I kad spomenu Bosnu. Ja ne razumijem da u Opcini Visoko ima toliko klubova i da svi igraju, a Bosna ne moze igrat ni drugi rang takmicenja. Kad vec zele ubijat vrijeme i festat mislim da bi im nekako prakticnije bilo da igraju malonogmetnu ligu, al dobro, to je njihovo, pa toliko i ne diram.
Uz propalu opcinu,propalu industriju,nije ni cudno sto je Bosna pala na niske grane.Kakva je situacija bolje je da se skroz ugasi,sto se tice ONL ima tu jos barem 3-4 kluba koji imaju namjeru igrati u istoj.Po povrsini velika opcina,ima dosta sela,i naravno svaki hoce da ima svoj klub.Od ove sezone opcina placa sudije,delegata,pa tako i nisu potrebne neke velike pare da bi se igralo.
Da se prave dvije grupe sjever-jug, nastradali bi oni kome bi pripali zenicki klubovi. Treba jacati ovu ligu i siriti je a tek kada se stvore uslovi onda cjepkati.
Stupcanica jedva skupi novac da dodje u Visoko odigrati prijateljsku utakmicu,pa kako ocekivati da svaku drugu sedmicu ide u Zenicu i dalje.Tako se nece nikada ojacati postojeca liga.Koliko sam ja cuo od nekih ljudi treba 10.000 KM za ove lige.Koliko je to istina?