Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

gost
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la gost » 01 maj 2014, 21:58

dubrovnik je napisao/la:Znas sto znaci cuvat da ga selektor i ljudi iz saveza nazovu godisnje daju mu podrsku cestitaju na radu ako je to
zasluzio a ne da mu rece preko novina ne racunam na tebe igras u slabom klubu to nema nigdje nego u nas. Osim ovoga ja bi Susica smatrao odgovornim ako se 2 ili 3 igraca od onih koje nije poveo prodaju u lige petice jer onda strucno oko naseg selektora nije vidjelo ocit kvalitet. Siguran sm da ce tesko prodati ikog od nazovimo agencijinih igraca osim mozda bratica .Volio bi da ga koji novinar pita gdje igra Hrgota ili Bunoza i nisam siguran da li bi to on znao toliko sumnjam u njega.

Za gosta
Ok je to,generalno slažem se, mada je po meni to više posao saveza a ne sušića tj selektora, ko god da je.

Nego, nije mi jasno, ono smatrat ćeš odgovornim ako se netko od igrača koje je poveo proda u ligu petice ? Zar je reprezentacija poligon za prodaju, pa ako se ne proda preko reprezentacije onda je selektor kriv ? Ja mislio da je selktor odgovoran za rezultat ? I mislio da se baš ovdje pokušavamo boriti da reprezentacija bude poligon za prodaju. Kad ono ti sa svojim razmišljanjem..... :shock:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 maj 2014, 22:19

Mislim da me nisi razumijo ono vezano za prodaju.Susic bi kao strucnjak morao vidjet potencijal a ja sam pisao o igracima koje nije poveo kad sam govorio o prodaji u lige petice. Evo najsvjeziji primjer zamisli hiptetski Bunozu kupi neki dobar Talijanski prvoligas a Prcica neki Njemacki da li je onda selektor propustio vidjet njihov potencijal i uvrstiti ih u tim. Na to sam mislio a ja nemam nista protiv prodaje preko repke ali u velike klubove a ne u slabe Turske prvoligase ili u cvajtu.Jos nesto da nam ne bi ovih neetabliranih igraca ali kvalitetnih u Slovackoj ko zna da li bi ja sad imap o cemu pisat.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 01 maj 2014, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 maj 2014, 22:25

dubrovnik je napisao/la:Mislim da me nisi razumijo ono vezano za prodaju.Susic bi kao strucnjak morao vidjet potencijal a ja sam pisao o igracima koje nije poveo kad sam govorio o prodaji u lige petice. Evo najsvjeziji primjer zamisli hiptetski Bunozu kupi neki dobar Talijanski prvoligas a Prcica neki Njemacki da li je onda selektor propustio vidjet njihov potencijal i uvrstiti ih u tim. Na to sam mislio a ja nemam nista protiv prodaje preko repke ali u velike klubove a ne u slabe Turske prvoligase ili u cvajtu.
Skontao sam ja tebe dobro. Ali mislim, ja zaista ne vidim kako ti to zamišljaš, eto sad ako Palermo kupi Bunozu bit će Sušić kriv što ga nije poveo na svjetsko. Ne razumijem (mislim razumijem šta si rekao) ali mi je neshvatljiva ta logika.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 maj 2014, 22:35

gost je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Mislim da me nisi razumijo ono vezano za prodaju.Susic bi kao strucnjak morao vidjet potencijal a ja sam pisao o igracima koje nije poveo kad sam govorio o prodaji u lige petice. Evo najsvjeziji primjer zamisli hiptetski Bunozu kupi neki dobar Talijanski prvoligas a Prcica neki Njemacki da li je onda selektor propustio vidjet njihov potencijal i uvrstiti ih u tim. Na to sam mislio a ja nemam nista protiv prodaje preko repke ali u velike klubove a ne u slabe Turske prvoligase ili u cvajtu.
Skontao sam ja tebe dobro. Ali mislim, ja zaista ne vidim kako ti to zamišljaš, eto sad ako Palermo kupi Bunozu bit će Sušić kriv što ga nije poveo na svjetsko. Ne razumijem (mislim razumijem šta si rekao) ali mi je neshvatljiva ta logika.
Pa zar to ne bi nesto reklo o njegovom kvalitetu a moras biti posten pa reci da nema nikakve logike ni u Vrsajevicu ni u Hadzicu ni u Avdukicu ni u Sunjicu ni u Kvrzicu a tesko je boga mi naci i u Ibricicu a i Susicu junioru.Ovo o Ibri cu Spahi rec u oci cim ga vidim

