Kao sto sam i rekao,, valjda sam nekima skrenuo paznju i nadam se da su zaobisli ovaj par,,aaaa pametujemForster je napisao/la:O cemu ti?gonzales je napisao/la:Rosol je igrac koji jedino igra dobro u prvom setu,, ako prvi izgubi odmah mozes zguzvati listic, nema sanse da se vrati u mec,, moj savjet je da zaobidjete ovaj parForster je napisao/la:Rosol - Chardy 1 @ 1.53
Pa na zadnjem turniru je lagano okrenuo Haasea, ako 1. set izgubi od Dimitrova, Federera za ocekivati je i da izgubi meč![]()
Nemoj svega ti previse da pametujes
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Simke934 je napisao/la:Jel prošao ovaj tip sada?Simke934 je napisao/la:Berdych - Berlocq(+4,5) 4.5. 16:30 2 1,95
može li mi neko objasniti ovaj tip? šta treba da se desi da bude prolazan? xD
Zaokruzi
Hajduk Split-Istra 1961 oba gol i 3+ 2.50, 4+ 2.95
ne volim tu riječ ali poklon kvote izgleda, da li samo izgleda ili i jesu ostaje da vidimo
ne volim tu riječ ali poklon kvote izgleda, da li samo izgleda ili i jesu ostaje da vidimo
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 04 maj 2014, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
A u qrac..Meni ne paše to -.-'gonzales je napisao/la:Simke934 je napisao/la:Jel prošao ovaj tip sada?Simke934 je napisao/la:Berdych - Berlocq(+4,5) 4.5. 16:30 2 1,95
može li mi neko objasniti ovaj tip? šta treba da se desi da bude prolazan? xD
Zaokruzi![]()
, prosao si
Prepisao sam tip sa foruma al' ova u kladionici zeznula,skontao nakon 2h..
Biće je khmhm..
https://****.com - Connect With Girls - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Meet Girls [/url]
evo jedan da ispratim uz gledanje utakmice

Kopenhagen-Brondby oba gol i 3+ 2.10, pk 2/1 27
probati obavezno
probati obavezno
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 04 maj 2014, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem sto je pao tip, ali javljas se sa nekim nebitnom činjenicom koja nije uopste uticala na rezultatgonzales je napisao/la:
Kao sto sam i rekao,, valjda sam nekima skrenuo paznju i nadam se da su zaobisli ovaj par,,aaaa pametujem![]()
, @forster ne ljuti se nista, nisam dzabe pisao, a da nisam bio siguran
Valjda Trungelitti popravi dan
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
fixator je napisao/la:i treba da ispadnu kad ne mogu gol dati hadaljifixator je napisao/la:15:30 Cottbus-Greuther F. 2 @ 1.55
17:00 Sochaux-Nice 1 @ 1.90
15:00 Bologna daje gol DA @ 1.35
15:30 Kaiserslautern-Dynamo Dresden 1 @ 1.40
![]()
unistise mi fin tiket
dosta za danas nemam volje vise
imam i zeljo X na singlu to bi me izvadilo za danas

hvala MOJIMA
Semper Fidelis
kad je covjek proklet
evo jos jedan DABL:
Milan - Inter UNDER 3.5 DA @ 1.40
San Antonio - Dallas 1X @ 1.35

evo jos jedan DABL:
Semper Fidelis
eh da, svjestan sam da me ne ide ali mora krenuti jednom, ispričavam se svima na nanesenoj šteti, popraviti ćemo to
Najavljivao sam početak islandske lige pa da vidimo kako će oni krenuti
Stjarnan G.-Fylkir 3+ 1.70, oba daju i 3+ 2.20, 2/1 26
prvo je kolo pa je teško biti pametan, vodeći se statistikom i igrom domaćina iz prošle sezone očekujem barem tri gola, i gosti i domaći bi mogli zabiti a tko zna možda naprave i prelaz, kod islanđana uvijek moguće, vole oni to, ove dvije ekipe imale su takvih epizoda
Fjolnir R.-Vikingur R. 3+ 1.70, oba daju i 3+ 2.05, 4+ 2.75, 2/1 ili 1/2
ovo je utakmica koja može otići i do sedam komada ali neka bude četiri i dosta, imali su također epizoda sa prelazima pa da probamo na sitno, ali ko da vidim 0-0 poluvrijeme
procjenite sami želite li pratiti ili ne, crna serija je tu nažalost i vidjet ćemo do kada
Najavljivao sam početak islandske lige pa da vidimo kako će oni krenuti
Stjarnan G.-Fylkir 3+ 1.70, oba daju i 3+ 2.20, 2/1 26
prvo je kolo pa je teško biti pametan, vodeći se statistikom i igrom domaćina iz prošle sezone očekujem barem tri gola, i gosti i domaći bi mogli zabiti a tko zna možda naprave i prelaz, kod islanđana uvijek moguće, vole oni to, ove dvije ekipe imale su takvih epizoda
Fjolnir R.-Vikingur R. 3+ 1.70, oba daju i 3+ 2.05, 4+ 2.75, 2/1 ili 1/2
ovo je utakmica koja može otići i do sedam komada ali neka bude četiri i dosta, imali su također epizoda sa prelazima pa da probamo na sitno, ali ko da vidim 0-0 poluvrijeme
procjenite sami želite li pratiti ili ne, crna serija je tu nažalost i vidjet ćemo do kada
Gdje se moze pratiti rezultat Zadra u kosarci?
posto nema nista od utakmice Seville da probam pokusati pogoditi utakmicu Real-Valencia

lošiju utakmicu od seville ne sjećam se da sam ikad gledao, sramote u pmramos4 je napisao/la:posto nema nista od utakmice Seville da probam pokusati pogoditi utakmicu Real-Valencia
Reala igram 2 na Valenciju i X2 pa nek ne dobijem opet ko ga hebe niš novo
Arhitekt je napisao/la:Gdje se moze pratiti rezultat Zadra u kosarci?
http://www.premier-kladionica.com/#app= ... position=0" onclick="window.open(this.href);return false;
I korneri i kartoni stali na granici c c c cramos4 je napisao/la:posto nema nista od utakmice Seville da probam pokusati pogoditi utakmicu Real-Valencia
fixator je napisao/la:kad je covjek proklet
evo jos jedan DABL:

LN
Semper Fidelis
- OnlyUnited
- Kontakt:
Da je na Hewitta 2 zategnuti proti Giralda, kvota 4.7, ako nista na iskustvo...
- Ed Woodward for Prime Minister !
-
flagrantus
- Kontakt:
Samantha Stosur-Dominika Cibulkova 1,WTA Madrid zemlja
Mada izbjegavam igrati na zenski tenis i nikada nije za jace uplate mislim da ovo Stosur dobija.U medjusobnim duelima vodi 3-0,jednom je dobila i na zemlji 2-0.
Cibulkova ove sezone nije odigrala mec na zemlji,Stosur igrala tri meca skor 1-2.
Mada izbjegavam igrati na zenski tenis i nikada nije za jace uplate mislim da ovo Stosur dobija.U medjusobnim duelima vodi 3-0,jednom je dobila i na zemlji 2-0.
Cibulkova ove sezone nije odigrala mec na zemlji,Stosur igrala tri meca skor 1-2.
Par Isner - Gabashvili zaobići u širokom luku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.