Dzeno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma ne moze biti, vjerovatno cener kao i obicno.Hordas Doboj je napisao/la:Ulaznice za derbi 15KM?
Sjecam se da je jos jednom bio 15, kad je i istok bio otvoren. Ako je istina stvarno je previse. Maksimalno im cenera mogu halalit, sve preko je previse.Evolution87 je napisao/la:ma ne moze biti, vjerovatno cener kao i obicno.Hordas Doboj je napisao/la:Ulaznice za derbi 15KM?
Sjever 15 za jedne i druge,dobit ćete malo istoka za upola manju cijenusarajlija je napisao/la:Izvor?Hordas Doboj je napisao/la:Ulaznice za derbi 15KM?
E bas vam hvala na tome.domorocki je napisao/la:Sjever 15 za jedne i druge,dobit ćete malo istoka za upola manju cijenusarajlija je napisao/la:Izvor?Hordas Doboj je napisao/la:Ulaznice za derbi 15KM?
E ne moze...pisac je napisao/la:
A nasa uprava pametno slijedecu utakmicu na kosevu.
Jug 20, Zapad za njih 30 i vozdra.
I onako nam njihove pare vise nisu potrebne.
Pa cemo se ganjati
A sta je to on uzeo od FK Sarajevo?Buba00 je napisao/la:Da se vratim na slucaj Pasica. Mislim ok zahvale mu treba dati sto je toliko dao za Sarajevo. Al legendo igrao si po svijetu vratio se u Sarajevo osnovao skolu fudbala i sad bi cijeli zivot bio na racun FKS. Pa legendo donio si toliko para mogao si kupiti 3 4 duluma zemlje negdje na Ilidzi. napravit par terene svlacionice i eto , jer vjerujem da je dosta dosta vise zaradio nego sto to vrijedi al et. Al svi bi da zive na racun nekoga ili necega a ovaj put na racun FKS. Izvini Pasicu al ovaj put smatram ispravnim potezom FKS. Kupi i napravi jednostavno ha ja. Nakon 20 kusur godina rada FKS vidjelo od tebe 2 3 igraca koja su kolko tolko uspjela. Isto koliko i Zeljo sta si ti ikad dao dzaba Sarajevu ,sve si naplatio ha ja.
Neću da govorim o tome šta je dobio u vremenu kad je bio direktor Sarajeva. Neću govoriti ni o njegovom pokušaju u politici -isto na račun Sarajeva i navijača Sarajeva. Svi ali apsolutno svi zaboravljaju da je njega Sarajevo napravilo i stvorilo igrača od njega. On je bio uposlenik FK Sarajeva i kao takav je dogurao i do reprezentacije i do Njemačke.samoposmatram je napisao/la:A sta je to on uzeo od FK Sarajevo?Buba00 je napisao/la:Da se vratim na slucaj Pasica. Mislim ok zahvale mu treba dati sto je toliko dao za Sarajevo. Al legendo igrao si po svijetu vratio se u Sarajevo osnovao skolu fudbala i sad bi cijeli zivot bio na racun FKS. Pa legendo donio si toliko para mogao si kupiti 3 4 duluma zemlje negdje na Ilidzi. napravit par terene svlacionice i eto , jer vjerujem da je dosta dosta vise zaradio nego sto to vrijedi al et. Al svi bi da zive na racun nekoga ili necega a ovaj put na racun FKS. Izvini Pasicu al ovaj put smatram ispravnim potezom FKS. Kupi i napravi jednostavno ha ja. Nakon 20 kusur godina rada FKS vidjelo od tebe 2 3 igraca koja su kolko tolko uspjela. Isto koliko i Zeljo sta si ti ikad dao dzaba Sarajevu ,sve si naplatio ha ja.
