Vracaju im se sva ona ismijavanja i provokacije na racun drugih ekipa i navijacaCelikovac je napisao/la:Nema naduvanijih navijaca na forumu od Bayernovih, ova cetvorka je dosla tacno u pravo vrijeme...
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Vracaju im se sva ona ismijavanja i provokacije na racun drugih ekipa i navijacaCelikovac je napisao/la:Nema naduvanijih navijaca na forumu od Bayernovih, ova cetvorka je dosla tacno u pravo vrijeme...
Sad potpisujem da ide. Vodite ga sebi kuci jos veceras. Ovo nije ni sjena proslosezonske ekipe. Pogledaj koliko se golova prima iz prekida i koliko se bezopasno iz istih. Treniraju li oni to uopste.let3 je napisao/la:otjerajte ga odmah![]()
ucinite i sebi nama uslugu
![]()
Klare dominacijoKlare je napisao/la:Evo vidite šta nam se događa.![]()
Real koji je po prognozama bio drugi favorit Lige prvaka, nekad kasnije po nekim čak i prvi.
I sad oni su protiv nas imali puno manje posjeda, pasova
, šuteva
,
uvalili su taj gol nekako na jedvite jade pred njihovih šeset hiljada navijača u njihovoj jazbini,
gdje bila stalna bojazan kad god Bajo imao loptu sve i jednog čeljadeta pokraj tog pašnjaka.![]()
Uz sve to i nakon takve jedne pobjede(ako se ono uopšte i može nazvati pobjedom) drugog(ili prvog
)favorita za titulu kreću priče kako Bayern nevalja, kako nema motiva, kako slaba odbrana, kako nas Pep uništio...
, eh šta sve još ne.
Ne treba biti mnogo pametan i poznavati elementarne stvari logike da bi se logički zaključili šta sve ovo znači.![]()
Naprosto se stiče dojam da su svi do jednog Realovca, a i ovih neutralnih očekivali, pribojavali se da im Bajo sramotu ne nanese, jer kako drukčije opisati oduševljenje situacijom da njihov prvi favorit za Ligu prvaka na jedvite jade spasi svoju čast, i to u svom kokošinjcu.![]()
Ovo silno slavlje takve pobjede (ako se uopšte može nazvati pobjedom)govori o njihovoj slabosti, ili o snazi Bayerna.
![]()
Nećemo pogriješiti ako kažemo da ima i jednog i drugog,
mislim da ni Augsburg svoju pobjedu baš ovoliko nije slavio.![]()
Bajo ovo prolazi k'o rukom o' ruku, a igranje Bejla znači jedan igrač manje u sredini terena.![]()
Kažu ljudi biće Real opasan, opasan iz kontri.![]()
Kako se neko može pribojavati nekog ko dođe da se brani i igra na kontre?![]()
Kao da su te kontre dominacija fudbalske igre.
Dominacija su posjed i pasovi, a kontre što Real igra samo plod sreće i slučajnosti,
Tako jeOmerbavarac je napisao/la:Tuzna noc ali nije kraj Svijeta.
Podnijeli smo i teze trenutke tako da ovo ispadanje od Reala dodje kao plitka rana.
Realu cast Bayernu ponos.
Hvala Bayern, hvala Pep, ja sam unatoc svemu zadovoljan.
Pa gdje neces bit zadovoljan, mogli ste popit i viseOmerbavarac je napisao/la:Tuzna noc ali nije kraj Svijeta.
Podnijeli smo i teze trenutke tako da ovo ispadanje od Reala dodje kao plitka rana.
Realu cast Bayernu ponos.
Hvala Bayern, hvala Pep, ja sam unatoc svemu zadovoljan.
Da ponovim samo, da se ne zagubi dje.TariqAli je napisao/la:Amidza, mozes Western Unionom, mozes preko banke, dat cu ti IBAN i SWIFT.
Bayern@heart je napisao/la:Nadam se da je ovo Kraj za ovog katalonca
Zasto svijetla?Virtu4l je napisao/la:Samo bih se osvrnuo na navijače na Allianz Areni...jedina svijetla tačka večeras.
Jeli ovo Gvardiola !DakaZdici je napisao/la:Bayern večeras:
bajern100 je napisao/la:ovako navijač sam bayerna od 1982 godine kada sam imao 10 godina , veću blamažu nisam doživio kao navijač a tome je najviše doprinio pep guardiola,želim mu mu sve najgore u životu kao treneru i sportisti i dabogda izgubio u finalu DFB pokala sa 5:0 i želim mu od srca da što prije napusti Minhen za sva vremena............Ćelaviiiiiiii Magggggggggggggggarče....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.