FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

mordfustang
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la mordfustang » 29 apr 2014, 22:39

Celikovac je napisao/la:Nema naduvanijih navijaca na forumu od Bayernovih, ova cetvorka je dosla tacno u pravo vrijeme...
Vracaju im se sva ona ismijavanja i provokacije na racun drugih ekipa i navijaca

Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 apr 2014, 22:40

Igraci Bajerna traze od sudije da svira kraj. Ovo sam vidio samo u kosarci.

Inace, ocekujem izvinjenje od svih koji su me smarali i ubjedjivali da je Riberi trebao dobiti nagradu za najboljeg igraca svijeta. Pa to bi bio zlocin na Ronaldom, m o n s t r u o z a n zlocin.

Valjda vam je sada jasno zasto su Ronaldo i Mesi za klasu bolji od ostalih.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 29 apr 2014, 22:40

"Bayern najbolji klub na svijetu" Bayern igra najbolju igru koju je svijet vidio" "Bayern mašina" i jeste se bili digli,ali ko visoko leti nisko pada,aufidarzein kobasičari, ajmooooooooooooooooooooo,mia san mia.......... :kafa:
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 29 apr 2014, 22:41

Amidza, mozes Western Unionom, mozes preko banke, dat cu ti IBAN i SWIFT. :kafa:
Marksizam u skole!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 apr 2014, 22:41

Tuzna noc ali nije kraj Svijeta.
Podnijeli smo i teze trenutke tako da ovo ispadanje od Reala dodje kao plitka rana.

Realu cast Bayernu ponos.

Hvala Bayern, hvala Pep, ja sam unatoc svemu zadovoljan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 29 apr 2014, 22:42

Fudbalska lekcija.Al dobro imali ste posjed :kafa:
Real nije samo klub,on je smisao zivota.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 29 apr 2014, 22:42

let3 je napisao/la:otjerajte ga odmah :pray: :pray: ucinite i sebi nama uslugu :mrgreen:
Sad potpisujem da ide. Vodite ga sebi kuci jos veceras. Ovo nije ni sjena proslosezonske ekipe. Pogledaj koliko se golova prima iz prekida i koliko se bezopasno iz istih. Treniraju li oni to uopste.
Vec odavno se vidi da stil koji se pokusava nametnuti ne lezi ovoj ekipi. Ovo vise ne lici na Bayern. Narusen je ugled kluba sa njegovom taktikom veceras. Mozes izgubiti od Reala, al ne mozes sa 4:0 kuci i sa sampionskom ekipom koja je osvojila sve zivo u prosloj sezoni. I jos bez ispaljenom metka...hmmm
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 29 apr 2014, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 apr 2014, 22:42

Klare je napisao/la:Evo vidite šta nam se događa. :think:

Real koji je po prognozama bio drugi favorit Lige prvaka, nekad kasnije po nekim čak i prvi.

I sad oni su protiv nas imali puno manje posjeda :oops: , pasova :oops: , šuteva :oops: ,
uvalili su taj gol nekako na jedvite jade pred njihovih šeset hiljada navijača u njihovoj jazbini,
gdje bila stalna bojazan kad god Bajo imao loptu sve i jednog čeljadeta pokraj tog pašnjaka. :cool:

Uz sve to i nakon takve jedne pobjede(ako se ono uopšte i može nazvati pobjedom :? ) drugog(ili prvog :? )favorita za titulu kreću priče kako Bayern nevalja, kako nema motiva, kako slaba odbrana, kako nas Pep uništio... :eh: , eh šta sve još ne.

Ne treba biti mnogo pametan i poznavati elementarne stvari logike da bi se logički zaključili šta sve ovo znači. :hmmmmm:

Naprosto se stiče dojam da su svi do jednog Realovca, a i ovih neutralnih očekivali, pribojavali se da im Bajo sramotu ne nanese, jer kako drukčije opisati oduševljenje situacijom da njihov prvi favorit za Ligu prvaka na jedvite jade spasi svoju čast, i to u svom kokošinjcu. :zviz:

Ovo silno slavlje takve pobjede (ako se uopšte može nazvati pobjedom :? )govori o njihovoj slabosti, ili o snazi Bayerna. :hmmmmm:

Nećemo pogriješiti ako kažemo da ima i jednog i drugog,
mislim da ni Augsburg svoju pobjedu baš ovoliko nije slavio. :think:

Bajo ovo prolazi k'o rukom o' ruku, a igranje Bejla znači jedan igrač manje u sredini terena. :)

Kažu ljudi biće Real opasan, opasan iz kontri. :urnebes:

Kako se neko može pribojavati nekog ko dođe da se brani i igra na kontre? :?

