Ok je to,generalno slažem se, mada je po meni to više posao saveza a ne sušića tj selektora, ko god da je.dubrovnik je napisao/la:Znas sto znaci cuvat da ga selektor i ljudi iz saveza nazovu godisnje daju mu podrsku cestitaju na radu ako je to
zasluzio a ne da mu rece preko novina ne racunam na tebe igras u slabom klubu to nema nigdje nego u nas. Osim ovoga ja bi Susica smatrao odgovornim ako se 2 ili 3 igraca od onih koje nije poveo prodaju u lige petice jer onda strucno oko naseg selektora nije vidjelo ocit kvalitet. Siguran sm da ce tesko prodati ikog od nazovimo agencijinih igraca osim mozda bratica .Volio bi da ga koji novinar pita gdje igra Hrgota ili Bunoza i nisam siguran da li bi to on znao toliko sumnjam u njega.
Za gosta
Nego, nije mi jasno, ono smatrat ćeš odgovornim ako se netko od igrača koje je poveo proda u ligu petice ? Zar je reprezentacija poligon za prodaju, pa ako se ne proda preko reprezentacije onda je selektor kriv ? Ja mislio da je selktor odgovoran za rezultat ? I mislio da se baš ovdje pokušavamo boriti da reprezentacija bude poligon za prodaju. Kad ono ti sa svojim razmišljanjem.....