nije on nista uzeo od FKS al ovdje se brkaju stvari ,on je 15 godina radio na zemlji koja nije njegova i sad kad je neko dosao da kupi tu zemlju on izigrava zrtvu kako ga neko tjera iz Sarajeva .djeca u bubamari placaju clanarinu i prodao je neki igraca ,s interom je imao neki ugovor zasto nije sredio to zemljiste i kupio ga i niko mu ne bi mogao nista ,al ocito je da je i on radio bezpravno .ne vidim kako je on ovdje baš zrtva .samoposmatram je napisao/la:A sta je to on uzeo od FK Sarajevo?Buba00 je napisao/la:Da se vratim na slucaj Pasica. Mislim ok zahvale mu treba dati sto je toliko dao za Sarajevo. Al legendo igrao si po svijetu vratio se u Sarajevo osnovao skolu fudbala i sad bi cijeli zivot bio na racun FKS. Pa legendo donio si toliko para mogao si kupiti 3 4 duluma zemlje negdje na Ilidzi. napravit par terene svlacionice i eto , jer vjerujem da je dosta dosta vise zaradio nego sto to vrijedi al et. Al svi bi da zive na racun nekoga ili necega a ovaj put na racun FKS. Izvini Pasicu al ovaj put smatram ispravnim potezom FKS. Kupi i napravi jednostavno ha ja. Nakon 20 kusur godina rada FKS vidjelo od tebe 2 3 igraca koja su kolko tolko uspjela. Isto koliko i Zeljo sta si ti ikad dao dzaba Sarajevu ,sve si naplatio ha ja.
Da nije Zenica u srijedu, mozda ali ovako teskomma_hz je napisao/la:Hebes 15 KM..da je puno jeste ,sramota sto i svojim navijacima toliko naplacujual jbg za Sarajevo mi nije zao sekunde..
Na vakat sam stekao..Armala je napisao/la:Da nije Zenica u srijedu, mozda ali ovako teskomma_hz je napisao/la:Hebes 15 KM..da je puno jeste ,sramota sto i svojim navijacima toliko naplacujual jbg za Sarajevo mi nije zao sekunde..
Nisam upucen u FK Sarajevo, pa zato pitam. Kao klub privlaci jako puno negativnih slucajeva na sebe, ali to se i ocekuje od kluba, koji u BiH je nesto poput Real Madrida, ali u puno manjoj skali naravno. Puno se dovodi ljudi sa strane i zaboravlja se istorija i tradicija. Ta istorija i tradicija drzi klubove zive u teskim financijskim vremenima.bordobijeli je napisao/la:nije on nista uzeo od FKS al ovdje se brkaju stvari ,on je 15 godina radio na zemlji koja nije njegova i sad kad je neko dosao da kupi tu zemlju on izigrava zrtvu kako ga neko tjera iz Sarajeva .djeca u bubamari placaju clanarinu i prodao je neki igraca ,s interom je imao neki ugovor zasto nije sredio to zemljiste i kupio ga i niko mu ne bi mogao nista ,al ocito je da je i on radio bezpravno .ne vidim kako je on ovdje baš zrtva .samoposmatram je napisao/la:A sta je to on uzeo od FK Sarajevo?Buba00 je napisao/la:Da se vratim na slucaj Pasica. Mislim ok zahvale mu treba dati sto je toliko dao za Sarajevo. Al legendo igrao si po svijetu vratio se u Sarajevo osnovao skolu fudbala i sad bi cijeli zivot bio na racun FKS. Pa legendo donio si toliko para mogao si kupiti 3 4 duluma zemlje negdje na Ilidzi. napravit par terene svlacionice i eto , jer vjerujem da je dosta dosta vise zaradio nego sto to vrijedi al et. Al svi bi da zive na racun nekoga ili necega a ovaj put na racun FKS. Izvini Pasicu al ovaj put smatram ispravnim potezom FKS. Kupi i napravi jednostavno ha ja. Nakon 20 kusur godina rada FKS vidjelo od tebe 2 3 igraca koja su kolko tolko uspjela. Isto koliko i Zeljo sta si ti ikad dao dzaba Sarajevu ,sve si naplatio ha ja.