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 maj 2014, 22:48

dubrovnik je napisao/la:
Pa zar to ne bi nesto reklo o njegovom kvalitetu a moras biti posten pa reci da nema nikakve logike ni u Vrsajevicu ni u Hadzicu ni u Avdukicu ni u Sunjicu ni u Kvrzicu a tesko je boga mi naci i u Ibricicu a i Susicu junioru.Ovo o Ibri cu Spahi rec u oci cim ga vidim

Pa to su odabiri selektora, sa nekima se ne slažem (recimo Kvržić i Vršajević) sa nekima se slažem (recimo Šunjić) ali nema tu ništa baš skandalozno. Različita viđenja igrača slične kvalitete. Neoprostivo bi bilo da recimo ne pozove Salihovića, Spahića , ...i tako te. Ostalo je, ono stvar odabira, rekoh ti sinoć, zašto je dobro pozvati Bunozu a ne Šunjića.....mislim.

Pitanje TSS je nešto drugo, i to je očiti primjer nepotizma. Čak se i on možda mogao nekako provući da je Pape bio malo pametniji

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 maj 2014, 23:07

Ja stvarno mislim da ovi momci koje sam napisao a boga mi i Zaha s njima ne bi mogli ni u Albaniji igrat i tu nam se misljenja razmimoilaze. Otimaju nekim mladjim i boljim karijere pa ne igra se svjetsko u Brazilu svaki dan. Ja bi od ovih za razliku od tebe Tina najlakse prebolio.I da znam da su to odabiri selektora i zqto i sumnjam u njega.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 maj 2014, 23:15

dubrovnik je napisao/la:Ja stvarno mislim da ovi momci koje sam napisao a boga mi i Zaha s njima ne bi mogli ni u Albaniji igrat i tu nam se misljenja razmimoilaze. Otimaju nekim mladjim i boljim karijere pa ne igra se svjetsko u Brazilu svaki dan. Ja bi od ovih za razliku od tebe Tina najlakse prebolio.I da znam da su to odabiri selektora i zqto i sumnjam u njega.
Pa ako su ti mlađi tako dobri kao što ti misliš, onda nema zime za njih ( a ni za nas) izboriće oni jal svjetsko jal evropsko, a mi opet navijati za njih .

Vleika većina igrača koji će ići na svjetsko je to zaslužila (Ibričić, Zahirović-žao bi mi bilo da on ne ide) , možda će poneko nezasluženo (ali i to eventualno bude jedan ili dvojica) a opet takav je život....

Najbitnije je da Sušić opet uspostavi dobre odnose sa glavnim igračima i da tu ne zajebe stavr.....ovo , hoće li ovaj ili onaj...ma nebitno u kontekstu svjetskog

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 maj 2014, 23:32

Pa dobro kad Spaha prestane igrat nek igra Sunjic sto ce nam onda Arslanagic, nek onda Susic zamjeni Medunjanina sto ce Prcic nek igra dalje Hadzic sto bi onda Besic igro ili nek nastavi Vrsajevic sto on uopce ide kad je tu Mujdza i Vranjes. Ja mrzim nepotizam i protekciju u svemu a zivim u zemlji gdje je to izrazeno kao i u BIH i to mrzim iz dna duse i nikad necu moci reci nema veze kad meni ima. Ti mozes i svaka cast ali zaboravi Bunozu ali sta tu taj Sunjic radi kraj
zivog Arslanagica. Nemam pojma ja ne razumijem....

