Ispiti (taktika)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Ispiti (taktika)
Ako nekom treba bubica za iznajmiti ( Sarajevo) nek mi se javi privatnom porukom..Cijena : 30 markica
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Opet tiGreivis je napisao/la:Hahaha, ova iz knjige uci. No dobro, ipak joj je ova Liverpoolovka jaranica.

Ti izgleda nit' si kad šta učio, ni naučio

Više i lakše ćeš zapamtiti kad pročitaš knjigu jednom nego skriptu 5 puta

@Greivis
Imas problema? Ako nemas ocas posla cemo ti napraviti.

Imas problema? Ako nemas ocas posla cemo ti napraviti.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ocjene koje imam govore suprotno. Al neznalice se pate i uce iz knjige. Sloboda izbora.pride_of_merseyside je napisao/la: Opet ti![]()
Ti izgleda nit' si kad šta učio, ni naučio![]()
Više i lakše ćeš zapamtiti kad pročitaš knjigu jednom nego skriptu 5 puta
De Monologni reaguj. Vec se i prijetiti pocelo.uschtipak je napisao/la: Imas problema? Ako nemas ocas posla cemo ti napraviti.![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Mora da si ih dobio na lijepe očiGreivis je napisao/la: Ocjene koje imam govore suprotno. Al neznalice se pate i uce iz knjige. Sloboda izbora.

Iz skripte ne možeš naučiti osim ako je nisi sam napravio, bar kad u pitanju imalo ozbiljniji predmet. Jedna stvar je naučiti nešto, a druga je dobiti ocjenu. I hvala Bogu, pa prema tvojoj teoriji imamo vrlo malo neznalica, puno je više onih "pametnih"

Na šta si ti spao,žene ti prijete 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Samo nauciti i nema problema.Na kraju kada sagledas sve nije bitna ocjena nego ono sto si naucio.Ja konkretno vise se baziram na zadatke jer mi je mrsko sjediti i citati teoriju.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
Najbolja taktika je nauciti, koju ja taktikune koristim. Lagano djonovi i idemo. Nakon svih tih godina prepisivivanja i kad profa stoji pored mene ja to odradim 

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- Evolution87
- Kontakt:
ma djonovi majka. sta mi treba otkucam u wordu, font smanjim na 8 i to je to 
i uvijek gledam da sjedim za stolom ispred profesora jer oni skoro nikad ne sjede na svom mjestu.

i uvijek gledam da sjedim za stolom ispred profesora jer oni skoro nikad ne sjede na svom mjestu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
jbmilan je napisao/la:Ima li ko da studira u Tuzli? Ili da zna kakve su cijene u domu??
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
cuj font 8, pa u knjigama je font 10 bolje je da iskines stranicuEvolution87 je napisao/la:ma djonovi majka. sta mi treba otkucam u wordu, font smanjim na 8 i to je to

moja taktika font 3,5, djon velicine kutije za sibice stavis na sto, opusteno i nikad ne gledati u asistente jer odmah posumnjaju

Majke mi ovi koji su po srednjoj , majka je mobitel i word , sebi otkucaš i ko hadžija brate , ja sam kod lika u gimnaziji esejski kontrolni odradio tako i dobio 4+ , što je veliki uspjeh , ili ako imaš određeno gradivo , sebi kod kuće napišeš na papir 2-3 lekcije i ako te potrefi u plusu si . Ovo govorim za esejski tip kontrolnog rada . 

