FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 27 apr 2014, 13:24

Previše ste uzdigli nakon pobjede,moglo bi prizemljenje biti teško.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 apr 2014, 13:27

Koliki je njihov strah od Bayerna, vidljivo je na ovoj temi.
Ljudi vise od srijede pa evo do danas, izgleda da ne mogu jos da dodju seb' od one pobjede protiv najbolje ekipe svijeta.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 27 apr 2014, 13:28

Znaci draze bi mi bilo da real izbaci bayern nego da osvoji decimu samo zbog ovog pacenika Klare-a ,stvarno si pacijent s postovima.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 27 apr 2014, 13:32

anelbavarac je napisao/la:Koliki je njihov strah od Bayerna, vidljivo je na ovoj temi.
Ljudi vise od srijede pa evo do danas, izgleda da ne mogu jos da dodju seb' od one pobjede protiv najbolje ekipe svijeta.
Koji strah, sta pricas ti? Znaci strah je to ako nas par upadne ovdje da reagira na gluposti koje ovaj Klare pise odnosno kako je Bayern izdominirao Real a to je daleko od istine. Ono izdominirali jednom pravom prilikom Goetzea.
Ako je strah cuditi se glupostima koje se ovdje iznose, da umirem od straha. :kafa:
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 27 apr 2014, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 apr 2014, 13:37

Cekaj, ovaj @Klare moze toliko gluposti napisat', a da nitko od vas "bavaraca" nece ni proturijecit, al' glavni ste kad tu dođe navijac nekog drugog kluba.. :crazy:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 apr 2014, 13:55

Lillard je napisao/la: glavni ste
Ma znamo jbt, svejedno 'fala :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 27 apr 2014, 14:26

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pripremite se. :lol:
Real nije samo klub,on je smisao zivota.

Klare

Post Postao/la Klare » 27 apr 2014, 14:51

geoxx je napisao/la:Da, imali ste pun qrac mlitavih suteva
Šutevi:
Real 9 - Bayern 18 (Bayern 2 puta bolji :!: )
Korneri:
Real 3 - Bayern 15(Bayern 5 puta bolji :!: )
Posjed:
Real 30 - Bayern 70(Bayern 2,333 puta bolji :!: )

Ali naravno sada će se neko javiti i reći
Golovi:, bla, bla, kao da se ne zna da uvijek bolji ne pobjeđuje, u ovom slučaju(2+5+2.333-2)/4=1,88 puta bolji.

Kod šuteva kažu izblokirani nije Bajo šuto u okvir gola.
A ne vode računa o tome da su ti šutevi blokirani uglavnom u 16, dosta njih u 5, koji bi bili neodbranjivi za golmana, a znamo svi da je uzrok toga taktika sve u odbranu.

Šta je imao Real? :think:
Gol iz kontre, pokušaj Ronalda na parkingu, te di Marie koji bio malo precizniji, išao je do zadnjeg reda tribina. :yawn:

Real je pobijedio pošteno i to je jasno, pobjeda je čista,
ali da su se pokazali kao opasni i protivnik zbog kojeg bi se trebali zamisliti, e nisu. :nene:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 27 apr 2014, 15:10

18-9. Eh sad, od tih 18 komada jedina prava prilika je sut Goetzea pred kraj utakmice,ok reci cemo i onaj pokusaj Robbena. Dok je Real iz 9 suteva napravio bolje sanse tj. zabio gol, ziceri Ronalda i Di Marije, zatim ona dva suta Ronalda kad je Neuer ne tako lako odbranio. Sve u svemu Real je bio opasniji i puno konkretniji.
I mojne mi taj posjed spominjati , ziv bio. :evil:
Uglavnom, neka bolji prodje u utorak. :)
A red je da to budemo mi. :kafa:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 apr 2014, 15:45

Šta reći, a ne opsovati, pitanje je sada :hmmmm:

Porazom u Madridu nisam zadovoljan, ali ni zabrinut :yawn: Imamo i previše kvalitete da se odupremo tom famoznom triju BBC. Tako da taj poraz nit' smrdi nit' miriše. Ja stvarno ne znam na čemu Hala/Ćenifa/WC/Toillete Madridisti temelje svoj optimizam??? Na tri kontre, od kojih jedna završila iza Neuera?
Istini za volju, nismo ni dobri bili, ali znam da možemo biti bolji. Hala/Ćenifa/WC/Toillete Madridisti su pokazali svoj maksimum i tu leži naš ključ za uspjeh. Mi možemo puno bolje odigrati nego oni u odnosu na prošlu utakmicu :thumbup:

Jučer smo odigrali kombinovanu utakmicu, iz lošeg u extra dobro gdje smo nismo zadovoljili ni sa 5:2 već grizli i dalje. U tome leži moj optimizam :clap:
Ako Pepi išta zna, pokazaće u utorak :kralj: , a ako ne zna, trpićemo ga barem još jednu godinu i popravljati rekorde :kafa:
Sent from my Philips Smart TV.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 apr 2014, 16:02

Moze bit' da vas taj kobasicarski sindrom arogancije kosta veselja.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 apr 2014, 16:13

dr.adnan je napisao/la:Jučer smo odigrali kombinovanu utakmicu, iz lošeg u extra dobro gdje smo nismo zadovoljili ni sa 5:2 već grizli i dalje. U tome leži moj optimizam :clap:
slika

Tacno citajuci izjave i nakon sto sam odgledao drugo poluvrijeme jucerasnje utakmice, jako sam optimistican.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 27 apr 2014, 16:16

Thiago se vratio treninzima. Bit će spreman za ova dva finala koja nam predstoje. :cool:

Proenca nam sudi kontra Reala.