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 maj 2014, 23:47

dubrovnik je napisao/la:Pa dobro kad Spaha prestane igrat nek igra Sunjic sto ce nam onda Arslanagic, nek onda Susic zamjeni Medunjanina sto ce Prcic nek igra dalje Hadzic sto bi onda Besic igro ili nek nastavi Vrsajevic sto on uopce ide kad je tu Mujdza i Vranjes. Ja mrzim nepotizam i protekciju u svemu a zivim u zemlji gdje je to izrazeno kao i u BIH i to mrzim iz dna duse i nikad necu moci reci nema veze kad meni ima. Ti mozes i svaka cast ali zaboravi Bunozu ali sta tu taj Sunjic radi kraj
:mrgreen: pa ima li papire Arslanagić.....mislim ko bi se bunio da on igra, usput Šunjićeva prednost je što je Hrvat (ne mislim u odnosu na Arslanagića) i vjerovatno makar jedan Hrvat treva da bude u sastavu reprezenantacije (i to je ok, takva smo zemlja).

U nas bi ti se reklo pregoniš, pa J*** mu miša, taj Bešić igra u klubu koji sedmi-osmi u mađarskoj ligi a ti ga predstavi kao Mesija (a nije meni mrzak Bešić). Okupili smo najbolje, nek ti najbolji budu dobrog raspoloženja, bez povreda, nek se ponovno vrati ona hemija iz kvalifikacija, i nama onda ostaje samo da navijamo.

A ovo što spominješ ti......ma, ako hoćeš da nađeš razlog da ne uživaš u svjetskom, e, šta ću ti :mrgreen: , ali nemoj to da radiš....bezveze bolan

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 maj 2014, 00:11

gost je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Pa dobro kad Spaha prestane igrat nek igra Sunjic sto ce nam onda Arslanagic, nek onda Susic zamjeni Medunjanina sto ce Prcic nek igra dalje Hadzic sto bi onda Besic igro ili nek nastavi Vrsajevic sto on uopce ide kad je tu Mujdza i Vranjes. Ja mrzim nepotizam i protekciju u svemu a zivim u zemlji gdje je to izrazeno kao i u BIH i to mrzim iz dna duse i nikad necu moci reci nema veze kad meni ima. Ti mozes i svaka cast ali zaboravi Bunozu ali sta tu taj Sunjic radi kraj
:mrgreen: pa ima li papire Arslanagić.....mislim ko bi se bunio da on igra, usput Šunjićeva prednost je što je Hrvat (ne mislim u odnosu na Arslanagića) i vjerovatno makar jedan Hrvat treva da bude u sastavu reprezenantacije (i to je ok, takva smo zemlja).

U nas bi ti se reklo pregoniš, pa **** mu miša, taj Bešić igra u klubu koji sedmi-osmi u mađarskoj ligi a ti ga predstavi kao Mesija (a nije meni mrzak Bešić). Okupili smo najbolje, nek ti najbolji budu dobrog raspoloženja, bez povreda, nek se ponovno vrati ona hemija iz kvalifikacija, i nama onda ostaje samo da navijamo.
A dobro radi ovog imamo forum ne moramo se uvijek slozit.
A ovo što spominješ ti......ma, ako hoćeš da nađeš razlog da ne uživaš u svjetskom, e, šta ću ti :mrgreen: , ali nemoj to da radiš....bezveze bolan

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 02 maj 2014, 00:23

Ako je Sunjic Hrvat nek igra za njih, trebao bi biti Bosanac ako ce igrati za BiH. Ako se prica da treba biti jedan Katolicki Bosanac nek to onda bude Pandza yebes Sunjic. Po meni treba da igraju najbolji a ne da ima jednak broj drugaci religija.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 02 maj 2014, 00:38

Adnan89 je napisao/la:Ako je Sunjic Hrvat nek igra za njih, trebao bi biti Bosanac ako ce igrati za BiH. Ako se prica da treba biti jedan Katolicki Bosanac nek to onda bude Pandza yebes Sunjic. Po meni treba da igraju najbolji a ne da ima jednak broj drugaci religija.
đe si bolan, de još koju pametnu....

