NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Gdje se moze prijaviti ovo **** od moderatora, da se ne izrazavam gore, ja ostavim normalan komentar koji se brise na "nasoj" temi a ovamo se santici spominju i vrijedja se gdje se stigne.Eto ti balo balavi forum ja ovdje vise ne zalazio, sto zbog vrijednja ovih tuzlaka sto zbog konstantnog brisanja komentara, umjesto da diskutujemo ovdje ko ljudi ja moram ovdje citati uvrede od izbjeglica i razno razne balavurdije, pa tacno ko da sam na forumu ravnogorskog pokreta kolika mrznja ide prema Bihacu
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
-
- Kontakt:
1 2 3 ,dali se čujemo? samo provjeravam ,jer mi prethodni komentar nije par puta prošao.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a Santic se zove...
a vidi nesto, da te uputim malo...zabranjeno je vrijedjanje korisnika foruma, dakle vas koji pisete, a ne igraca, funkcionera i rukovodstva kluba...dalje, protiv pocasnog predsjednika se vodi postupak pred jel drzavnim sudom BiH koji sam ja spomenuo u postu...karikiram ako mozes pricati namjestanju Juventusa i postupku protiv Mođija na temi Juventusa, moze i o procesu i slucaju protiv funkcionera ovog kluba..
kad bi se davale sankcije za svakog ko je prijavio post koji Murinja naziva idiotom, vrijedjao Ronalda, Mesija, Modjia i Juve pa Bajern Henesa kad je dobio robiju- ne bi imao nikog na forumu
sad i ja mogu rec da mene vrijedja sto vi vase neke igrace nazivate pijanicama i placenicima pa da trazim banove..ne ide to tako, ne valja biti previse uvredljiv...
nego da ne duzim, mozes ti o Azmiru misliti sta hoces kao i ja o pocasnom, ali korisnika foruma ne smijes vrijedjati
a vidi nesto, da te uputim malo...zabranjeno je vrijedjanje korisnika foruma, dakle vas koji pisete, a ne igraca, funkcionera i rukovodstva kluba...dalje, protiv pocasnog predsjednika se vodi postupak pred jel drzavnim sudom BiH koji sam ja spomenuo u postu...karikiram ako mozes pricati namjestanju Juventusa i postupku protiv Mođija na temi Juventusa, moze i o procesu i slucaju protiv funkcionera ovog kluba..
kad bi se davale sankcije za svakog ko je prijavio post koji Murinja naziva idiotom, vrijedjao Ronalda, Mesija, Modjia i Juve pa Bajern Henesa kad je dobio robiju- ne bi imao nikog na forumu
sad i ja mogu rec da mene vrijedja sto vi vase neke igrace nazivate pijanicama i placenicima pa da trazim banove..ne ide to tako, ne valja biti previse uvredljiv...
nego da ne duzim, mozes ti o Azmiru misliti sta hoces kao i ja o pocasnom, ali korisnika foruma ne smijes vrijedjati
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- anonymous001
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je moderator
samo nam je još Tuzlak moderator trebao... sad tek ide nepravda i brisanje komentara svih Bišćana a naravno ovi iz Tuzle mogu da pišu šta hoće i da nas vrijeđaju koliko hoće

samo nam je još Tuzlak moderator trebao... sad tek ide nepravda i brisanje komentara svih Bišćana a naravno ovi iz Tuzle mogu da pišu šta hoće i da nas vrijeđaju koliko hoće

-
- Kontakt:
Ako je veza opet uspostavljena želio bih da se zahvalim gorkom na objašnjenju (zla 2)Zbilja nisam mogao pretpostaviti šta to znači.Uostalom da i ne znači to,pa zar je damama zabranjeno da se ovdje oglašavaju.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne mogu ja ovdje brisati niti moderirati, mene su vec prebacili na podforum PL jucer nakon tekme..kaze da se navikavam 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Samo nek pokusa tebi komentar obrisat.anonymous001 je napisao/la:ultrasstyle_tz je moderator![]()
![]()
Zar tvoj sef nije rekao da Jedinstvo ide u PLultrasstyle_tz je napisao/la:ne mogu ja ovdje brisati niti moderirati, mene su vec prebacili na podforum PL jucer nakon tekme..kaze da se navikavam

