Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

let3
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la let3 » 29 apr 2014, 19:40

Gunner4 je napisao/la:A sta si ti prijatelju? Advokat ili pokusavas da nam izvrsis kolektivnu lobotomiju da se ne sjecamo ranijih godina? :?

Za sada je jos i dobro, sve dok ne pocnu one gore vec navedene izjave Barcinih igraca e onda pocinje muka. :roll:
Ma nisam jarane advokat...vec šega mi citati takve pacenicke postove :? .....ne treba vama lobotomizacija, vi sami sebe yebete u zdrav mozak sa tim pricama o Barci, njenim razultatima, njenim igracima, njihovim izjavama (jah, eto baš su Xavi ili Pique svojim izjavama doveli Songa ili Henrya ili Fabregasa :lol: a oni milioni uplaceni na racun Arsenala su sporedna stvar)....cak se optrecavate izjavama iz ranijih godina :o i šta su nekad ti igraci izjavljivali :o sve to na temi Arsenala :shock:

pa brate, šta reci na to :?: ....koji posluku porati? kome?

ali eto, svakom svacije....ako vama tako odgovara i paše, da se lijecite preko Barce i nekakvih izjava iz prošlosti njenih igraca....onda bujrum, samo naprijed i ne dajte se omesti ;)

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 29 apr 2014, 19:53

Ozila ne smije prodati ni pod koju cijenu, ako vec mora onda treba i da podnese ostavku. Sagna bi bilo dobro da ode jer je pokazao ove sezone da ne moze, sljedece ce biti samo gori. Jenkinson nema jos ni blizu kvalitet za Arsenal tako da se mora dovesti novi bek. Realno ne treba ocekivati vise od tri-cetiri nova igraca pa tako ni odlazaka. Pa treba se rjesavati najslabijih karika i dovoditi kvalitetna pojacanja. Po meni su za odlaska Sagna, Arteta, Monreal. Ako Giroud, Podolski i ostali koji nemaju mjesta u prvom timu zele da idu neka idu.

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 29 apr 2014, 19:55

Tri pozicije na kojim Arsenalu najvise skripi su napadac, desni bek i zadnji vezni.

MGrabez
Kontakt:

Post Postao/la MGrabez » 29 apr 2014, 20:09

slika
Pazi Cazorle kao Super Mario :D

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 29 apr 2014, 21:52

Ne ide Mesutaga nigdje ima jos 4 godine ugovora, + mi imamo znacajne prihode od Pume i Emiratesa naredne sezone :D odlazi od sad samo ko nam ne treba ;)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 29 apr 2014, 22:27

gluposti su to za ozila covjek nece sigurno nigdje,,nemoramo dzabe traziti i citati pa kada je potpisivao za nas sam je rekao da bih za arsenal igrao i besplatno,,malo vise metaforicki receno ali nevjerujem da ce bas nakon 1god otici iz kluba a i ako ode i mora otici,mi tu nista nemozemo samo forum pretrpajemo raznim informacijama i gomilama gluposti :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

daxo
Kontakt:

Post Postao/la daxo » 29 apr 2014, 22:46

Lillard je napisao/la:
daxo je napisao/la:Negdje sam procitao da Dani Alves odlazi iz Barce, pa ovo ako je tacno nekontam sta Wenger ceka ili mi stvarno nismo vise interesantni vehunskim igracima?????
:rol:

Alves vrhunski, yeah right..
Ma ne Sagna je vrhunski....