Quote of the day"Your gut feeling is your gut feeling. You can't explain it."
(Arjen Robben on why he is optimistic about the Real clash)
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 27 apr 2014, 18:09

Dakle momci ostalo je jos dva dana do finalnog obracuna.Sto se tice mene, prva tekma protiv reala mi je dala veliki optimizam istina jesmo izgubili , ali nista sto se ne moze nadoknaditi i preokrenuti,plus onakva igrala reala.Real tesko da moze igrati onako u minkenu plus pod jos veci pritiskom jer imaju tu prednost,negdje ce puci ,a probaju li se nadigravati zavrsice kao i man utd.Zaista mislim ako momci budu dali sve od sebe ako buydu ginuli finale je nase ,djelom cu biti i razcoaran ako ne prodjem ,ipak pep je da se ne lazemo dobio razradjenu masinu koja je prosle godine uzduz i poprijeko pregazila evropu ,po meni razocarenje ce biti malo ako ne odemo u finale,ovo je zenit ekipe ,mozda sledeca sezona jos i to je to ,barem sto se tice kljucnih igraca.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 apr 2014, 19:15

Nail for Real je napisao/la:Moze bit' da vas taj kobasicarski sindrom arogancije kosta veselja.
Nail for Real je napisao/la:Nail se predaje :mrgreen: . Cestitke na finalu :hmmmm: .
Ti se davno pred'o,sta je sad bilo?
Nismo mi toliko arogantni koliko ste vi nerealni ;)
#miasanmia

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 27 apr 2014, 19:24

Odigrati od prve minute napadacki kako mi to znamo...

Kako da kazem- napravili su od nas masine, jer svi slave i kad neko Bayernu bod otkine, a pobjeda 1-0' ma too se slavi do kasnih sati.. sto je razumljivo ;) ;)

Ali zapeti od prve do zadnje minute, ne misliti na stvari kao npr ak oni daju gol preko Ronalda, jer unaprijed sebi blokadu tu pravimo, mi igramo svoje oni svoje. Na kraju cemo racune sagledat i vidjet koliki je prihod. I ko ce kome uvalit na kraju krajeva tu kobasicu jel , posto smo mi et kobasicari, kobasica ce nekom bit uvaljena u bulju bratee :cool: :cool: :cool: :cool:

Samo ostro i gazit do kraja :lolno: :lolno: :lolno: :salut: :salut:
FC Bayern !!!!!

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 28 apr 2014, 01:03

Lieber Thiago Alcántara, lass meinen Traum Wirklichkeit werden. Du kannst auf jeder Position spielen. Am besten mit Philipp Lahm auf der Sechs – mit Drang nach vorn. Selbst wenn du nur auf der Bank sitzen solltest, Real würde zittern.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 28 apr 2014, 10:43

Koja samo prepotentnost.
Iskreno, Bayo je zadnjih par godina u samom vrhu fusbala.
Sistem koji se uspostavio u timu je vec usadjen u imuni sistem Reala. Real je godinama igrao protiv tog sistema koji je, da budemo iskreni, u Barci bio na vrhunci i tesko da ce Bayo doseci taj nivo.

Nesto kontam. Proslo polufinale je Real bio favorit, ovo vi. Ne bih se bunio da se i ostale stvari iz tog scenarija okrenu.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 apr 2014, 11:59

Braćo kobasičari bavarci moji ja evo nonstop mislim na sutrašnju utakmicu nemogu se skoncentrisati na poslu odkako sam počeo jutros :mrgreen: . Očekujem da ekipa suta pokaže svoj puni potencijal i da pokažemo stvarno koliko možemo subotnji 45 minuta protiv Werdera je pokazalo da će momci gristi u utorak. Ako bude takav pristup i ako neuspijemo dobiti madriđane sa dva razlike bit ću zadovoljan :D .Vrijeme je za našu mestralnu utakmicu na našoj Alianz Areni odavno je nije bilo u LP još od utakmice protiv Barce prošle sezone :cool:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 28 apr 2014, 12:17

Ma samo nek' ostave srce i dušu na terenu, zaželio sam se trke i borbe,a rezultat Bože moj ako nam ne bude na ruku, nije prvi puta da nam se zalomi i da se na nama kola slome. Ja jednostavno zbog prošle sezone ne smijem previše da kritikujem momke, samo Pepuna, ak' ne bude sluš'o. :hmmmmm:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []