HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

marioo8888
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la marioo8888 » 27 apr 2014, 03:49

SVi ko metle,Zrinja šampion,crknite.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 27 apr 2014, 05:10

Titula sigurno nije nezasluzena , ali ona ofiraza na otoci je komicna... Opet kazem titula zasluzena,ali ce na njoj biti jedna velika mrlja.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 27 apr 2014, 08:33

Rade Paprica 9 je napisao/la:Nakon ovog kola Široki je najbliži tituli, pod uvjetom da Zrinjski izgubi u Vrapčićima. A mislim da će teško dobiti.
Potpisujem, Velez je protiv Zrinjskog apsulutni favorit, mada je Zrinjski na Otoci pokazao svoju zrelost i sigurno se nece lako predati,
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 27 apr 2014, 09:30

Crni gavran je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:Nakon ovog kola Široki je najbliži tituli, pod uvjetom da Zrinjski izgubi u Vrapčićima. A mislim da će teško dobiti.
Potpisujem, Velez je protiv Zrinjskog apsulutni favorit, mada je Zrinjski na Otoci pokazao svoju zrelost i sigurno se nece lako predati,

Ha, ha, jeli to Pitagorina teorema ili ? :clap: Ne kontam kako?

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 27 apr 2014, 10:02

Slazem se da je Siroki trenutno najblize tituli, onda ide Sarajevo pa Zeljo i tek onda mi. :kafa:
Ako slucajno osvojimo titulu bit' ce namjesteno, al' tko jos na nas ozbiljno racuna...
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 27 apr 2014, 10:05

I titula ide u ruke ekipi ciji navijaci pjevaju da im ne treba,jer ovo nije njihova drzava,nazalost :(

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 27 apr 2014, 10:06

zumba je napisao/la:I titula ide u ruke ekipi ciji navijaci pjevaju da im ne treba,jer ovo nije njihova drzava,nazalost :(
Borac osvojio ? :?
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 27 apr 2014, 10:20

zumba je napisao/la:I titula ide u ruke ekipi ciji navijaci pjevaju da im ne treba,jer ovo nije njihova drzava,nazalost :(

Zumba lumba pumba sta moris ljude,eno Barcelona osvoji svake druge,trece godine Kup Kralja a ne mogu ga smisliti ,Shaktar ce osvojiti Ukrajinsku ligu a stanovnici zele odcijepljenje ,kakve veze ima politicko oprediljeljenje i ostale gluposti s tim tko ce osvojiti titulu,takvi kao ti bi najvise volili da Djerzelez osvaja svake godine i da nas predstavlja u europi?! :nene:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 27 apr 2014, 10:21

HZ_ilidzaa je napisao/la:Titula sigurno nije nezasluzena , ali ona ofiraza na otoci je komicna... Opet kazem titula zasluzena,ali ce na njoj biti jedna velika mrlja.

shvatam ja da ti nas nevoliš,ali shvati ti nas mi netražimo da nas voliš nama je draže ovako kad ti dodješ ovdje i pričaš o ofiražama.

kad smo god osvojili titulu osvojili smo je zasluzeno. a ti prika pogledaj malo statistiku kad je sarajevo bio prvak pa vidi samo rezultate koje ste postizali.

2-1 0-1 1-2 i slično isto tako pogledaj koliko ste penala imali pa onda pričaj o ofirazama....isred svoga praga prvo pometi.

i da....nevolim ni ja vas niti ti zeliš da vas mi volimo ako će ti biti lakše sljedeće dvije sezone sarajevo će biti prvak...zasluženo!

jel ti sad malo lakše?

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 27 apr 2014, 11:00

Evo sad vidim da Zrinjski pobjedom protiv Mladosti postaje ponovo prvak, sasvim neovisno od utakmie sa Velezom. jer ste bolji u medjusobnom omjeru sa Sirokim Brijegomm a to nisam znao. Pa evo , ja vam cestitam, svaka cast. :thumbup:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 27 apr 2014, 11:02

Ipak je Zrinjski prvak, ako dobije Mladost iz Velike Obarske, sasvim svejedno kako budu igrali sa Velezom, jer su bolji od Sirokog Brijega u medjusobnom omjeru Siroki Brijeg - Zrinjski 1:1 i Zrinjski- Siroki Brijeg 3:2

