Pa nije 12 miliona, ali jeste 11,99 milionalegenda reala je napisao/la:Gdje sam spomenuo 12 miliona ljudi,pričao sam o sportu i njihovim savezima i otimanju naših igrača koji su kod njih viša, ali to rade samo da nas oslabe, a vamo fol prijateljski savezi ovo ono
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
RiverPlate
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Onda ovo sto ostane igraca dovedes Susica da ih rascera a nama ostaje Hrkljus da igramoRiverPlate je napisao/la:Pa nije 12 miliona, ali jeste 11,99 milionalegenda reala je napisao/la:Gdje sam spomenuo 12 miliona ljudi,pričao sam o sportu i njihovim savezima i otimanju naših igrača koji su kod njih viša, ali to rade samo da nas oslabe, a vamo fol prijateljski savezi ovo ono**** i zapadni i istočni, meni uopšte nije krivo što je ovaj Marić odabrao mađarsku
pardon rvatsku
, šta drugo očekivati, volio bih i da Špikić krene njegovim stopama i svi ostali, i fokusirat se na one na koje znaš da neće nikad izabrati drugu zemlju, nego samo Bosnu!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Bolje i to nego ove što sanjaju mađarskudubrovnik je napisao/la:Onda ovo sto ostane igraca dovedes Susica da ih rascera a nama ostaje Hrkljus da igramoRiverPlate je napisao/la:Pa nije 12 miliona, ali jeste 11,99 milionalegenda reala je napisao/la:Gdje sam spomenuo 12 miliona ljudi,pričao sam o sportu i njihovim savezima i otimanju naših igrača koji su kod njih viša, ali to rade samo da nas oslabe, a vamo fol prijateljski savezi ovo ono**** i zapadni i istočni, meni uopšte nije krivo što je ovaj Marić odabrao mađarsku
pardon rvatsku
, šta drugo očekivati, volio bih i da Špikić krene njegovim stopama i svi ostali, i fokusirat se na one na koje znaš da neće nikad izabrati drugu zemlju, nego samo Bosnu!
Koliko je to tacno, vjerujem da jeste jer ga se bas i ne spominje mnogo pa i nema nekog razloga lagati, mada ti pristanci nisu ni bitni toliko s obzirom da su mnogi "pristajali" a onda odlazili za druge repke, al eto bolje i pristanak nego nikakav kontakt.
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Odg: U-21, U-19, U-17
Mozda da i navijace malo kritikujemo?Kako nas nije stid, dok se himna intonira pjevamo neku drugu!Cartman je napisao/la:Bila je praksa ranije, ali je zbog pojedinih izdajnika ukinuto. Ako neko nije u stanju stavit ruku na srce za vrijeme himne, onda ne vidim zasto igra za BiH.bagrcavi je napisao/la:Čini mi se da to malo po malo postaje praksa u mlađim kategorijama. Nadam se da će uskoro doći i to A selekcije.
Naa na naa naa naaa na, naa na naa na naa..a mozes i tu tu tuu tu tuuu tu...sav sam se najezio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://kladusa.net/portal/usk/ekskluziv ... zentacije/" onclick="window.open(this.href);return false;
Cigri je napisao/la:Sta cekaju ovi nasi strucnjaciniko nista o njemu...
http://kladusa.net/portal/usk/ekskluziv ... zentacije/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na kraju intervjua ti je i sam rekao da nema od toga nista. Tj rekao je morao bi dobro razmisliti jer mu je slovenija sve pruzila sto u prevodu znaci kulturno odbijanje drzave iz koje ima porijeklo kako ne bi ispalo da je neki nafuranko.
Al makar covjek ide srcem i ako zaigra za Slovence to je zato sto ih voli i sto je osjeca svojom domovinom a ne bira po principu gdje ima vece sanse za prvenstva.
Iako opet kazem, jedan razgovor i ponuda da igra za nas ne bi skodila pa ako odbije pokusali makar jesmo.
U-21, U-19, U-17
Bošnjačka posla, malo nas je al smo go"vna!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
bavarian_bk
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Pa prije bi neki Srbin iz BG zaigro za našu reprezentaciju, nego ovi naši iz SlovenijeBatko je napisao/la:Krajisnici obično ostaju u SLO repkama, nijedan se nikada nije vratio.... Sto odgovorom na pitanje o bih repki i ovaj dečko dokazuje....
Bošnjačka posla, malo nas je al smo go"vna!!!
- legenda reala
- Kontakt:
skroz slabo , evo zadnji primjer je ovaj mali Kerić u košarci, otišlo mu se na noge popričalo s roditeljima, s njim, oni nemaju dileme samo Slovenija dolazi u obzirDeeWa je napisao/la:kad skontam ne sjecam se stvarno nekih slovenskih primjera u fudbalu. Moze li se neko sjetiti nekog kvalitetnog u reprezentaciji da smo imali a da je iz slovenije bio?
The flowers of English football, the flowers of Manchester
legenda reala je napisao/la:Pa prije bi neki Srbin iz BG zaigro za našu reprezentaciju, nego ovi naši iz Slovenije

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 313, adrenaline323, aldin-8, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, aqarius, Balorda, Beduin, Beli98, BIHpatriota, Biscione, bordobijeli, Bosanac90, bosnas_, Brokula, budzak, bvsic, celikmilan, COYGBiH, darker10, eaglebvb09, edin139, Edincapitano, enobarca, exampLe., FerdinandF, Fudo, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], Grk1234, Hajdeee, HordasFks, Hrammm1921, InatSilniBosanski, invincible1921, J1897, Jabroni, James1987, jasmin10, Jet2Holiday, jurisicduska, kakarut, Kapetan, karajlo, L-Train, Lavcina, Ledara, legendarnadruga, leo1946, ljevak, lol89, lumani, Lynx, maha1, Majstorinho, marlostanf1eld, Meshko91, Micron, MikiPirs, Mkey4nba, Mocvara1991, MSOZ101, muhamedhulk, Nah1ddd, Napapijri, nebeskasila, Nemanja99, NEZALAGANJE, Posejdon, Principatus, prisonbreak, rishovski, s4mke, SanaBosna, Sarun, Scholl, Shogun, Smaja, soxx, StevieG8, strahmeipomisliti, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tutankamon1905, tuzlanskinacin, unavita, Vaya, VensanKasel, ventilateur, VolimoSarajevo, voltron30, Wolffire, xinxee, zastitaIdentiteta, zikerrz21, ZkaoZenica i 870 gostiju.