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Zasto kod Vas nema video izvjestaja utakmice prije onog zvanicnog koji je za citavo kolo ? Nije zar da nijedan "medij" ne prati Vase domace utakmice ?
Smijesno koliko se ljudi primaju.. jbt pljuste optuzbe od pocetka polusezone oko kupovine, mozda je bilo a mozda i ne.. to nikad necemo saznat al smijesno kako se neke stvari zaboravljaju i kako se prelazi preko nekih stvari,al dobro najmanje je na ovom forumu navijaca koji i idu na utakmice.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ne pratifukara1919 je napisao/la:Zasto kod Vas nema video izvjestaja utakmice prije onog zvanicnog koji je za citavo kolo ? Nije zar da nijedan "medij" ne prati Vase domace utakmice ?

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
dugo nisam nista procito na ovoj temi pametno
kakva je situacija kod vas u Bihacu,idetel u punom sastavu u Banovice?

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Sto se bezveze raspitujes za nas, imate sve u svojim nogama, usli ste u PL 99% uzivaj kolegasolar1987 je napisao/la:dugo nisam nista procito na ovoj temi pametnokakva je situacija kod vas u Bihacu,idetel u punom sastavu u Banovice?

-
- Kontakt:
Mi smo 99% a vi ste jednom nogomLloriS je napisao/la:Sto se bezveze raspitujes za nas, imate sve u svojim nogama, usli ste u PL 99% uzivaj kolegasolar1987 je napisao/la:dugo nisam nista procito na ovoj temi pametnokakva je situacija kod vas u Bihacu,idetel u punom sastavu u Banovice?

LloriS je napisao/la:Sto se bezveze raspitujes za nas, imate sve u svojim nogama, usli ste u PL 99% uzivaj kolegasolar1987 je napisao/la:dugo nisam nista procito na ovoj temi pametnokakva je situacija kod vas u Bihacu,idetel u punom sastavu u Banovice?
mi idemo iz utakmice u utakmicu,istina vi ste kiksali sad sami o sebi odlucujemo al opet me zanimate ipak ste nam konkurencija

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Vas je predsjednik izjavio da ste jednom nogom u PL, neozbiljno i diletantski od njega, covjek mozda ima zelju, sto je normalno, ali su mu izjave i potezi koje vuce amaterski.LloriS je napisao/la:Sto se bezveze raspitujes za nas, imate sve u svojim nogama, usli ste u PL 99% uzivaj kolegasolar1987 je napisao/la:dugo nisam nista procito na ovoj temi pametnokakva je situacija kod vas u Bihacu,idetel u punom sastavu u Banovice?
🔴⚫️
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Eto vam boba iz Banovica podgrmec ce patiti cijenu...Zrnic nece vam pomoci kako se hvalite izmedju sebe da ga je hamdo poslo..dzaba kad ce se golman sklonit s gola 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
O cemu tiSaltCityAttack je napisao/la:Eto vam boba iz Banovica podgrmec ce patiti cijenu...Zrnic nece vam pomoci kako se hvalite izmedju sebe da ga je hamdo poslo..dzaba kad ce se golman sklonit s gola

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ne znam tako vasi ljudj pricaju ..vjerovatno ti znas boljeLloriS je napisao/la:O cemu tiSaltCityAttack je napisao/la:Eto vam boba iz Banovica podgrmec ce patiti cijenu...Zrnic nece vam pomoci kako se hvalite izmedju sebe da ga je hamdo poslo..dzaba kad ce se golman sklonit s gola![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Na tu izjavu je taj vaš dedica upitao pa koliko taj gospodin ima nogu i nadodao sine moj Sloboda je već u P.L. poslušaj ti svoga Ćiru...Ovo je jako ozbiljna i nimalo diletantska izjava.A nadasve je profesionalna .Da ne spominjem onu drugu zbog koje se morao pravdati i izvinjavatiSkver je napisao/la:Vas je predsjednik izjavio da ste jednom nogom u PL, neozbiljno i diletantski od njega, covjek mozda ima zelju, sto je normalno, ali su mu izjave i potezi koje vuce amaterski.LloriS je napisao/la:Sto se bezveze raspitujes za nas, imate sve u svojim nogama, usli ste u PL 99% uzivaj kolegasolar1987 je napisao/la:dugo nisam nista procito na ovoj temi pametnokakva je situacija kod vas u Bihacu,idetel u punom sastavu u Banovice?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.