao pažnju.I da,želim vam pobjedu u Vrapčićima zadnje kolo protiv poštenog Veleža.
- super
- Kontakt:
pravi se tabela od 3 ekipe sa istim brojem bodova svi ce imati recimo 61 bod i onda se gleda gol razlika pa izracunaj ko je koga dobio i s koliko razlikeKrajPrice je napisao/la:Nije , ima zrinjski bolji medjusobni duel , bilo 1:1 na pecari , kuci dobili 3:2 !super je napisao/la:siroki je prvak ako pobjedi ove 2 kao i zeljo a zrinjski izgubi u mostarumanijakdv je napisao/la:Čestitam na osvojenoj tituli prvaka BiH,svaka čast,nekako ste se vi iz prikrajka prišunjali iako niko na vas nije obraćao pažnju.I da,želim vam pobjedu u Vrapčićima zadnje kolo protiv poštenog Veleža.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
- Kontakt:
Hahahaa kako ispadate jadni s ovim cestitkama ,boli njih bola neka stvar za vama ljudi slave titulu ,a vi ovde se nakacili ko biva da nama napakostite sto cestitate komsijama,eh boli nas qurac i za vama i za njima .
-
- Kontakt:
Nije važan duel nego bi se zatvorio krug 3 ekipe gdje je s istim brojem bodova i boljom gol razlikom od Zrinjskog u krugu Široki bolji.U tom krugu Zrinjski i Široki imaju po 7 bodova Željo 3,ako se ne varam ,a Široki bolju gol razliku.KrajPrice je napisao/la:Nije , ima zrinjski bolji medjusobni duel , bilo 1:1 na pecari , kuci dobili 3:2 !super je napisao/la:siroki je prvak ako pobjedi ove 2 kao i zeljo a zrinjski izgubi u mostarumanijakdv je napisao/la:Čestitam na osvojenoj tituli prvaka BiH,svaka čast,nekako ste se vi iz prikrajka prišunjali iako niko na vas nije obraćao pažnju.I da,želim vam pobjedu u Vrapčićima zadnje kolo protiv poštenog Veleža.
- super
- Kontakt:
upravo tako,pobjedili zelju ukupno 6.2,znaci mi odlucili ko ce biti 1
opet nastimano od nase strane

što nekog guzica boliScarface je napisao/la:Čestitke na zasluženoj titulu jbg bili ste bolji od nas ove sezone u zadnjem kolu zgazite ona **** crvena