Kao da su te kontre dominacija fudbalske igre. :roll:

Dominacija su posjed i pasovi, a kontre što Real igra samo plod sreće i slučajnosti, ;)
Klare dominacijo :tokralju: gdje si ? :rol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

mordfustang
Kontakt:

Post Postao/la mordfustang » 29 apr 2014, 22:42

Omerbavarac je napisao/la:Tuzna noc ali nije kraj Svijeta.
Podnijeli smo i teze trenutke tako da ovo ispadanje od Reala dodje kao plitka rana.

Tako je

MIA SAN MIA

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 29 apr 2014, 22:43

Omerbavarac je napisao/la:Tuzna noc ali nije kraj Svijeta.

Pa gdje neces bit zadovoljan, mogli ste popit i vise :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 apr 2014, 22:43

Samo bih se osvrnuo na navijače na Allianz Areni... :tokralju: jedina svijetla tačka večeras.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 29 apr 2014, 22:44

TariqAli je napisao/la:Amidza, mozes Western Unionom, mozes preko banke, dat cu ti IBAN i SWIFT. :kafa:
Da ponovim samo, da se ne zagubi dje.
Marksizam u skole!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 apr 2014, 22:45

Dogodine se manje uzdizite i bit ce vam lakse :salut:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 29 apr 2014, 22:46

Tika-taka nije za Bayern...dokazano veceras :zzz:

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 29 apr 2014, 22:48

Nemogu da vjerujem koliko je Pep ogranicen čovjek ! Pa zar G.L.U.P.A.N nemoze skontat da je smor taktika, tika taka ispricana prica i da iole ozbiljna ekipa sa njima bukvalno igra ! To se vidjelo da ih jadni Manchester procitao a ovi ocitali lekciju Tik-Tak GOOLL , i tako pet puta :oops: :oops: :oops: :oops:

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 29 apr 2014, 22:48

ovako navijač sam bayerna od 1982 godine kada sam imao 10 godina , veću blamažu nisam doživio kao navijač a tome je najviše doprinio pep guardiola,želim mu mu sve najgore u životu kao treneru i sportisti i dabogda izgubio u finalu DFB pokala sa 5:0 i želim mu od srca da što prije napusti Minhen za sva vremena............Ćelaviiiiiiii Magggggggggggggggarče....

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 apr 2014, 22:49

Bayern@heart je napisao/la:Nadam se da je ovo Kraj za ovog katalonca

takodje ,ako sam neke stvari gutao jer smo imali kako takve rezulte tjekom sezone ove dvije tekme pokazle su i upecatile sve mane ovoga trnera ,uredu nije poroblem izgubiti casno i posteno kada te neko nadigra a uz to pruzis otpor,ovo sto je bayern odig.u dvomecu da nije smjesno bilo bi zalosno mislim ono nemam rijeci ,a posebno ovu tekmu kuci i ovako se poigrati sa cascu kluba i imena,da ne pruzi otpor,bez sansi malo je reci srtamota.

pep ako je imalo moralana osoba ponudice ostavku
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 apr 2014, 22:49

Virtu4l je napisao/la:Samo bih se osvrnuo na navijače na Allianz Areni... :tokralju: jedina svijetla tačka večeras.
Zasto svijetla?

Koreo odlican i to je to. Ostatak tekme skoro pa muk. Razumije se.

Bajern nikada nije imao navijace za ponos. Klub je za tri klase ispred navijaca.

Inace, ocekujem izvinjenje onih koji su me smarali i ubjedjivali da je ovaj Bajern na nivou Barse iz najboljih dana ili mozda i bolji. Valjda im je sada jasno kakve su gluposti pisali.

Bajern je odlican. I dalje tvrdim da je ova ekipa jedna od boljih u istoriji fudbala. Pepovoj Barsi ipak niko nije ni do koljena.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 29 apr 2014, 22:50

DakaZdici je napisao/la:Bayern večeras:
slika
Jeli ovo Gvardiola !

mordfustang
Kontakt:

Post Postao/la mordfustang » 29 apr 2014, 22:51

bajern100 je napisao/la:ovako navijač sam bayerna od 1982 godine kada sam imao 10 godina , veću blamažu nisam doživio kao navijač a tome je najviše doprinio pep guardiola,želim mu mu sve najgore u životu kao treneru i sportisti i dabogda izgubio u finalu DFB pokala sa 5:0 i želim mu od srca da što prije napusti Minhen za sva vremena............Ćelaviiiiiiii Magggggggggggggggarče....

Aferim

MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []