FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

keramikr
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keramikr » 29 apr 2014, 13:56

Dzeno :cool:
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 29 apr 2014, 13:57

Hordas Doboj je napisao/la:Ulaznice za derbi 15KM?
ma ne moze biti, vjerovatno cener kao i obicno.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 apr 2014, 14:02

Ma jasta cener kao i uvijek, ali me nebi nista cudilo da daju i 15km iskren da budem.
04.10.2009 !!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 29 apr 2014, 14:03

Evolution87 je napisao/la:
ma ne moze biti, vjerovatno cener kao i obicno.
Sjecam se da je jos jednom bio 15, kad je i istok bio otvoren. Ako je istina stvarno je previse. Maksimalno im cenera mogu halalit, sve preko je previse.

@sarajlija
Negdje sam na faceu naletio. Nista zvanicno al se prica o tome.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 29 apr 2014, 14:24

Da se vratim na slucaj Pasica. Mislim ok zahvale mu treba dati sto je toliko dao za Sarajevo. Al legendo igrao si po svijetu vratio se u Sarajevo osnovao skolu fudbala i sad bi cijeli zivot bio na racun FKS. Pa legendo donio si toliko para mogao si kupiti 3 4 duluma zemlje negdje na Ilidzi. napravit par terene svlacionice i eto , jer vjerujem da je dosta dosta vise zaradio nego sto to vrijedi al et. Al svi bi da zive na racun nekoga ili necega a ovaj put na racun FKS. Izvini Pasicu al ovaj put smatram ispravnim potezom FKS. Kupi i napravi jednostavno ha ja. Nakon 20 kusur godina rada FKS vidjelo od tebe 2 3 igraca koja su kolko tolko uspjela. Isto koliko i Zeljo sta si ti ikad dao dzaba Sarajevu ,sve si naplatio ha ja.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 29 apr 2014, 14:52

sarajlija je napisao/la:
Izvor? :|
Sjever 15 za jedne i druge,dobit ćete malo istoka za upola manju cijenu
Einigkeit und Recht und Freiheit

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 29 apr 2014, 15:04

domorocki je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:
Izvor? :|
Sjever 15 za jedne i druge,dobit ćete malo istoka za upola manju cijenu
E bas vam hvala na tome.
Nadam se bojkotu pa da ni to malo crkavice ne zaradite.
Ako tako bude, ni vas nakon ovog svega ne ocekujem puno na sjeveru po toj cijeni. Mogao bi sjever poprilicno prazan biti ovaj put.
Meni je i onako svejedno jer moja noga tamo krocila nije 10 godina, niti ce, sve da je dzaba ulaz.
Imam bar malo samopostovanja i ne dam da me neko tretira kao stoku u toru.

A nasa uprava pametno slijedecu utakmicu na kosevu.
Jug 20, Zapad za njih 30 i vozdra.
I onako nam njihove pare vise nisu potrebne.

Pa cemo se ganjati :salut:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 apr 2014, 15:09

pisac je napisao/la:
A nasa uprava pametno slijedecu utakmicu na kosevu.
Jug 20, Zapad za njih 30 i vozdra.
I onako nam njihove pare vise nisu potrebne.

Pa cemo se ganjati :salut:
E ne moze...

Ako im ostavimo jug onda karta mora biti ista kao i za slicnu/istu tribinu na kojoj su domaci navijaci...Pravilnik ;)

Ali zato se moze za goste ostaviti onaj dio zapada do juga i tu staviti 20 - 30 KM kao i dio do sjevera (tako je u derbiju u kupu bilo), ali to i nije neki problem jer je kod nas zapad uvijek najskuplji.

Sto se tice njihovih cijena za sjevernu tribinu to je njihovo pravo, i njihovim i nasim navijacima 15 KM.
Svako gleda svoju racunicu. ;)

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 apr 2014, 15:21

Buba00 je napisao/la:Da se vratim na slucaj Pasica. Mislim ok zahvale mu treba dati sto je toliko dao za Sarajevo. Al legendo igrao si po svijetu vratio se u Sarajevo osnovao skolu fudbala i sad bi cijeli zivot bio na racun FKS. Pa legendo donio si toliko para mogao si kupiti 3 4 duluma zemlje negdje na Ilidzi. napravit par terene svlacionice i eto , jer vjerujem da je dosta dosta vise zaradio nego sto to vrijedi al et. Al svi bi da zive na racun nekoga ili necega a ovaj put na racun FKS. Izvini Pasicu al ovaj put smatram ispravnim potezom FKS. Kupi i napravi jednostavno ha ja. Nakon 20 kusur godina rada FKS vidjelo od tebe 2 3 igraca koja su kolko tolko uspjela. Isto koliko i Zeljo sta si ti ikad dao dzaba Sarajevu ,sve si naplatio ha ja.
A sta je to on uzeo od FK Sarajevo?

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 29 apr 2014, 15:37

samoposmatram je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:Da se vratim na slucaj Pasica. Mislim ok zahvale mu treba dati sto je toliko dao za Sarajevo. Al legendo igrao si po svijetu vratio se u Sarajevo osnovao skolu fudbala i sad bi cijeli zivot bio na racun FKS. Pa legendo donio si toliko para mogao si kupiti 3 4 duluma zemlje negdje na Ilidzi. napravit par terene svlacionice i eto , jer vjerujem da je dosta dosta vise zaradio nego sto to vrijedi al et. Al svi bi da zive na racun nekoga ili necega a ovaj put na racun FKS. Izvini Pasicu al ovaj put smatram ispravnim potezom FKS. Kupi i napravi jednostavno ha ja. Nakon 20 kusur godina rada FKS vidjelo od tebe 2 3 igraca koja su kolko tolko uspjela. Isto koliko i Zeljo sta si ti ikad dao dzaba Sarajevu ,sve si naplatio ha ja.
Neću da govorim o tome šta je dobio u vremenu kad je bio direktor Sarajeva. Neću govoriti ni o njegovom pokušaju u politici -isto na račun Sarajeva i navijača Sarajeva. Svi ali apsolutno svi zaboravljaju da je njega Sarajevo napravilo i stvorilo igrača od njega. On je bio uposlenik FK Sarajeva i kao takav je dogurao i do reprezentacije i do Njemačke.
Sarajevo mu je dalo sve (Ime , priliku, čak i poziciju i u klubu i van) Šta je on dao Sarajevu- Puno!
Zašto sad to spominjati. Ovdje se sad piše o sporu između Butmira i Bubamare. Opština je ponudila FKS-u tu parcelu a sad nemože da nam je ustupi. To nije naš spor. Samo radi paralele, Sarajevo je bilo u kontaktu oko kupovine stadiona na Otoci ali opština Novi Grad nije prihvatila.OK. A šta da je prihvatila, onda bi trebalo pisati kako Sarajevo tjera Gracića sa stadiona. Ne razumijem. Opština Ilidža nemože prodati svoju zemlju jer Pašić piše da niko iz FKS neće da priča sa njim i on neće da izađe???

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 apr 2014, 15:40

nije on nista uzeo od FKS al ovdje se brkaju stvari ,on je 15 godina radio na zemlji koja nije njegova i sad kad je neko dosao da kupi tu zemlju on izigrava zrtvu kako ga neko tjera iz Sarajeva .djeca u bubamari placaju clanarinu i prodao je neki igraca ,s interom je imao neki ugovor zasto nije sredio to zemljiste i kupio ga i niko mu ne bi mogao nista ,al ocito je da je i on radio bezpravno .ne vidim kako je on ovdje baš zrtva .

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 apr 2014, 15:41

Hebes 15 KM..da je puno jeste ,sramota sto i svojim navijacima toliko naplacujual jbg za Sarajevo mi nije zao sekunde.. :clap:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 29 apr 2014, 15:49

mma_hz je napisao/la:Hebes 15 KM..da je puno jeste ,sramota sto i svojim navijacima toliko naplacujual jbg za Sarajevo mi nije zao sekunde.. :clap:
Da nije Zenica u srijedu, mozda ali ovako tesko

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 29 apr 2014, 15:50

BHT prenosi derbi
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 apr 2014, 15:51

Armala je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Hebes 15 KM..da je puno jeste ,sramota sto i svojim navijacima toliko naplacujual jbg za Sarajevo mi nije zao sekunde.. :clap:
Da nije Zenica u srijedu, mozda ali ovako tesko
Na vakat sam stekao.. :D ma sve dok je minusa na kartici ne brinem se..ehheeheeh
FK SARAJEVO.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 apr 2014, 16:06

bordobijeli je napisao/la:
nije on nista uzeo od FKS al ovdje se brkaju stvari ,on je 15 godina radio na zemlji koja nije njegova i sad kad je neko dosao da kupi tu zemlju on izigrava zrtvu kako ga neko tjera iz Sarajeva .djeca u bubamari placaju clanarinu i prodao je neki igraca ,s interom je imao neki ugovor zasto nije sredio to zemljiste i kupio ga i niko mu ne bi mogao nista ,al ocito je da je i on radio bezpravno .ne vidim kako je on ovdje baš zrtva .
Nisam upucen u FK Sarajevo, pa zato pitam. Kao klub privlaci jako puno negativnih slucajeva na sebe, ali to se i ocekuje od kluba, koji u BiH je nesto poput Real Madrida, ali u puno manjoj skali naravno. Puno se dovodi ljudi sa strane i zaboravlja se istorija i tradicija. Ta istorija i tradicija drzi klubove zive u teskim financijskim vremenima.

Moje je misljenje, da trebate vise cijeniti svoju proslost, jer Ibrakovic, Selimovic, Tan i Kusturica ne cine FK Sarajevo. Za 20 godina ce ih samo trolleri spominjati, dok i danas FK Sarajevo cine Asim Ferhatovic, Franjo Lovric, Safet Susic, Predrag Pasic, Vahidin Musemic, Mirsad Fazlagic, Fuad Muzurovic, Husref Musemic, Zelimir Vidovic da nenabrajam dalje.