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 29 apr 2014, 22:50

slika
gle'aj gospodina...vazda u nekoj mirnoj atmosferi provodi dane :)
A.F.C. Bournemouth!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 30 apr 2014, 10:53

Remy has meeting with Arsenal to 'confirm' details

[football] direct news understands that French striker Loic Remy has held a final meeting with Arsenal to settle on the final details that will force a summer move.
The French striker has been in superb form this season for Newcastle United, scoring 13 goals in 25 Premier League games.
And, it is those types of performances that have seen the 27-year-old gain interest from a number of clubs, including Tottenham Hotspur and Arsenal.
Remy, who is on loan at Newcastle from Queens Park Rangers does not want to return to his parent club this summer and has instructed his agents to find a suitable club.
And, [FDN] understand that a second meeting with Arsenal has seen both parties put the final details down on paper to complete a summer move.
A first meeting in March, reported by us, saw Remy and his advisors listen to Arsenal about their future plans and ambitions for next season and it is now understood that both sides are keen to seal the deal.
Remy is set to represent France at the Brazil World Cup this summer and it is understood that the Gunners want to complete the deal before the tournament begins.

:crazy: nebi me iznenadilo da mu je to zamjena za Walcotta

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 30 apr 2014, 12:14

Mattheus izjavio da je Drmic sigurno u Arsenalu od ljeta.

Top pojacanje, ima potencijal da ubrzo postane WC napadac ! :cool:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 30 apr 2014, 14:00

Johny je napisao/la:Mattheus izjavio da je Drmic sigurno u Arsenalu od ljeta.

Koji je izvor, koliko je pouzdano? Ako se uz njega dovede jos jedan provjeren napadac bila bi to odlicna opcija. Mali moze pokrivat i krilo i sam vrh napada, dobra vijest ako je tacna.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 30 apr 2014, 14:01

bega_afc je napisao/la:

Koji je izvor, koliko je pouzdano? Ako se uz njega dovede jos jedan provjeren napadac bila bi to odlicna opcija. Mali moze pokrivat i krilo i sam vrh napada, dobra vijest ako je tacna.
Bild je izvor
Pld W D L
38 26 12 0

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 30 apr 2014, 14:08

Dok je krezo prvi pik,sva ostala pojacanja su uzaludna :lol:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 30 apr 2014, 14:10

dobar Drmić...al' opet ponavljam....ako njeg dovedemo, Wenger je očigledno naumio još jednu sezonu da igra sa Žiruo-om kao glavnim CF što je van svake pameti
A.F.C. Bournemouth!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 30 apr 2014, 14:46

anell je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:

Bild je izvor
Strasan je talent, ako samo bude dobar s glavom, daleko ce dogurat u karijeri.

Sta je ovo i po ss.ba vec pocele raznorazne spekulacije, ovo mi je ubjedljivo najmrzi dio sezone, milion igraca nekih se podje povezivat sa prelascima ovdje ili ondje. Eto sad navodno, pored Arsenala i Tthema, Bajern u igri za Remija. Arsenal hoce Smajhla za rezervnog golmana, Ziru u Atletiko Madrid, Lakazet, Mandzukic ili Benzema u Arsenal. Ma daj jbte, treba pocet kacit sve ove tekstove u kojima se povezuju igraci sa Arsenalom, pa da saberemo sve to na jedno mjesto na kraju prelaznog roka. Ako ne bude bar 100 imena za IN & OUT, evo glave.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 30 apr 2014, 15:09

Treba nam napadac koji je brz, okretan i koji zna postici gol. Nesto kao Suarez kojeg je Wenger htio proslo ljeto. Ne bi me cudilo da dodje Drmic jer sigurno da nece traziti mnogo novca a podsjeca na Suareza. Sada koliko ima kvaliteta ostaje da se vidi. Imati nekog malog i brzog napaca zajedno sa krkanom Giroudom odlicna je kombinacija. Od zahtjeva meca da igra koji je prikladniji. Od veliki imamo Girouda Bentnera i Sanoga. Definitivno treba neki manji i tehnicki bolji od ovih.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 30 apr 2014, 16:23

ako odlaze podolski i danski bombarder te možda francuski panj,onda očekujem najmanje 2-3 nova napadača :kafa: jednu pravu klasu i dva lajbeka za klupu

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 apr 2014, 16:43

Fakat il' ja nemam mjere il' vi nemate mjere. Cuj suludo pocinjati sezonu sa Giroudom, pa nije lik Jeffers pobogu. Mislim fakat ne razumijem toliko pljuvanje, ok nije najbolji, to niko i ne tvrdi, ali da je drugi razred jeste. Dakle solidan spic za solidnih 15-20 golova po sezoni(u ligi). Mislim Cavani je dao 16 golova(doduse Cavani je rijetko i bio spic), Falcao dao 9 u 17 nastupa, ali oni su WC igraci, dok recimo Giroud sa 15 ne valja i krampa je? I ne tvrdim da oni nisu WC ili da nisu bolji od GIrouda, jesu nema potrebe o tome raspravljati.

