FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

babuka1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la babuka1 » 28 apr 2014, 15:19

1452 je napisao/la:
misliš izvineš?

željo je najbolji... :plac:

Piše se izviniti (se).

Glagol izviniti (se) znači zamoliti za oproštenje i menja se: izvinim (se), izviniš (se), Izvini (se), izvinimo (se), izvinite (se), izvine (se), izvinio sam (se), izvinila sam (se). Izvinio se. Izvini.
Glagol izvinuti znači iščešiti, uganuti i menja se: izvinem, izvineš, izvine, izvinemo, izvinete, izvinu.

http://kakosepise.com" onclick="window.open(this.href);return false; toplo preprucijem stranicu!

Rios

Post Postao/la Rios » 28 apr 2014, 15:22

Vidim jos uvijek traje slavlje Bosanaca i Hercegovaca zbog ostanka Zelje bez trofeja ove sezone.. :mrgreen: Hajde neka,nije im bilo lahko sve ove godine.. :D
Pred nama je utakmica sezone slobodno mozemo reci..I to iz dva razloga- 1. derbi i 2. ovjera Evrope..
Sto se tice prvog razloga,pobjeda protiv kona bi sigurno ispunila srca zaljubljenika u Zelju radoscu..Tako je to uvijek kad je derbi u pitanju,pobjeda u njemu baca u drugi plan sve drugo..
Drugi razlog je krucijalan..Evropa je imperativ iz mnogo razloga..Prije svih finansijskih,ali i igrackih..Lakse je dovesti neko jace pojacanje kad igra Evropska takmicenja..Manje-vise se svi slazemo da bi u tom slucaju sezona mogla biti proglasena uspjesnom..Trofeja je bilo,tako da jedna sezona bez njega i nije bauk neki..
Nadam se da su i igraci toga svesni..Tacnije siguran sam da su svjesni..Nekako vjerujem da je poraz u Mostaru i gubitak titule ( mada ne jos uvijek i teoretski ) bio pozitivan sok svima u klubu,da ce zbiti redove i ostavriti pobjedu u nedelju aBd..Mi navijaci takodjer imamo odgovornost u tom pogledu,Grbavica mora biti puna,atmosfera od prve minute usijana ( u pozitivnom smislu naravno ) i podrska bezrezervna..
Neko je vec napisao,i slazem se,rano je jos sklapati igracku krizaljku za narednu sezonu..Okosnica tima ce biti tu sigurno i dogodine..E sad hocel' biti pojacanja vidjet cemo..Nije da nam ne bi dobro dosla..
Sto se tice Dine,ako uprava procjeni da je ostavrio ciljeve koji su stavljeni pred njega i ako se pokaze da je imao pozitivan bilans na kraju ja nemam nista protiv njegovog ostanka..Amar je ionako tu,tako da..Imao je tezak zadatak pred sobom i obavio ga je dobro po mom misljenju,ali tu su ljudi u klubu pa nek odluce,to im je posao svakako.
Eto..Izvinjavam se na duzem postu..I da,Zeljeznicar za zivot cijeli!! :salut:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 28 apr 2014, 15:34

babuka1 je napisao/la:
1452 je napisao/la:
misliš izvineš?

željo je najbolji... :plac:

Piše se izviniti (se).

Glagol izviniti (se) znači zamoliti za oproštenje i menja se: izvinim (se), izviniš (se), Izvini (se), izvinimo (se), izvinite (se), izvine (se), izvinio sam (se), izvinila sam (se). Izvinio se. Izvini.
Glagol izvinuti znači iščešiti, uganuti i menja se: izvinem, izvineš, izvine, izvinemo, izvinete, izvinu.

http://kakosepise.com" onclick="window.open(this.href);return false; toplo preprucijem stranicu!
Izvini... kako se to izgovara? sa suzama u očima? sa sjetnim i postidjenim izrazom lica? Izvini. Napisano, izgleda lako!

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 28 apr 2014, 15:36

Zamolio bi modernatora da uradi nešto po pitanju ovih Manijaka koji su totalno ogorčeni na Velež i Mostarce jer smo im mi navodno krivi što su slabiji od nas,možda bolje stoje tabelom ali trenutno smo najjača ekipa u državi kasno smo se probudili ali je tako kako je.
MENI BANANE,JA DJELIM DEZINFORMACIJE ,LAŽEM I PETLJAM ITD

Jeli moguće da da niko sa strane nemože ništa napisati normalno,ako je tako ja neću se više nikada ni na bilo koju temu oglasiti ali nek i ostali ućine isto.