Nevidim da FK Sarajevo moze kupiti i da ce kupiti to zemljiste, jer je to drzavna imovina, vec vidim da nacelnik Senaid Memic je zabranio fudbalskoj skoli Bubamara da obavlja treninge na Butmiru.

Ovo nije prvi put da se napada Predrag Pasic od strane SDA.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 apr 2014, 16:09

Ma te legende prijatelju ne zele u klub jednostavno,mnogo puta su pozivane al nista od njih...sve sto zele je da dobijaju godisnje,i da se okoriste o klub po mogucnosti...sta je klub kriv sada Pasicu za ovo sto on dole kuha..
Ako Dino ovako nastavi ostace njegovo ime zapamceno po dobrom aBd itekako...Dino je namakao Sarajevu dobre pare za sada i nadamo se da ce tako i nastaviti jer je to njegov posao ,takodjer je nejgov posao da gleda sta je dobro za klub,a ne da gleda sta kojoj legendi treba za njihov sopstveni biznis.. ;)
FK SARAJEVO.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 apr 2014, 16:12

meme pitar je napisao/la:Neću da govorim o tome šta je dobio u vremenu kad je bio direktor Sarajeva. Neću govoriti ni o njegovom pokušaju u politici -isto na račun Sarajeva i navijača Sarajeva. Svi ali apsolutno svi zaboravljaju da je njega Sarajevo napravilo i stvorilo igrača od njega. On je bio uposlenik FK Sarajeva i kao takav je dogurao i do reprezentacije i do Njemačke.
Sarajevo mu je dalo sve (Ime , priliku, čak i poziciju i u klubu i van) Šta je on dao Sarajevu- Puno!
Zašto sad to spominjati. Ovdje se sad piše o sporu između Butmira i Bubamare. Opština je ponudila FKS-u tu parcelu a sad nemože da nam je ustupi. To nije naš spor. Samo radi paralele, Sarajevo je bilo u kontaktu oko kupovine stadiona na Otoci ali opština Novi Grad nije prihvatila.OK. A šta da je prihvatila, onda bi trebalo pisati kako Sarajevo tjera Gracića sa stadiona. Ne razumijem. Opština Ilidža nemože prodati svoju zemlju jer Pašić piše da niko iz FKS neće da priča sa njim i on neće da izađe???
Mislis da je samo FK Sarajevo zainteresirano za koristenje ili kupovinu tog zemljista? Kad opstina prodaje zemljiste, mora naci novi smijestaj za korisnike te iste zemlje, a onda postaviti cijenu za prodaju, i staviti na konkurs, jer moze biti vise kupaca. Takav je pravni sistem i u BiH, samo sto ima puno kriminalaca koji rade bezpravne stvari kao Senaid Memic danas ili Mirsad Memisevic prije.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 apr 2014, 16:18

mma_hz je napisao/la:Ma te legende prijatelju ne zele u klub jednostavno,mnogo puta su pozivane al nista od njih...sve sto zele je da dobijaju godisnje,i da se okoriste o klub po mogucnosti...sta je klub kriv sada Pasicu za ovo sto on dole kuha..
Ako Dino ovako nastavi ostace njegovo ime zapamceno po dobrom aBd itekako...Dino je namakao Sarajevu dobre pare za sada i nadamo se da ce tako i nastaviti jer je to njegov posao ,takodjer je nejgov posao da gleda sta je dobro za klub,a ne da gleda sta kojoj legendi treba za njihov sopstveni biznis.. ;)
Ne zele u klub zbog politicara u klubu, njih zanima samo fudbal. Vjeruj mi oni su vijerni klubu i uvjek bi pomogli. Zasto Abdulah Ibrakovic nije stupio u kontakt sa Predragom Pasicem i pitao njega za savjet u vezi akademije? Nije zato sto je Ibrakovic napisao knjigu, sta ce on Pasica pitati za savjet. Autoritet i znanje u fudbalu se nemoze porediti izmedju Ibrakovica i Pasica, ali zna se u kojoj je partiji Ibrakovic, a u kojoj je Pasic.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 apr 2014, 16:19

mma_hz je napisao/la:Ma te legende prijatelju ne zele u klub jednostavno,mnogo puta su pozivane al nista od njih...sve sto zele je da dobijaju godisnje,i da se okoriste o klub po mogucnosti...sta je klub kriv sada Pasicu za ovo sto on dole kuha..
Ne zele u klub zbog politicara u klubu, njih zanima samo fudbal. Vjeruj mi oni su vijerni klubu i uvjek bi pomogli. Zasto Abdulah Ibrakovic nije stupio u kontakt sa Predragom Pasicem i pitao njega za savjet u vezi akademije? Nije zato sto je Ibrakovic napisao knjigu, sta ce on Pasica pitati za savjet. Autoritet i znanje u fudbalu se nemoze porediti izmedju Ibrakovica i Pasica, ali zna se u kojoj je partiji Ibrakovic, a u kojoj je Pasic.
Kojih sve politicara trenutno..i zasto se mora Pasic pitati za tu akademiju''
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, bosnas_, Dave, fkshz4687, Google Adsense [Bot], NeSamSafetee, rimljanin90, Tarapi i 65 gostiju.