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 27 apr 2014, 11:02

Crni gavran je napisao/la:Evo sad vidim da Zrinjski pobjedom protiv Mladosti postaje ponovo prvak, sasvim neovisno od utakmie sa Velezom. jer ste bolji u medjusobnom omjeru sa Sirokim Brijegomm a to nisam znao. Pa evo , ja vam cestitam, svaka cast. :thumbup:
I ako Zeljo ne pobjedi u derbiju, tada definitivno osiguravaju titulu

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 27 apr 2014, 11:05

Armala je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Evo sad vidim da Zrinjski pobjedom protiv Mladosti postaje ponovo prvak, sasvim neovisno od utakmie sa Velezom. jer ste bolji u medjusobnom omjeru sa Sirokim Brijegomm a to nisam znao. Pa evo , ja vam cestitam, svaka cast. :thumbup:
Nema veze Zeljo, jer se onda formira tabela medjusobnih ogleda Zeljo, Siroki i Zrinjski:
Zeljo - Siroki Brijeg 0:3
Siroki Brijeg - Zeljo 3:2
Zrinjski - Siroki Brijeg 3:2
Siroki Brijeg - Zrinjski 1:1
Zeljo - Zrinjski 2:1
Zrinjski - Zeljo 2:1

1. Zrinjski 7
2. Siroki 7
3. Zeljo 3

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 27 apr 2014, 11:07

A Boze dragi bolesnik ovdje.Ljubomora i zavist je tezak teret i zato nekima ovdje preporucujem da uzmu nesto za smirenje,cisto zbog njih samih.STIGLA TITULA ,OPET PRVAK JA ..........

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 27 apr 2014, 11:09

Armala je napisao/la:
Nema veze Zeljo, jer se onda formira tabela medjusobnih ogleda Zeljo, Siroki i Zrinjski:

1. Zrinjski 7
2. Siroki 7
3. Zeljo 3

Mislim da se ne gleda medjusobni omjer kada su tri kluba izjednacena vec gol-razlika

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 apr 2014, 11:11

Armala je napisao/la:

1. Zrinjski 7
2. Siroki 7
3. Zeljo 3
U ovom slucaju sto si napisao je prvak Široki Brijeg, jer ima najbolju gol razliku, gleda se mini tablica tri ekipe, a ne medjusobni omjer. Jedino da Široki i Zrinjski budu imali isti broj bodova na kraju, bez Zeljeznicara.

Ali to se nece desiti svakako.
...Život za Široki...

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 27 apr 2014, 11:14

Trebalo bi nekoga pitati, ko vise zna od nas :mrgreen: . Dakle, pitanje glasi sta ako Zrinjski dobije Mladost a izgubi od Veleza, a Zeljo i Siroki Brijeg dobiju obadvije utakmice do kraja, ko ce biti prvak?

@SB_Fidelis, po meni je Siroki Brijeg najkvalitetnija ekipa u PL po prikazanoj igri, ali utakmicu sezone ste izgubili u Mostaru, to ce vas zestoko kostati

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 apr 2014, 11:17

Ne morate se zamarati opcijom 2 Zeljine pobjede, jer ako uzmu pitare pustice Rudaru da oni dole naprave spalir na utakmici...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 apr 2014, 11:20

Crni gavran je napisao/la:Trebalo bi nekoga pitati, ko vise zna od nas :mrgreen: . Dakle, pitanje glasi sta ako Zrinjski dobije Mladost a izgubi od Veleza, a Zeljo i Siroki Brijeg dobiju obadvije utakmice do kraja, ko ce biti prvak?

@SB_Fidelis, po meni je Siroki Brijeg najkvalitetnija ekipa u PL po prikazanoj igri, ali utakmicu sezone ste izgubili u Mostaru, to ce vas zestoko kostati
Pa kazem ti, Široki Brijeg. Stvorila bi se mini tabela od tri ekipe gdje bi Široki bio najbolji.

Slazem se ja s tim, ono je utakmica koja se jednostavno objasniti ne moze, Široki Brijeg je dominantan bio maltene cijelu utakmicu i sjajno izgledao na terenu i onih 10 minuta se ne bi vise ponovilo da igraju jos 50 puta tu zavrsnicu, ali se desilo tada i to je to, ja cestitam Zrinjskom na tituli, jer to je bila ta kljucna pobjeda, ovo ostalo je sve nebitno.
...Život za Široki...

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 27 apr 2014, 11:25

Pa nista Skripari, moracete navijati za Velez u zadnjoj utakmici, ako Zeljo pobjedi obadvije utakmice. A ako treba i put Vrapcica :D

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.