Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

Janez
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Janez » 04 maj 2014, 21:57

Jedva čekam na Twitteru "Samo je jedan kralj, onaj iz Bosne". :njanjanja: :bih: :tralala:

PS.

PP od očaja do sjaja, od tragičara do junaka, iskustvo je čudo. :mrgreen: :clap:

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 04 maj 2014, 21:58

semir01 je napisao/la:
nekada i traziti loptu a ne samo stojati i cekati, cekati, cekati i cekati
trazio je Mirza vec nekoliko utakmica loptu kad bude sam na sutu pa je opet ne dobije ;) gledas li ti utakmice :?: :roll:[/quote]

de šta ti je, ovo ti je onaj koji svako jutro oko 8, kad se naspava nešto palamudi
ovo je njegov termin
#Ynwa

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 04 maj 2014, 21:59

Luminary je napisao/la:Fuj, prodjose dalje
Ja ih licno ne gotivim, a drago mi je da su prosli samo zbog Mirze, koliko vidim ti bi volio da je za Mirzu sezona zavrsena :wtf:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 maj 2014, 22:00

semir01 je napisao/la:
treba nekada i traziti loptu a ne samo stojati i cekati, cekati, cekati i cekati

trazio je Mirza vec nekoliko utakmica loptu kad bude sam na sutu pa je opet ne dobije ;) gledas li ti utakmice :?: :roll:
ne gledam, cekam da mi ti postavis pitanje pa da pocnem gledati, ne govorim bolan o zadnjim utakmicama nego o danas jer je za ovu utakmicu pitao lik, mani me suplje i ne pravi se pametan, u napadu je bukvalno samo cekao i bio posmatrac
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 04 maj 2014, 22:00

Didn't hit a shot but thought his defense was a bit better than usual.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 maj 2014, 22:00

Nevjerovatno da me u najvaznijoj utakmici dosad linkovi yebu u zdrav mozak,ne odgleda minutu i po utakmice bez prekida :roll: ,pokusao najmanje 50 i bajg svaki trza ,cim se zavrsise netsi isti stream prebaci na dallas-spursi i evo gledam radi bez prekida i trzanja :lol: .

Ko ima slabo srce definitvno ne treba da gleda Netse :mrgreen: ,od gotove tekme zamalo izgubise ,makar cemo Mirzu gledati u PO jos min 4 tekme .

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 maj 2014, 22:02

Haj biće još utakmica za Mirzu, tamam da brže prođe vrijeme do SP :bih: :bih:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 maj 2014, 22:03

drago mi je da su netsi prosli, ne samo zbog mirze vec su mi postali draga ekipa.. a i johnson je svojim igrama u playoffu zasluzio da prodje dalje.. sada protiv miamija sve ovisi od raspolozenja lebrona i ostatka tima, iako su netsi bili nerjesiva enigma za njih ove sezone..

ali usput, smijesno mi je sta lowry radi deronu (a i citavim netsima) cijelu utakmicu..
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 04 maj 2014, 22:04, ukupno mijenjano 2 puta.

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 04 maj 2014, 22:04

uhh dobro je prosloooooooo :bih: ,Dosadiooo ovaj Toronto i ta njihova igra.Sad Miamiiiiiiiiiiii, imam osječaš da če Mirzi jos puno bolje odgovorati Miami.

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 04 maj 2014, 22:05

LenBias je napisao/la:
semir01 je napisao/la:
treba nekada i traziti loptu a ne samo stojati i cekati, cekati, cekati i cekati

trazio je Mirza vec nekoliko utakmica loptu kad bude sam na sutu pa je opet ne dobije ;) gledas li ti utakmice :?: :roll:
ne gledam, cekam da mi ti postavis pitanje pa da pocnem gledati, ne govorim bolan o zadnjim utakmicama nego o danas jer je za ovu utakmicu pitao lik, mani me suplje i ne pravi se pametan, u napadu je bukvalno samo cekao i bio posmatrac
jedini koji se pravis pametan ovdje to si ti.... kao sto je vec momak napisao dolazis ovdje i pametujes nakon sto pogledas box scor :lol:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 04 maj 2014, 22:06

Po prvi put da i njih prodjem na kladi kad mi treba :-) svaka cast Mirzi i ostatku ekipe..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 04 maj 2014, 22:06