-
- Kontakt:
Nakon ovog kola Široki je najbliži tituli, pod uvjetom da Zrinjski izgubi u Vrapčićima. A mislim da će teško dobiti.
-
- Kontakt:
Prvo današnja tekma Olimpic Zrinjski nije regularna, ali zar je bitno? Ništa se ova sezona ne razlikuje od prošlih, ili se razlikuje što je pitarska propaganda umanjila nakon debakla sa objavom rata korupciji. Pusti se šuplje i Željinih štimaljki.konjicanin01 je napisao/la:Hahaa,e koji si ti pacenik majko mila,vi ste titulu izgubili davno sine moj a ne danas,sta si mislio da cemo vas docekati s cvijecem,i izvolite tri boda ,ma da kako da ne.I sta ti sad mislis da sto tako srdacno cestitas komsijama da cemo mi zbog toga nesto patiti,prvaci pa neka su,zasluzili su.V azno je da se sve posteno odvija na zelenom terenu a ne kao proslih sezona.Southboy je napisao/la:Svaka cast na tituli,ja sam rekao ako osvojite da cu prvi ruku pruziti i cestitat..nemate gdje kiksat,zgazite ih u zadnjem kolu bolja ste ekipa(mi smo danas izgubili samo od teskog terena i pritiska nad igracima da smo kupili),napunite im stadion(zauzmite im i ovaj) i proslavite tu titulu u srcu Mostara...ioako moram priznati da vas nevolim,ipak vam jos jednom cestitam i navijacu za vas a ne za široki..
Pozz iz Sarajeva..
upravo, hamzic i olimpik su danas odlucili prvakaBH.....vase mlade komsije su vas prodale, Velez je igrao za sebe i svoj obraz....upravo kako ce odigrati i naredna dva preostala kola!Rade Paprica 9 je napisao/la:Prvo današnja tekma Olimpic Zrinjski nije regularna, ali zar je bitno? Ništa se ova sezona ne razlikuje od prošlih, ili se razlikuje što je pitarska propaganda umanjila nakon debakla sa objavom rata korupciji. Pusti se šuplje i Željinih štimaljki.konjicanin01 je napisao/la:Hahaa,e koji si ti pacenik majko mila,vi ste titulu izgubili davno sine moj a ne danas,sta si mislio da cemo vas docekati s cvijecem,i izvolite tri boda ,ma da kako da ne.I sta ti sad mislis da sto tako srdacno cestitas komsijama da cemo mi zbog toga nesto patiti,prvaci pa neka su,zasluzili su.V azno je da se sve posteno odvija na zelenom terenu a ne kao proslih sezona.Southboy je napisao/la:Svaka cast na tituli,ja sam rekao ako osvojite da cu prvi ruku pruziti i cestitat..nemate gdje kiksat,zgazite ih u zadnjem kolu bolja ste ekipa(mi smo danas izgubili samo od teskog terena i pritiska nad igracima da smo kupili),napunite im stadion(zauzmite im i ovaj) i proslavite tu titulu u srcu Mostara...ioako moram priznati da vas nevolim,ipak vam jos jednom cestitam i navijacu za vas a ne za široki..
Pozz iz Sarajeva..
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
-
- Kontakt:
@nem73: Svaka čast Veležu. Svaka čast i Olimpiku, jer mi nemamo nikakvih dokaza, i samim tim nismo takav klub da pljujemo po ligi nakon svake loše utakmice koju odigramo kao neki koji su od osnivanja pod protekcijom.
Što se mene tiče sve ok Zrinjski zasluženo prvi nakon ovog kola. Do titule ipak trenaju da odigraju još dvije tekme i uzmu makar 4 boda. Da li će u tome uspjeti, vidjet ćemo. Ono što me raduje iznad svega je činjenica da liga nije bila odavno zanimljivija. Uz bolje terene, bio bi to dosta pristojan fudbal.
Što se mene tiče sve ok Zrinjski zasluženo prvi nakon ovog kola. Do titule ipak trenaju da odigraju još dvije tekme i uzmu makar 4 boda. Da li će u tome uspjeti, vidjet ćemo. Ono što me raduje iznad svega je činjenica da liga nije bila odavno zanimljivija. Uz bolje terene, bio bi to dosta pristojan fudbal.
ma da, dokazi su najgori...sve se svodi na rekla kazala a spretniji/sretniji slave...
meni danas jedino drago, da je moj klub igrao za svoj obraz i za svoju buducnost....
iznenadili smo sve pa i same sebe, nismo se prodali kao sto se to uveliko najavljivalo...
malo za promjnu i liga nam automatski interesantnija, postenija a samim time i kvalitetnija!
meni danas jedino drago, da je moj klub igrao za svoj obraz i za svoju buducnost....
iznenadili smo sve pa i same sebe, nismo se prodali kao sto se to uveliko najavljivalo...
malo za promjnu i liga nam automatski interesantnija, postenija a samim time i kvalitetnija!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Al' ljudi, ovo veceras, koliko ljudi je bilo
. Kisa, ovo-ono, ma predobro, Karacic car 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Fakat jaraneRade Paprica 9 je napisao/la:@nem73: Svaka čast Veležu. Svaka čast i Olimpiku, jer mi nemamo nikakvih dokaza, i samim tim nismo takav klub da pljujemo po ligi nakon svake loše utakmice koju odigramo kao neki koji su od osnivanja pod protekcijom.

-
- Kontakt:
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Ma daj ne seri haveru, gdje je zrinjski igrao prije sviju ti. Serem se ja na te godine kad se za Zrinjski culo tek nakon odcjepljenja Bosne od bivse Yugekrmak je napisao/la:Volim sto su se nakotili oni kerovi na temi premijer lige i govore o nasem namjestanju, ovo ono. **** u rupe iz kojih ste ispuzali, ovo je najstariji nogometni klub na ovim prostorima.

Re: Odg: HŠK Zrinjski
Ne spuštaj se na njegov nivo, tj. ne govori njihovim riječima! Stipu ... Čestitke Zrinjskom na tituli!Pirke_TM87 je napisao/la:Ma daj ne seri haveru, gdje je zrinjski igrao prije sviju ti. Serem se ja na te godine kad se za Zrinjski culo tek nakon odcjepljenja Bosne od bivse Yugekrmak je napisao/la:Volim sto su se nakotili oni kerovi na temi premijer lige i govore o nasem namjestanju, ovo ono. **** u rupe iz kojih ste ispuzali, ovo je najstariji nogometni klub na ovim prostorima..
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
-
- Kontakt:
Ma ti i slicni tebi koji su za zrinjski culi nedavno ko i ja realno
slavite vala 209 godina postojanja al titula je u Sirokom. Budi ti meni pozdravljen, jer siroki je po meni najbolja ekipa u ligi.

Borili smo se, nismo uspjeli, sad treba biti čovjek i čestitati MI čemo se ionako boriti za bolje sutra (nadam se da nikad više nećemo doživljavati da nam dolaze na Grbavicu kao ove godine Zrninjski (idemo na tri boda), dobili smo ih ali da dolaze na Grbavicu po tri boda, e to je sramota. Na sljedečem derbiju, ne interesuje me, biće više pitara na Grbavici! Pitam se za šta će tada igrati igrači želje? Za nas (navijače Želje) neće sigurno (jer tu nečemo ni biti)!Pirke_TM87 je napisao/la:Ma ti i slicni tebi koji su za zrinjski culi nedavno ko i ja realnoslavite vala 209 godina postojanja al titula je u Sirokom. Budi ti meni pozdravljen, jer siroki je po meni najbolja ekipa u ligi.
![]()

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.