Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
BelminM23 je napisao/la:Ajmo Džeko danas 2 gola i pobijedite danas.
Dobra je kvota na vas, šteta propustiti, al čim to ja uplatim nema od toga ništa, il će da bude na guzove.
Govorio sam ja da ce Edin opet zacepiti usta iskompleksiranim jadnicima. Uradio je to 300 puta ali nekom nije dovoljno. Nek dvije tekem bude los, ovdje ce se pricati kako je zasluzio klupu i niko od njih nece spomenuti da je npr. Negredo vec cetvrti mjesec bez ikakvog ucinka. Edinu se trazi dlaka u jajetu. Koji jadnici!Skyline je napisao/la:
Ponos ove drzave!
Zao mi je ovo reci jer se radi o nasem momku i nekome od koga bi trebali ocekivati puno u Brazilu, ali kako Negredo tako i Vedo trenutno samo mogu grickati svoje nokte i gledati kako Dzeko "zabija". Iskreno, u kakvoj je formi trenutno, u Brazilu polazem sve svoje nade sto se napada tice na Dzeku, Pjanu, Hajrovica pa mozda cak i Medunjanina sa nekim ludim udarcem.Alipasino je napisao/la:Mojne ba ma bolji je Ibisevic od njega ovo je samo trenutno dok Ibisevic grize ala Negredo
Al ga zakuca glavom.
Ija se pitam, jeli ko bacio oko na temuJanez je napisao/la:Šta kažu stručnjaci na "Blue Moon" valja li im sad Džeko?
Valja jasta nego valjaCigri je napisao/la:Ija se pitam, jeli ko bacio oko na temuJanez je napisao/la:Šta kažu stručnjaci na "Blue Moon" valja li im sad Džeko?ukratko moze...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.