FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ultrassa1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
11 ili 12 koliko me sjecanje sluzimikki21 je napisao/la:Znam da ste sad zauzeti derbijem ali samo jedno pitanje ako neko od vas ima podatak! Koliko pobjeda u nizu u PL je zelji rekord odkad se igra ujedinjena PL? Nesto diskutujemo pa predpostavljam da zeljo drzi rekord iz one sezone kad ste ubjedljivo uzeli ligu...
unaprijed hvala i sretno u derbiju, pa nek bolji pobjedi..
ps. 12

http://s21.postimg.org/tefv4ybvb/Untitled.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 03 maj 2014, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
http://prntscr.com/3fqbmj" onclick="window.open(this.href);return false; 12 pobjeda u nizu ako se gleda samo liga, mozda neko ima i podatak vezan za ovaj preiod ukljucujuci kupmikki21 je napisao/la:Znam da ste sad zauzeti derbijem ali samo jedno pitanje ako neko od vas ima podatak! Koliko pobjeda u nizu u PL je zelji rekord odkad se igra ujedinjena PL? Nesto diskutujemo pa predpostavljam da zeljo drzi rekord iz one sezone kad ste ubjedljivo uzeli ligu...
Danas svi u 17h na Grbavicu.
FKŽ !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije danas derbi 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
treningSarajlijc@ je napisao/la:Nije danas derbi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
hvala druze, znaci daleko smo jos mi od toga sa svoji 5 ali potrudit cemo se da do kraja sezone bude 7 a stim i vas ponovo vratit u trku za titulu..fedeltafrotta je napisao/la:11 ili 12 koliko me sjecanje sluzimikki21 je napisao/la:Znam da ste sad zauzeti derbijem ali samo jedno pitanje ako neko od vas ima podatak! Koliko pobjeda u nizu u PL je zelji rekord odkad se igra ujedinjena PL? Nesto diskutujemo pa predpostavljam da zeljo drzi rekord iz one sezone kad ste ubjedljivo uzeli ligu...
ps. 12![]()
http://s21.postimg.org/tefv4ybvb/Untitled.png" onclick="window.open(this.href);return false;
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Momak nije nista ruzno napisao. Cemu takvo ponasanje
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Re: Odg: FK Željezničar
Pitaj koji je rekord neporazenosti u kupu i ko ga držimikki21 je napisao/la:hvala druze, znaci daleko smo jos mi od toga sa svoji 5 ali potrudit cemo se da do kraja sezone bude 7 a stim i vas ponovo vratit u trku za titulu..fedeltafrotta je napisao/la:11 ili 12 koliko me sjecanje sluzimikki21 je napisao/la:Znam da ste sad zauzeti derbijem ali samo jedno pitanje ako neko od vas ima podatak! Koliko pobjeda u nizu u PL je zelji rekord odkad se igra ujedinjena PL? Nesto diskutujemo pa predpostavljam da zeljo drzi rekord iz one sezone kad ste ubjedljivo uzeli ligu...
ps. 12![]()

-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je suditi prema danasnjem treningu, sutra bi trebali ovako istrcati:
--------------Fićo--------------
Stanić-Kerla-Zeljković-Bučan
--------Tomić----Zolotić------
Selimović---Jamak---Svraka
-----------Hodžić-------------
--------------Fićo--------------
Stanić-Kerla-Zeljković-Bučan
--------Tomić----Zolotić------
Selimović---Jamak---Svraka
-----------Hodžić-------------
FKŽ !
- invincible1921
- Kontakt:
nesto sam razmisljao i mislim da je nas derbi medju najnefikasnijim u evropi prije svega zahvaljujuci tome sto je to vjerovatno i jedini derbi u svijetu gdje obje ekipe izadju sa zeljom da odigraju 0:0 ako se pruzi kakva greska tim bolje...sutra se logicno nadam pobjedi i da hodzic presudi pitarima
mada vjerovatnije je da ce bit 0:0 uz nase tri i njihove dvije poluprilike
P.s. nadam se da cu bit demantovan poslije tekme

P.s. nadam se da cu bit demantovan poslije tekme
=\_1921_/=
Sutra receno da ce biti veliko nevrjeme u cijeloj zemlji, da ce biti kisa gotovo cijeli dan. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ocekujem veoma losu posjetu sutra,bice katastrofalno vrijeme,raja se istrosila za 1.maj,poraz u Mostaru..odbice neke derbi navijace,pitari takodje imaju skup sjever,ne ocekujem nista spektakularno,7-8 milj najvise.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- IlProfessore
- Kontakt:
Vjerujte da će Jug sutra izgledati poprilično krcat s obzirom da će biti tampon zona od lokomotive naše prema vamo radi nekih pitara koji će biti na istoku a i karta je jeftinija od sjevera za 10KM tako da će se mnogi odlučiti za Jug i vjerovatno će biti fino vidjeti Jug. Kad se napravi tampon zona na sjeveru i tu će vizuelno biti bolje i nakupiće se naša raja u onom dijelu prema zapadu. A svima je poznato da su najbolje atmosfere i najbolje zezanje onda kada je pljusak (samo da ne bude pretjerano hladno) a ne znam da li prenose neke TV kuće da to dodatno odbije raju.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- legenda reala
- Kontakt:
Za dobrobit foruma i bh fudbala, nadam se da će Željo slaviti sutra
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Za dobrobit foruma tesko da ce Zeljo pobjedit jer igraju 2 krampe u prvih11 a to su Svraka i Selimovic.
Ako nastavi kisa ovako, slaba posjeta 

Poštujem te kao starijeg navijača, iako si mlađi od mene. Vjerovatno smo skupa odgledali bezbroj utakmica i na Grbavici i na strani. Vjerovatno se sjećaš kada su Vojo, zatim Tarik-Žuti (radi u Želji ekonom), rahmetli Đilda vodili navijanje. Sjećaš se sigurno i najlošilje half-linije u povijesti Želje (koju ja pamtim) Karačić - Dautović - Glamočak, ali nikada u životu nisam rekao za Željine igrače da su krampe. Reći za Svraku, po meni jednog od najboljih poslijeratnih igrača Želje ili Vernesa, koji osim napadačkih izuzetno dobro radi i odbranu (pokrivanje prostora), da su krampe je u najmanju ruku neodmjereno.Alipasino je napisao/la:Za dobrobit foruma tesko da ce Zeljo pobjedit jer igraju 2 krampe u prvih11 a to su Svraka i Selimovic.
Volio bih i ja, da je Rijad Bajić dostigao Vernesa, ali nije. Rijad ima izuzetan centaršut, dobar šuta, njuh za gol, ali mu fali iskustva, i ono najbitnije - nije se još "ukalkulisao" u riješavanje odbrambenih zadataka, a kada to dostigne biće bolji od Vrnesa.
O Svraki je bespredmetno razgovarati u ovakvoj konstelaciji snaga unutar naše lige. Ja i dalje vjerujem da će Svraka vidjeti SP u Brazilu (iako teško), ali vjerujem, jer on to uz Srđana Stanića i Aru Hodžića zaslužuje i siguran sam da će jedan od te trojice ići u Brazil.
@Alipašino, poštujem tvoje razmišljanje, ali i ti poštuj moje, ako ni zbog čega, a ono što smo na istoj strani - strani - Želje.
P.S. Danas treba uzeti pitare.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".