Pa nije 12 miliona, ali jeste 11,99 milionalegenda reala je napisao/la:Gdje sam spomenuo 12 miliona ljudi,pričao sam o sportu i njihovim savezima i otimanju naših igrača koji su kod njih viša, ali to rade samo da nas oslabe, a vamo fol prijateljski savezi ovo ono
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
RiverPlate
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Zadnja izmjena: RiverPlate, dana/u 30 apr 2014, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Grbavica naš je Hram!!!
Dobro, treba spomenut i da su Hrvati probali da nas spase od Tinky-Winkya Susica. Sve bi im oprostio da su uspjeli. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Onda ovo sto ostane igraca dovedes Susica da ih rascera a nama ostaje Hrkljus da igramoRiverPlate je napisao/la:Pa nije 12 miliona, ali jeste 11,99 milionalegenda reala je napisao/la:Gdje sam spomenuo 12 miliona ljudi,pričao sam o sportu i njihovim savezima i otimanju naših igrača koji su kod njih viša, ali to rade samo da nas oslabe, a vamo fol prijateljski savezi ovo ono**** i zapadni i istočni, meni uopšte nije krivo što je ovaj Marić odabrao mađarsku
pardon rvatsku
, šta drugo očekivati, volio bih i da Špikić krene njegovim stopama i svi ostali, i fokusirat se na one na koje znaš da neće nikad izabrati drugu zemlju, nego samo Bosnu!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Bolje i to nego ove što sanjaju mađarskudubrovnik je napisao/la:Onda ovo sto ostane igraca dovedes Susica da ih rascera a nama ostaje Hrkljus da igramoRiverPlate je napisao/la:Pa nije 12 miliona, ali jeste 11,99 milionalegenda reala je napisao/la:Gdje sam spomenuo 12 miliona ljudi,pričao sam o sportu i njihovim savezima i otimanju naših igrača koji su kod njih viša, ali to rade samo da nas oslabe, a vamo fol prijateljski savezi ovo ono**** i zapadni i istočni, meni uopšte nije krivo što je ovaj Marić odabrao mađarsku
pardon rvatsku
, šta drugo očekivati, volio bih i da Špikić krene njegovim stopama i svi ostali, i fokusirat se na one na koje znaš da neće nikad izabrati drugu zemlju, nego samo Bosnu!
Grbavica naš je Hram!!!
Slazem se takve sto dalje od repke treba ljudima dat sve slobode a ne nagonit da igraju za nesto sto ne vole 
Procitao sam jutros da je na nekakvim otvorenim vratima ili sta vec ostvaren kontakt sa onim Ali Suljicem iz Chelsea sto je 97.godiste tj sa njegovim ocem, i da je dao nacelni pristanak da ce u buducnosti igrati za BiH.
Koliko je to tacno, vjerujem da jeste jer ga se bas i ne spominje mnogo pa i nema nekog razloga lagati, mada ti pristanci nisu ni bitni toliko s obzirom da su mnogi "pristajali" a onda odlazili za druge repke, al eto bolje i pristanak nego nikakav kontakt.
Koliko je to tacno, vjerujem da jeste jer ga se bas i ne spominje mnogo pa i nema nekog razloga lagati, mada ti pristanci nisu ni bitni toliko s obzirom da su mnogi "pristajali" a onda odlazili za druge repke, al eto bolje i pristanak nego nikakav kontakt.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Odg: U-21, U-19, U-17
Mozda da i navijace malo kritikujemo?Kako nas nije stid, dok se himna intonira pjevamo neku drugu!Cartman je napisao/la:Bila je praksa ranije, ali je zbog pojedinih izdajnika ukinuto. Ako neko nije u stanju stavit ruku na srce za vrijeme himne, onda ne vidim zasto igra za BiH.bagrcavi je napisao/la:Čini mi se da to malo po malo postaje praksa u mlađim kategorijama. Nadam se da će uskoro doći i to A selekcije.
Naa na naa naa naaa na, naa na naa na naa..a mozes i tu tu tuu tu tuuu tu...sav sam se najezio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta cekaju ovi nasi strucnjaci
niko nista o njemu...
http://kladusa.net/portal/usk/ekskluziv ... zentacije/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://kladusa.net/portal/usk/ekskluziv ... zentacije/" onclick="window.open(this.href);return false;
Cigri je napisao/la:Sta cekaju ovi nasi strucnjaciniko nista o njemu...
Na kraju intervjua ti je i sam rekao da nema od toga nista. Tj rekao je morao bi dobro razmisliti jer mu je slovenija sve pruzila sto u prevodu znaci kulturno odbijanje drzave iz koje ima porijeklo kako ne bi ispalo da je neki nafuranko.
Al makar covjek ide srcem i ako zaigra za Slovence to je zato sto ih voli i sto je osjeca svojom domovinom a ne bira po principu gdje ima vece sanse za prvenstva.
Iako opet kazem, jedan razgovor i ponuda da igra za nas ne bi skodila pa ako odbije pokusali makar jesmo.
U-21, U-19, U-17
Krajisnici obično ostaju u SLO repkama, nijedan se nikada nije vratio.... Sto odgovorom na pitanje o bih repki i ovaj dečko dokazuje....
Bošnjačka posla, malo nas je al smo go"vna!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Razlog je to što se u Sloveniji osjećaju ko kod kuće tj. roditelji im se osjećaju kao u domovinu . Jezik je sličan , ljudi su slični, tako da ih nešto i ne odbija od Janeza . Dok naši ljudi u zemljama zapadne Europe ipak osjećaju da su različiti , da se ne uklapaju baš u taj neki sistem i onda se odluče za BiH .
pa mali i izgleda k'o Slovenac
ma pusti tu priču, Slovenija mi je mnogo dala, bla, bla, gluposti
onakav si kako te roditelji odgoje
samo ću reći Miralem Pjanić, Sead Kolašinac ..
- legenda reala
- Kontakt:
Pa prije bi neki Srbin iz BG zaigro za našu reprezentaciju, nego ovi naši iz SlovenijeBatko je napisao/la:Krajisnici obično ostaju u SLO repkama, nijedan se nikada nije vratio.... Sto odgovorom na pitanje o bih repki i ovaj dečko dokazuje....
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kad skontam ne sjecam se stvarno nekih slovenskih primjera u fudbalu. Moze li se neko sjetiti nekog kvalitetnog u reprezentaciji da smo imali a da je iz slovenije bio?
- legenda reala
- Kontakt:
skroz slabo , evo zadnji primjer je ovaj mali Kerić u košarci, otišlo mu se na noge popričalo s roditeljima, s njim, oni nemaju dileme samo Slovenija dolazi u obzirDeeWa je napisao/la:kad skontam ne sjecam se stvarno nekih slovenskih primjera u fudbalu. Moze li se neko sjetiti nekog kvalitetnog u reprezentaciji da smo imali a da je iz slovenije bio?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovi nasi Janezi su izdajnici.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
legenda reala je napisao/la:Pa prije bi neki Srbin iz BG zaigro za našu reprezentaciju, nego ovi naši iz Slovenije

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Momci iz ex-yu republika će uvijek biti najteži za uhvatiti jer su uglavnom integrisani u to društvo i osjećaju tu zemlju kao svoju, u zapadnoj i sjevernoj Evropi to ide teže pa ih je i lakše dovesti pod našu zastavu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa zamisli sta ispadne kad pomijesas gen Bosnje i mentalitet Janeza

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.