Ovo nije sarajevski forum za članove Želje i Sarajeva neko svih normanlni građana koji ne provociraju.
Velež neće u Evropu i nemora ali raspitaj se dali je Željo dobio ili nije licencu.Trenutno je u rukama nema što znači da sam upravu a isti taj Osim kojeg ga spominjete ste pisali da je završio sa Olimpikom da dobiju Zrinjski pa šta bi...
fudbal je sport i treba boljem čestitati na pobjedi,samo je problem što pojedini nisu navikli gubiti pa onda imaju neke probleme poput ovih ovde gore.JOŠ JEDNOM ŽELIM SVIM NAVIJAČIMA ŽELJE SVE NAJBOLJE I MODERNATORU DA NASTAVI BITI FER I KOREKTAN KAO ŠTO JE BIO I DO SADA.

SVE NAJBOLJE
VFC THE RELIGION

jedandva
Kontakt:

Post Postao/la jedandva » 28 apr 2014, 15:39

Pozdrav Plavoj braći,

novi sam na forumu, dugo sam pratio 4-5 godina i nikad se nisam prijavljivao, al' evo sad me nešto natjera da i ja počnem pisati. Naravno prvi post na temi najtrofejnijeg kluba.

Što se tiče titule i utakmice s Veležom, puno lošeg se napisao na račun igrača na kon poraza, koji nisu zaslužili pogrdne riječi. Na Selimoviću je najveća paljba, a zaboravili ste Vječiti derbi na Koševu i dva njegova gola kada je dao, pa u Plzenu i mnoštvo važnih golova. Zicer je fulio za 3:3, al' šta bi, dešava se. Pa vidjeli ste Reala i Ronalda protiv Bayerna šta su sve fulali. Al' to nije tema. Malo mi je krivo ono što je OlimpiC uradio na Otoci i Hamzića neka je stid, preofirno, al' nema veze.

Nismo osvojili titulu, bože moj. Možda je tako i bolje, svi zanmo da bi nas u 2. pretkolu LP zapao neko od klubova poput Plzena, Dinama, Maribora...... a svi znamo da su to ekipe koje igraju grupne faze LP i EL i to uspješno i da bi nam tu šanse bile minimalne. Dok u EL nam je put mnogo lakši i tu možemo malo nabiti i koeficijent protiv konobara, bankara....

Ništa ovom sezonom nismo izgubili, a dobili smo mnogo mladih igrača koji će sljedeće sezone biti glavni kotači i nosioci igre.

Toliko od mene za prvi put.

Biće ŽELJO, opet šampion. :)

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 28 apr 2014, 15:40

VigorMostarac je napisao/la:Zamolio bi modernatora da uradi nešto po pitanju ovih Manijaka koji su totalno ogorčeni na Velež i Mostarce jer smo im mi navodno krivi što su slabiji od nas,možda bolje stoje tabelom ali trenutno smo najjača ekipa u državi kasno smo se probudili ali je tako kako je.

Jeli moguće da da niko sa strane nemože ništa napisati normalno,ako je tako ja neću se više nikada ni na bilo koju temu oglasiti ali nek i ostali ućine isto.

Ovo nije sarajevski forum za članove Želje i Sarajeva neko svih normanlni građana koji ne provociraju.
Velež neće u Evropu i nemora ali raspitaj se dali je Željo dobio ili nije licencu.Trenutno je u rukama nema što znači da sam upravu a isti taj Osim kojeg ga spominjete ste pisali da je završio sa Olimpikom da dobiju Zrinjski pa šta bi...
fudbal je sport i treba boljem čestitati na pobjedi,samo je problem što pojedini nisu navikli gubiti pa onda imaju neke probleme poput ovih ovde gore.JOŠ JEDNOM ŽELIM SVIM NAVIJAČIMA ŽELJE SVE NAJBOLJE I MODERNATORU DA NASTAVI BITI FER I KOREKTAN KAO ŠTO JE BIO I DO SADA.

SVE NAJBOLJE
500 glava si uplatio na Velez ?

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 28 apr 2014, 15:42

http://www.fifplay.com/fifa15-leagues-vote/" onclick="window.open(this.href);return false;

Glasajte da se naša liga pojavi u Fifi 2015 :)

I širite dalje !!!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 apr 2014, 15:43

VigorMostarac je napisao/la:Zamolio bi modernatora da uradi nešto po pitanju ovih Manijaka koji su totalno ogorčeni na Velež i Mostarce jer smo im mi navodno krivi što su slabiji od nas,možda bolje stoje tabelom ali trenutno smo najjača ekipa u državi kasno smo se probudili ali je tako kako je.