Ali mi niko ne moze reci da jedan spic koji ima 20 golova u slabijoj ligi se smatra WC igracem i fantasticnim spicem, dok drugi sa 15 i 7 asistencija nista ne valja.

Najveci problem Girouda i Arsenala je sto niko ne zna nabacit loptu. Garantujem da bi imao bar 5 golova vise da su ga vise gadjali loptama, a ne proigravali i gurali mu lopte u for.

Problem Arsenala je Arteta, igrac koji ne moze zaustavit napad ni protiv najslabije ekipe EPL-a, kako ce onda protiv igraca kao Toure i slicnih. Drugi problem Arsenala je uzasan desni bek, stalno trazi loptu kao i Arteta(ja sam ovo primjetio prethodnu utakmicu), i onda je konstantno vraca nazad. I treci problem Arsenala je nedostatak dobrog krila. Nama Ox izgleda fantasticno, ali nazalost on je jedan recimo prosjecan do iznadprosjecan igrac(sad). Ne znaci da nece valjati, ali u ovom trenutku nije to to. I on na toj krilnoj poziciji izgleda odlicno za ostale igrace. E pa zamislite kakvi su onda Cazorla i drustvo(izuzev Walcotta :thumbdown: ).
Celik!3,2,2.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 30 apr 2014, 16:52

Londonarsenal je napisao/la:Treba nam napadac koji je brz, okretan i koji zna postici gol. Nesto kao Suarez kojeg je Wenger htio proslo ljeto. Ne bi me cudilo da dodje Drmic jer sigurno da nece traziti mnogo novca a podsjeca na Suareza. Sada koliko ima kvaliteta ostaje da se vidi. Imati nekog malog i brzog napaca zajedno sa krkanom Giroudom odlicna je kombinacija. Od zahtjeva meca da igra koji je prikladniji. Od veliki imamo Girouda Bentnera i Sanoga. Definitivno treba neki manji i tehnicki bolji od ovih.
slika

slika

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 30 apr 2014, 17:15

EXPOSED! SECRET BEHIND INJURIES AT ARSENAL REVEALED BY FORMER EMPLOYEE

If injuries have played their part in Arsenal’s lack of success, then the club has played its part in those injuries too.

That is according to Stewart Robson who has revealed that in a discussion with one of the members of the club’s medical staff, he discovered that Arsene Wenger’s rigorous methods in training have strained his players.

Alex Oxlade-Chamberlain,Theo Walcott, Aaron Ramsey, Jack Wilshere, Lukas Podolski, and Yaya Sanogo have all been victims of a long-term injury at some point this season while Abou Diaby is yet to play his first match of the campaign with just three games left on the schedule.

Indeed, Arsenal’s injury woes of this season have been part and parcel of nearly every year in recent memory, with key players stricken down during decisive periods in the campaign.

When quizzed over the frustrating trend of injuries at the club, even Arsene Wenger admitted that an ‘investigation’ has to be made over why the fitness of the Arsenal squad has become so fragile.

But according to Robson who was working for the club as a match analyst three years ago, the strict and tiring routines which Wenger’s men go through in training sessions are what should be investigated.

“I met one of the members of Arsenal’s sports science department and he said he told Arsene Wenger on many occasions that ‘you are working the players too hard’ and Wenger took no notice.” Robson told ESPN FC

“In fact, the rest of the coaching staff told him to be careful what he says because Wenger could get him out of the club” he added

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.