LenBias je napisao/la: ne gledam, cekam da mi ti postavis pitanje pa da pocnem gledati, ne govorim bolan o zadnjim utakmicama nego o danas jer je za ovu utakmicu pitao lik, mani me suplje i ne pravi se pametan, u napadu je bukvalno samo cekao i bio posmatrac
A de mi reci sta ce raditi kada Johnson sam uzme loptu, ganja je 15 sekundi i onda suta iz, malo je reci, isforsirane situacije? To Mirza makar 2-3 puta nije bio sam na sutu, pa nije dobio loptu? Sta je trebao, otici do Johnsona, Livingstona i otimati im loptu iz ruku? Eto, posto vidim da si pametan, odgovori mi na postavljena pitanja.
Izdržati, to je temelj vrline!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 04 maj 2014, 22:06

Game 1: Tuesday at AmericanAirlines Arena, Time to be determined, TNT.

Game 2: Thursday at AmericanAirlines Arena, Time to be determined, ESPN2

Game 3: Sat. May 10 at Barclays Center, Brooklyn, 8 p.m., ABC.

Game 4: Mon. May 12 at Barclay's Center, Brooklyn, Time to be determined, TNT.
To je schedule zasad. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 maj 2014, 22:12

rogeRF je napisao/la:
LenBias je napisao/la: ne gledam, cekam da mi ti postavis pitanje pa da pocnem gledati, ne govorim bolan o zadnjim utakmicama nego o danas jer je za ovu utakmicu pitao lik, mani me suplje i ne pravi se pametan, u napadu je bukvalno samo cekao i bio posmatrac
A de mi reci sta ce raditi kada Johnson sam uzme loptu, ganja je 15 sekundi i onda suta iz, malo je reci, isforsirane situacije? To Mirza makar 2-3 puta nije bio sam na sutu, pa nije dobio loptu? Sta je trebao, otici do Johnsona, Livingstona i otimati im loptu iz ruku? Eto, posto vidim da si pametan, odgovori mi na postavljena pitanja.
jest, trebao je otici do njih i po samar svima i raditi tako nakon svakog napada dok ne pocnu samo njemu dodavati loptu, bas tako, vidim ocekujes odgovor u tom stilu pa reko da te ispostujem, jesi ti ikada igrao kosarku, ne vidis u svakom trenutku sve pa tako i ti igraci koji vode loptu, desi se da te ne vidi nekad neko, nije sramota na neki nacin dati do znanja da si slobodan, otvoren sut da imas, progovori, digni ruku, nece te niko ismijavati zbog toga, u svakom slucaju bolje je nego cekati, cekati, cekati i tako docekati 0-3, sad ce vjerovatno krenuti komentari kako mozda cak i mirzim mirzu, ne bi se cudio ali nema veze, samo vi pisite ako cete se osjecati mocnije, mozete i box score spomenuti usput jer izgleda da samo odredjeni imaju privilegiju gledati utakmice a eto na drugoj strani tu smo mi koji nemamo pa samo gledamo brojeve a utakmicu nikad :(

