Simke934 je napisao/la:Jel prošao ovaj tip sada?Simke934 je napisao/la:Berdych - Berlocq(+4,5) 4.5. 16:30 2 1,95
može li mi neko objasniti ovaj tip? šta treba da se desi da bude prolazan? xD
Zaokruzi
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Simke934 je napisao/la:Jel prošao ovaj tip sada?Simke934 je napisao/la:Berdych - Berlocq(+4,5) 4.5. 16:30 2 1,95
A u qrac..Meni ne paše to -.-'gonzales je napisao/la:Simke934 je napisao/la:Jel prošao ovaj tip sada?Simke934 je napisao/la:Berdych - Berlocq(+4,5) 4.5. 16:30 2 1,95
Zaokruzi![]()
, prosao si

Nije problem sto je pao tip, ali javljas se sa nekim nebitnom činjenicom koja nije uopste uticala na rezultatgonzales je napisao/la:
Kao sto sam i rekao,, valjda sam nekima skrenuo paznju i nadam se da su zaobisli ovaj par,,aaaa pametujem![]()
, @forster ne ljuti se nista, nisam dzabe pisao, a da nisam bio siguran
fixator je napisao/la:i treba da ispadnu kad ne mogu gol dati hadaljifixator je napisao/la:15:30 Cottbus-Greuther F. 2 @ 1.55
17:00 Sochaux-Nice 1 @ 1.90
15:00 Bologna daje gol DA @ 1.35
15:30 Kaiserslautern-Dynamo Dresden 1 @ 1.40
![]()
unistise mi fin tiket
dosta za danas nemam volje vise
imam i zeljo X na singlu to bi me izvadilo za danas

lošiju utakmicu od seville ne sjećam se da sam ikad gledao, sramote u pmramos4 je napisao/la:posto nema nista od utakmice Seville da probam pokusati pogoditi utakmicu Real-Valencia
Arhitekt je napisao/la:Gdje se moze pratiti rezultat Zadra u kosarci?
I korneri i kartoni stali na granici c c c cramos4 je napisao/la:posto nema nista od utakmice Seville da probam pokusati pogoditi utakmicu Real-Valencia
fixator je napisao/la:kad je covjek proklet
evo jos jedan DABL:
Milan - Inter UNDER 3.5 DA @ 1.40
San Antonio - Dallas 1X @ 1.35

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.