SVE NAJBOLJE
Hahahahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 apr 2014, 16:45

Neka nova pozicija "MODERNATOR"
hahahahahahahahahahaha

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 28 apr 2014, 16:52

Sada ce modernator pa ce ove alkoholicare baciti u nizi rang!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

Post Postao/la KogaBrigaZaNick » 28 apr 2014, 16:57

Mnogi ovdje, kada komentarišu utakmicu Velež - Željezničar, osvrću se samo na negativne stvari. Bio sam u Mostaru i ta je tekma bila jedna od boljih koje sam gledao u ovoj našoj Premijer Ligi. Borbeno do daske, bez pardona, i sa puno šansi na obje strane. Vjerujte da navijačima Veleža, koje sam čuo jer sam bio na njihovoj tribini, nije bilo nimalo svejedno što Zrinjski vodi ili što sada ima veće šanse za titulu, nego je ljudima jednostavno drago da vide svoj klub kako se bori i kako ne spušta gaće nikome pa makar taj neko i bio moj Željo. Ja to veoma respektujem i niko nama nije kriv što smo izgubili utakmicu u Mostaru. Ona greška Benje Čolića, koga zbog toga ne treba razapinjati, nas je presjekla i to je to, takav je fudbal i ja ga upravo zbog te neizvjesnosti volim.
Nama, kao navijačima, sada predstoji da dođemo u što većem broju na derbi i da poderemo grla i dlanove u toj tekmi gdje sam nekako uvjeren da ćemo izaći kao pobjednici. Zaslužili smo da ih više dobijemo. Priča oko Mostara treba da se završi i treba da se fokusiramo na budućnost.
Zadnja izmjena: KogaBrigaZaNick, dana/u 28 apr 2014, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 28 apr 2014, 16:57

ukoliko Zeljo ove godine ne osvoji titulu po meni jedan od krivaca je i Dino ,a zasto evo i razlog gledo sam vas protiv Slavije i covjek vadi Jamaka i Hodzica u zadnji 10 tak minuta kad igraci slavije vise nisu mogli ni trcat a uvodi neke momke koji po komentatoru igraju odbranu.E sad dal je on bio zadovoljan bodom u Lukavici il ne neznam ,al po onom sto sam ja vidio nakon izlaska Jamaka i Hodzica i vasa je igra opala pa ste izgubili po meni 2 boda na osnovu tih nejasni promjena(a da ih sad imate siguran sam da bi titula opet bila na Grbavici ovako je to tesko al opet imate matematicki sansi ,to je smo jedna od par gresaka al ja mislim da je ovo jdna od vecih

sorry za malo duzi post, al bi mi ipak bilo draze da vi osvojite titulu a ne Zrinjski
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 28 apr 2014, 17:10

SarajlijaTM je napisao/la:mostarac,aj u skokovima,lagano.
pises gluposti,jeste da lici u posljednje vrijeme,ipak nije djecija igraona,vec jedan od najcitanijih foruma u bih.
zadrzi te svoje fore za veliki odmor,pa se na miru zetoniraj pitarima.
cestitam na istorijskoj pobjedi
pozz
Da nije najcitanij i u Evropi hahahahaah

zijadp
Kontakt:

Post Postao/la zijadp » 28 apr 2014, 17:19

Kakvo je stanje sa kartonima i povredama pred derbi?

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

Post Postao/la KogaBrigaZaNick » 28 apr 2014, 17:29

Tkanton je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:mostarac,aj u skokovima,lagano.
pises gluposti,jeste da lici u posljednje vrijeme,ipak nije djecija igraona,vec jedan od najcitanijih foruma u bih.
zadrzi te svoje fore za veliki odmor,pa se na miru zetoniraj pitarima.
cestitam na istorijskoj pobjedi
pozz
Da nije najcitanij i u Evropi hahahahaah
Čovjek misli na čitav SportSport.ba forum, ne samo na Željin podforum padobranac!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 apr 2014, 17:32

fedeltafrotta je napisao/la:gangevil, sve da budemo cetvrti mi cemo ici u evropu, amaw sredio
U tom slucaju ako mi ne osvojim KUP,nigdje vi necete.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 28 apr 2014, 17:43

mma_hz je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:gangevil, sve da budemo cetvrti mi cemo ici u evropu, amaw sredio
Vi mozete osvojiti samo Bajramski ili Bozicni turnir. Da mi zavisimo od vas, davno bi mi bili u drugoj ligi. Ko vas sta pita, mi cemo aBd zavrsiti drugi. :)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 apr 2014, 17:45

E to je vec druga stvar. :D
FK SARAJEVO.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 apr 2014, 18:02

mma_hz je napisao/la:
Celik vec godinama ne dobija licencu i nece je ni ove godine dobiti. Tako da mi imamo vec sada evropu, ako dobijemo licencu a hocemo sigurno.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 apr 2014, 18:05

terabajt je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Celik vec godinama ne dobija licencu i nece je ni ove godine dobiti. Tako da mi imamo vec sada evropu, ako dobijemo licencu a hocemo sigurno.
Ajd "gud lak čarli" .. :D
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.