Ko mu je ova, dooobraaa ko grah

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Za trenutak sam pomislio da gledam tekmu s Pirote*p!p!t@* je napisao/la:Čak se vidi i činjenica da mu je Spaha najbolji jaran.VanBasten je napisao/la:al kako potroši 5 minuta, šta ti je iskstvo iz naše Premier lige
Za onih 6 minuta, 6 godina zivota mi je oduzeo. Hoce kompenzacijuUnofficialpage je napisao/la:Jbse Edine. Hiljadu me znojva oblilo kad je ležao![]()
Dobar danas, odličan, dva gola i titula je vrlo blizu
Jok, ne radi6 minutes added. Dzeko down for 4.5. So only 1.5 otherwise? All just proves that time wasting works.
Živi se za Želju i derbi sutra, ove se odgledaju sa manje ili više emocija. Po meni bi bilo perfektno 3:3, Džeko dao 2 gola, Everton uzeo bod, ali važno je ono sutraAeGon099 je napisao/la:ma kakav inter, kakva borusija, kakav atletiko.
za ovakve utakmice se živi, i ovo je vjerovatno odlučujuća u borbi za titulu, a osvojiti EPL je ogroman uspjeh, a eto, edin je na putu da to uradi još jednom.
mislim da poslije ove utakmice prestaju špekulacije o njegovoj budućnosti, jer sam uvjeren da ga siti neće pustiti. a i on bi bio budala ako bi otišao, realno.
kakav Hart..trebaju Begovica dovestdrummer je napisao/la:Hart je rupa,skoro u svakoj utakmici je njegov jedan gol.Onaj sto je danas primio profesionalni golmani ne primaju.
Ne moze se od njega napraviti vrhunski golman kad nije,nije ni prosjecan.
Drugo je sto brani za Englesku pa ga oni krivo predstavljaju jer nemaju boljeg.
Top League Scorers Last 3 Seasons:
1) Van Persie 67
2) Suarez 64
3) Rooney 56
4) Aguero 52
5) Dzeko 42
U gluho bilo,kad vrat ne slomiVirtu4l je napisao/la:I mladu je ponovo krenulo![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
NoName je napisao/la:Nadam se da je Aguerova povreda ozbiljna, makar 2 mjeseca out
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.