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 02 maj 2014, 00:56

Ako se na spisku nadu Tinkhy, Vršajević, Kvrzić, Hadžić, Sunjic, svjetsko treba bojkotirati.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

IcedMFEarth
Kontakt:

Post Postao/la IcedMFEarth » 02 maj 2014, 01:01

JackTheStripper je napisao/la:Ako se na spisku nadu Tinkhy, Vršajević, Kvrzić, Hadžić, Sunjic, svjetsko treba bojkotirati.
Bravo. Genijalno.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 02 maj 2014, 01:04

JackTheStripper je napisao/la:Ako se na spisku nadu Tinkhy, Vršajević, Kvrzić, Hadžić, Sunjic, svjetsko treba bojkotirati.
kvariš atmosferu u reprezentaciji... garant mrzis reprezentaciju,a i plaćen si da pišeš protiv Safeta i njegovih pulena iz Germanije i giganta Hajduka :D Sad ce Calcio i Virtual da te dodaju na crnu listu :rol:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 02 maj 2014, 01:06

IcedMFEarth je napisao/la:
Bravo. Genijalno.

Šta sam krivo napisao? Pa je li bolje rahat ljeto provesti nego živce izgubiti zbog Sušicevih pizdarija i zbog njegove 4-4-2 kamikaze postave?

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 02 maj 2014, 01:08

1988risha je napisao/la:
kvariš atmosferu u reprezentaciji... garant mrzis reprezentaciju,a i plaćen si da pišeš protiv Safeta i njegovih pulena iz Germanije i giganta Hajduka :D Sad ce Calcio i Virtual da te dodaju na crnu listu :rol:

Ma zaboli me obrezani i za jednog i za drugog. I oni su sami svjesni da su gore navedeni teške ublehe. Kontru udaraju samo da bi bili "kontra", da i oni kao imaju mišljenje.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 maj 2014, 01:16

Vrsajevic, Hadzic i Sunjic se skoro pa sigurno mogu ocekivati na spisku. Kvrzic i Tino ce se naci na produzenom, moja procjena. Iako mislim da bi Pandza trebao umjesto Sunjica upasti, i naravno, da ocekujem Besica svakako medju ovih 23.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 02 maj 2014, 01:22

Hadžić protiv Egipta nije pokazao apsolutno ništa. Nichts. Nula. Nada. I na osnovu te jedne utakmice ide u Brazil, naravno i zbog toga što je u agenciji.

Zemljo, otvori se.

Padaj silo i nepravdo! (Germanija)

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci

Post Postao/la Goalgetter » 02 maj 2014, 01:51

Ja sam isto skeptican sto se tice Hadzica, jer igra u jako slabom klubu, te i slaboj ligi. Momak je vazio za potencijal dok je igrao u Riedu, ali ga nije mogao pretvoriti u nesto vise, i da ostvari transfer u bolju ligu.

Medjutim, mislim da on prije Tina zasluzuje poziv. Ni Hadzic nije klasicni defanzivni vezni, ali ima iskustva igranja na toj poziciji, cak je i za vikend stopera igrao. S tim sto nam manjka igraca na toj poziciji na spisku, jer Zaha ne igrs nikako vise haman, ili ulazi sa klupe, mislim da je realno da se on nadje tu, i razumio bi poziv. Ali za Tinu niposto.

Svakako, kao sto rekoh, ni jedan ni drugi ne smiju imati prednost isprdd Muhameda Besica.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, aezakmi, ANamelessGhoul, bordocrveni, Drum, edvaE2, Goalgetter, Google Adsense [Bot], hurem, legendarnadruga, Maverick, MiranGlasnic, perun, Proximic, rishovski, VibeTribeX, zikerrz21 i 90 gostiju.