Tako blizu, a tako daleko.
Da ne bi otvarao novu temu, pitati cu ovdje.
Da li ima neko da ide na ETF odsjek Racunarstvo i Informatika? E sad zanima me, kako šta, šta se trazi, da li je većina teorija ili je praksa?
Da li ima neko da ide na ETF odsjek Racunarstvo i Informatika? E sad zanima me, kako šta, šta se trazi, da li je većina teorija ili je praksa?
Hala Madrid!
Kopirao sam ti tekst sa jednog drugog foruma....DakaZdici je napisao/la:Da ne bi otvarao novu temu, pitati cu ovdje.
Ja mislim da se tek nakon dvije zajednicke godine odlucujes za smjer koji ces u trecoj godini i eventualnom Master studiju detaljnije obradjivati.Računarstvo i informatika: "Najlakši smjer" s bolonjom znatno otežan, navodno 1. po mogućnosti zaposlenja. Mislim da se s ovim smjerom može daleko dogurati, al procjena da li je za tebe vidjećeš na predmetu Tehnike programiranja (koji je jako zanimljiv predmet, al zahtjeva non stop rad).
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Tuzli ima taj smijer, ja inace idem na FE pa znam...Batali taj smijer ako nemas pojma o programiranju, na drugoj godini dobijes algoritme i strukture podataka, objektno orijentisano programiranje, arhitekturu racunara, primjena inzinjerskih softvera, uz predmete tipa signali i sistemi, matematika 3, uz jednu ili dvije elektronike i nema te nigdje
Najlaksa je energetika, ta dva smijera 1. konverzija energije 2. mreze i sistemi. ubjedljivo najbolji profesori koji su olaksali svoje predmete. na informatici i komunikacijama u Tuzli ako nisi vrhunski student dobrano ces da nadrljas
A sto se tice elektrotehnike, vecina profesora ce ti reci da ako ne znas teoriju ne mozes znati ni zadatke. na auditornim vjezbama asistentica radi zadatke i onda se ubijes od vjezbanja te ako polozis zadatke onda mozes izlaziti na te zavrsne. uglavnom 90% predmeta ti imaju zadatke koji su zafrkaniji od teorije, ako prodjes zadatke polozit ces i teoriju nekako ili ti daju na parcijalama kombinovano zadaci-teorija, te na zavrsnim isto kombinovano zadaci-teorija...Na mom faxu samo neki izborni predmeti nemaju zadatke, ali i to sada mijenjaju od septembra

Najlaksa je energetika, ta dva smijera 1. konverzija energije 2. mreze i sistemi. ubjedljivo najbolji profesori koji su olaksali svoje predmete. na informatici i komunikacijama u Tuzli ako nisi vrhunski student dobrano ces da nadrljas

A sto se tice elektrotehnike, vecina profesora ce ti reci da ako ne znas teoriju ne mozes znati ni zadatke. na auditornim vjezbama asistentica radi zadatke i onda se ubijes od vjezbanja te ako polozis zadatke onda mozes izlaziti na te zavrsne. uglavnom 90% predmeta ti imaju zadatke koji su zafrkaniji od teorije, ako prodjes zadatke polozit ces i teoriju nekako ili ti daju na parcijalama kombinovano zadaci-teorija, te na zavrsnim isto kombinovano zadaci-teorija...Na mom faxu samo neki izborni predmeti nemaju zadatke, ali i to sada mijenjaju od septembra
kako ja ovu temu nisam primijetio 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja sam planirao u Sarajevu ETF odsjek Telekomunikacije? ima li ko da je s foruma tako? isto i mene zanima, sta se radi tamo, kako ide?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Možda je rano a možda i nije da već počenem da razmišljam o faksu, završavam 3. godinu srednje. 
Zbog moje situacije nisam u mogučnosti da studiram "normalno" fax, ne bitno. Zanima me da li postoji, ustvari znam da postoji ali zanima me da postoji fax koji se može učit, polagat ispiti preko kompa? Nije bitno gdje je, ustvri da bude sa našeg govornog područja, kontao sam nešto vezano da web dizajn, web programiranje.

Zbog moje situacije nisam u mogučnosti da studiram "normalno" fax, ne bitno. Zanima me da li postoji, ustvari znam da postoji ali zanima me da postoji fax koji se može učit, polagat ispiti preko kompa? Nije bitno gdje je, ustvri da bude sa našeg govornog područja, kontao sam nešto vezano da web dizajn, web programiranje.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ja idem na FE Tuzla smjer Telekomunikacije 2. godina .... ma onako potesko je svi predmeti su bazirani na zadacima i na teoriskom djelu tako da moras razvaljivati matematiku !!! tesko jest nemas puno vremena stalo moras uciti teoriju a i vjezbati zadatke ali zato stipendije idu ko lude a mislim da ce tako biti i sa poslomQUARESMA 18<<< je napisao/la:ja sam planirao u Sarajevu ETF odsjek Telekomunikacije? ima li ko da je s foruma tako? isto i mene zanima, sta se radi tamo, kako ide?

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ima li neko iskustva sa FIT-om u Mostaru?
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bavariapivo, Quartararo, sirBobbyMoore i 14 gostiju.