Mislis da je samo FK Sarajevo zainteresirano za koristenje ili kupovinu tog zemljista? Kad opstina prodaje zemljiste, mora naci novi smijestaj za korisnike te iste zemlje, a onda postaviti cijenu za prodaju, i staviti na konkurs, jer moze biti vise kupaca. Takav je pravni sistem i u BiH, samo sto ima puno kriminalaca koji rade bezpravne stvari kao Senaid Memic danas ili Mirsad Memisevic prije.meme pitar je napisao/la:Neću da govorim o tome šta je dobio u vremenu kad je bio direktor Sarajeva. Neću govoriti ni o njegovom pokušaju u politici -isto na račun Sarajeva i navijača Sarajeva. Svi ali apsolutno svi zaboravljaju da je njega Sarajevo napravilo i stvorilo igrača od njega. On je bio uposlenik FK Sarajeva i kao takav je dogurao i do reprezentacije i do Njemačke.
Sarajevo mu je dalo sve (Ime , priliku, čak i poziciju i u klubu i van) Šta je on dao Sarajevu- Puno!
Zašto sad to spominjati. Ovdje se sad piše o sporu između Butmira i Bubamare. Opština je ponudila FKS-u tu parcelu a sad nemože da nam je ustupi. To nije naš spor. Samo radi paralele, Sarajevo je bilo u kontaktu oko kupovine stadiona na Otoci ali opština Novi Grad nije prihvatila.OK. A šta da je prihvatila, onda bi trebalo pisati kako Sarajevo tjera Gracića sa stadiona. Ne razumijem. Opština Ilidža nemože prodati svoju zemlju jer Pašić piše da niko iz FKS neće da priča sa njim i on neće da izađe???
Ne zele u klub zbog politicara u klubu, njih zanima samo fudbal. Vjeruj mi oni su vijerni klubu i uvjek bi pomogli. Zasto Abdulah Ibrakovic nije stupio u kontakt sa Predragom Pasicem i pitao njega za savjet u vezi akademije? Nije zato sto je Ibrakovic napisao knjigu, sta ce on Pasica pitati za savjet. Autoritet i znanje u fudbalu se nemoze porediti izmedju Ibrakovica i Pasica, ali zna se u kojoj je partiji Ibrakovic, a u kojoj je Pasic.mma_hz je napisao/la:Ma te legende prijatelju ne zele u klub jednostavno,mnogo puta su pozivane al nista od njih...sve sto zele je da dobijaju godisnje,i da se okoriste o klub po mogucnosti...sta je klub kriv sada Pasicu za ovo sto on dole kuha..
Ako Dino ovako nastavi ostace njegovo ime zapamceno po dobrom aBd itekako...Dino je namakao Sarajevu dobre pare za sada i nadamo se da ce tako i nastaviti jer je to njegov posao ,takodjer je nejgov posao da gleda sta je dobro za klub,a ne da gleda sta kojoj legendi treba za njihov sopstveni biznis..
Kojih sve politicara trenutno..i zasto se mora Pasic pitati za tu akademiju''samoposmatram je napisao/la:Ne zele u klub zbog politicara u klubu, njih zanima samo fudbal. Vjeruj mi oni su vijerni klubu i uvjek bi pomogli. Zasto Abdulah Ibrakovic nije stupio u kontakt sa Predragom Pasicem i pitao njega za savjet u vezi akademije? Nije zato sto je Ibrakovic napisao knjigu, sta ce on Pasica pitati za savjet. Autoritet i znanje u fudbalu se nemoze porediti izmedju Ibrakovica i Pasica, ali zna se u kojoj je partiji Ibrakovic, a u kojoj je Pasic.mma_hz je napisao/la:Ma te legende prijatelju ne zele u klub jednostavno,mnogo puta su pozivane al nista od njih...sve sto zele je da dobijaju godisnje,i da se okoriste o klub po mogucnosti...sta je klub kriv sada Pasicu za ovo sto on dole kuha..
Ako Dino ovako nastavi ostace njegovo ime zapamceno po dobrom aBd itekako...Dino je namakao Sarajevu dobre pare za sada i nadamo se da ce tako i nastaviti jer je to njegov posao ,takodjer je nejgov posao da gleda sta je dobro za klub,a ne da gleda sta kojoj legendi treba za njihov sopstveni biznis..
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, bvsic, SamoDaKazeem i 37 gostiju.