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 04 maj 2014, 22:26

LenBias je napisao/la: jest, trebao je otici do njih i po samar svima i raditi tako nakon svakog napada dok ne pocnu samo njemu dodavati loptu, bas tako, vidim ocekujes odgovor u tom stilu pa reko da te ispostujem, jesi ti ikada igrao kosarku, ne vidis u svakom trenutku sve pa tako i ti igraci koji vode loptu, desi se da te ne vidi nekad neko, nije sramota na neki nacin dati do znanja da si slobodan, otvoren sut da imas, progovori, digni ruku, nece te niko ismijavati zbog toga, u svakom slucaju bolje je nego cekati, cekati, cekati i tako docekati 0-3, sad ce vjerovatno krenuti komentari kako mozda cak i mirzim mirzu, ne bi se cudio ali nema veze, samo vi pisite ako cete se osjecati mocnije, mozete i box score spomenuti usput jer izgleda da samo odredjeni imaju privilegiju gledati utakmice a eto na drugoj strani tu smo mi koji nemamo pa samo gledamo brojeve a utakmicu nikad :(
Moze se desiti da ne vidi jednom, dva puta, ali covjece, zar tebi nije ocigledno da ondje MIRZU TELETOVICA niko ne gleda kada je u pitanju napad (s naglaskom na dvojicu pomenutih igraca, neces od Garnetta ocekivati da mu napravi neku akciju)? Kakva vika, glama, mahanje rukama, pa nisu u pitanju pocetnici, svaki od njih u vecini napada tacno zna gdje ko stoji, gdje je cija pozicija, 100 utakmica su oni zajedno odigrali (da ne spominjem treninge), jedino potrebno je malo podici glavu, i ne razmisljati samo na nacin da sve sam zavrsis. Zar nije ocigledno da svaki napad JJ sam zavrsava, suta covjek preko 10 ruku, zavlaci se dole, dodaje kad ne moze nista pa se lopta presijece i eto ti lagane kontre, kao na kraju utakmice sto je bilo. Kvalitetan igrac (daleko od toga da nije), ali mora shvatiti da Brooklyn Nets nije jednako samo Joe Johnson, sto mu ocigledno ne ide od ruke. Koliko cesto moze pogoditi nesto nemoguce, jos cesce moze promasiti, pa kakve koristi od onih 30 poena kada je tim izgubio? Nemam ti sta pisati, niti sam ti prigovorio bilo sta da ti sudis na osnovu statistike, u pitanju je bio prethodni komentar kojeg sam citirao. I, naucen sam da je samo Bog mocan, tako da mi to i nije neka satisfakcija, naprotiv. :)
Izdržati, to je temelj vrline!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 maj 2014, 22:36

Mirza veceras jako dobar u odbrani, dok je u napadu jako dobro sirio reket, te je JJ imao dosta prostora. Uzeo je 2 suta, nije islo i nije htio vise forsirati. Gledat cemo ga u najmanje jos 4 utakmice i to je najvaznije. Treba mu iskustvo igranja u ovakvim utakmicama.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 04 maj 2014, 22:37

to je karikiranje bilo za deranje, dizanje ruku, zna se kako u timu "komuniciraju" igraci, ne moram valjda i to u detalje pisati, ako treba reci da znam za iduce utakmice maksuz za tebe (i slicne naravno) da koristim svu pravu terminologiju, inace volim pisati ovako narodno kao sto bi pricao sa ljudima na basketu ali ako je moranje dogovoriti cemo se, nije problem, da se osvrnem na ovo tvoje silno pisanje sto mi je iz supljeg u prazno ali hajde, naravno da te nece niko gledati kad ne sutas, kad nisi aktivan u napadu koliko bi trebao i mogao nego si u ulozi posmatraca vise, sta ce te neko tada gledati, trebas natjerati ljude da te gledaju i racunaju na tebe u utakmici, ne mislim u globalu, tu se na mirzu racuna itekako jer da nije tako ne bi dobijao ovakav fin broj minuta i ne bi bio bitne rotacije ali iz utakmice u utakmicu svojim zalaganjem i igrama mjenjas ulogu u istoj, njegova se danas svela na odbranu (tacnije koji skok jer odbrana sama po sebi mu je bila ne bas tako odlicna kao sto se pokusava prikazati, daleko od toga, u dosta slucajeva se nalazio u situaciji nit tamo ni vamo, krene pa stane, pokrivao bi jednog pa se vrati na drugog i onda ostane u medjuprostoru ali onda nekako uhvati skok i odmah krenu komentari odlicna odbrana dok si pod dojmom tog skoka, to je taleko od istine) a u napadu pasiva mrtva, stoji on na trici, siri igru, obracaju na njega paznju protivnici ali daj majku mu malo zalaganja, malo vatre daj neke u napadu nek se nesto desi a ne ovako, ispada na kraju lose a nije se ni pokusalo fakticki da bude bolje, to ne volim, da se on bar nafula i uvjeri da mu nije islo, tad mi je ok, nema problema ali ovako izgleda kao da nije ni zapoceo svoju igru u napadu veceras, meni se to ne svidja jer znam kako i koliko moze, ako se nekom drugom svidja takav pristup igri onda svaka cast i nemamo potrebu dalje da nastavljamo raspravu

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 04 maj 2014, 22:40

šta ovo tekma odma sutra navečer ? :opaopa:
#Ynwa

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 04 maj 2014, 22:48

neceeeeeeeeeeeee parkerrrr dati 24 u prvommmmmmmmm

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10 i 4 gosta.