NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

unavita
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la unavita » 27 apr 2014, 22:20

Gdje se moze prijaviti ovo **** od moderatora, da se ne izrazavam gore, ja ostavim normalan komentar koji se brise na "nasoj" temi a ovamo se santici spominju i vrijedja se gdje se stigne.Eto ti balo balavi forum ja ovdje vise ne zalazio, sto zbog vrijednja ovih tuzlaka sto zbog konstantnog brisanja komentara, umjesto da diskutujemo ovdje ko ljudi ja moram ovdje citati uvrede od izbjeglica i razno razne balavurdije, pa tacno ko da sam na forumu ravnogorskog pokreta kolika mrznja ide prema Bihacu
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 27 apr 2014, 22:27

1 2 3 ,dali se čujemo? samo provjeravam ,jer mi prethodni komentar nije par puta prošao.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 apr 2014, 22:30

a Santic se zove...

a vidi nesto, da te uputim malo...zabranjeno je vrijedjanje korisnika foruma, dakle vas koji pisete, a ne igraca, funkcionera i rukovodstva kluba...dalje, protiv pocasnog predsjednika se vodi postupak pred jel drzavnim sudom BiH koji sam ja spomenuo u postu...karikiram ako mozes pricati namjestanju Juventusa i postupku protiv Mođija na temi Juventusa, moze i o procesu i slucaju protiv funkcionera ovog kluba..

kad bi se davale sankcije za svakog ko je prijavio post koji Murinja naziva idiotom, vrijedjao Ronalda, Mesija, Modjia i Juve pa Bajern Henesa kad je dobio robiju- ne bi imao nikog na forumu

sad i ja mogu rec da mene vrijedja sto vi vase neke igrace nazivate pijanicama i placenicima pa da trazim banove..ne ide to tako, ne valja biti previse uvredljiv...

nego da ne duzim, mozes ti o Azmiru misliti sta hoces kao i ja o pocasnom, ali korisnika foruma ne smijes vrijedjati
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 27 apr 2014, 22:36

ultrasstyle_tz je moderator :crazy: :crazy:

samo nam je još Tuzlak moderator trebao... sad tek ide nepravda i brisanje komentara svih Bišćana a naravno ovi iz Tuzle mogu da pišu šta hoće i da nas vrijeđaju koliko hoće :?

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 27 apr 2014, 22:36

Ako je veza opet uspostavljena želio bih da se zahvalim gorkom na objašnjenju (zla 2)Zbilja nisam mogao pretpostaviti šta to znači.Uostalom da i ne znači to,pa zar je damama zabranjeno da se ovdje oglašavaju.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 apr 2014, 22:37

ne mogu ja ovdje brisati niti moderirati, mene su vec prebacili na podforum PL jucer nakon tekme..kaze da se navikavam :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 27 apr 2014, 22:38

anonymous001 je napisao/la:ultrasstyle_tz je moderator :crazy: :crazy:

samo nam je još Tuzlak moderator trebao... sad tek ide nepravda i brisanje komentara svih Bišćana a naravno ovi iz Tuzle mogu da pišu šta hoće i da nas vrijeđaju koliko hoće :?
Samo nek pokusa tebi komentar obrisat.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 apr 2014, 22:40

ultrasstyle_tz je napisao/la:ne mogu ja ovdje brisati niti moderirati, mene su vec prebacili na podforum PL jucer nakon tekme..kaze da se navikavam :mrgreen:
Zar tvoj sef nije rekao da Jedinstvo ide u PL :)
🔴⚫️

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 27 apr 2014, 22:46

Zasto kod Vas nema video izvjestaja utakmice prije onog zvanicnog koji je za citavo kolo ? Nije zar da nijedan "medij" ne prati Vase domace utakmice ?

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 27 apr 2014, 22:48

Smijesno koliko se ljudi primaju.. jbt pljuste optuzbe od pocetka polusezone oko kupovine, mozda je bilo a mozda i ne.. to nikad necemo saznat al smijesno kako se neke stvari zaboravljaju i kako se prelazi preko nekih stvari,al dobro najmanje je na ovom forumu navijaca koji i idu na utakmice.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 apr 2014, 23:04

fukara1919 je napisao/la:Zasto kod Vas nema video izvjestaja utakmice prije onog zvanicnog koji je za citavo kolo ? Nije zar da nijedan "medij" ne prati Vase domace utakmice ?
Ne prati ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 27 apr 2014, 23:41

dugo nisam nista procito na ovoj temi pametno ;) kakva je situacija kod vas u Bihacu,idetel u punom sastavu u Banovice?
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 apr 2014, 23:53

solar1987 je napisao/la:dugo nisam nista procito na ovoj temi pametno ;) kakva je situacija kod vas u Bihacu,idetel u punom sastavu u Banovice?
Sto se bezveze raspitujes za nas, imate sve u svojim nogama, usli ste u PL 99% uzivaj kolega :kafa:

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 27 apr 2014, 23:57

LloriS je napisao/la:
solar1987 je napisao/la:dugo nisam nista procito na ovoj temi pametno ;) kakva je situacija kod vas u Bihacu,idetel u punom sastavu u Banovice?
Sto se bezveze raspitujes za nas, imate sve u svojim nogama, usli ste u PL 99% uzivaj kolega :kafa:
Mi smo 99% a vi ste jednom nogom :tralala: :tralala:

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 28 apr 2014, 00:00

LloriS je napisao/la:

mi idemo iz utakmice u utakmicu,istina vi ste kiksali sad sami o sebi odlucujemo al opet me zanimate ipak ste nam konkurencija :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 apr 2014, 00:19

LloriS je napisao/la:
Vas je predsjednik izjavio da ste jednom nogom u PL, neozbiljno i diletantski od njega, covjek mozda ima zelju, sto je normalno, ali su mu izjave i potezi koje vuce amaterski.
🔴⚫️

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 apr 2014, 00:38

Eto vam boba iz Banovica podgrmec ce patiti cijenu...Zrnic nece vam pomoci kako se hvalite izmedju sebe da ga je hamdo poslo..dzaba kad ce se golman sklonit s gola :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 28 apr 2014, 00:40

SaltCityAttack je napisao/la:Eto vam boba iz Banovica podgrmec ce patiti cijenu...Zrnic nece vam pomoci kako se hvalite izmedju sebe da ga je hamdo poslo..dzaba kad ce se golman sklonit s gola :)
O cemu ti :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 apr 2014, 00:48

LloriS je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Eto vam boba iz Banovica podgrmec ce patiti cijenu...Zrnic nece vam pomoci kako se hvalite izmedju sebe da ga je hamdo poslo..dzaba kad ce se golman sklonit s gola :)
O cemu ti :lol: :lol:
Ne znam tako vasi ljudj pricaju ..vjerovatno ti znas bolje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 28 apr 2014, 01:14

Skver je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
Vas je predsjednik izjavio da ste jednom nogom u PL, neozbiljno i diletantski od njega, covjek mozda ima zelju, sto je normalno, ali su mu izjave i potezi koje vuce amaterski.
Na tu izjavu je taj vaš dedica upitao pa koliko taj gospodin ima nogu i nadodao sine moj Sloboda je već u P.L. poslušaj ti svoga Ćiru...Ovo je jako ozbiljna i nimalo diletantska izjava.A nadasve je profesionalna .Da ne spominjem onu drugu zbog koje se morao pravdati i izvinjavati :clap: Toliko o vašem dedici,a ako treba ima još,počev od psovanja ida ne nabrajam više .Al neka vam ga,kakav je da je...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.