PS.
PP od očaja do sjaja, od tragičara do junaka, iskustvo je čudo.
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
trazio je Mirza vec nekoliko utakmica loptu kad bude sam na sutu pa je opet ne dobijesemir01 je napisao/la:nekada i traziti loptu a ne samo stojati i cekati, cekati, cekati i cekati
Ja ih licno ne gotivim, a drago mi je da su prosli samo zbog Mirze, koliko vidim ti bi volio da je za Mirzu sezona zavrsenaLuminary je napisao/la:Fuj, prodjose dalje
ne gledam, cekam da mi ti postavis pitanje pa da pocnem gledati, ne govorim bolan o zadnjim utakmicama nego o danas jer je za ovu utakmicu pitao lik, mani me suplje i ne pravi se pametan, u napadu je bukvalno samo cekao i bio posmatracsemir01 je napisao/la:treba nekada i traziti loptu a ne samo stojati i cekati, cekati, cekati i cekati
trazio je Mirza vec nekoliko utakmica loptu kad bude sam na sutu pa je opet ne dobijegledas li ti utakmice
![]()
jedini koji se pravis pametan ovdje to si ti.... kao sto je vec momak napisao dolazis ovdje i pametujes nakon sto pogledas box scorLenBias je napisao/la:ne gledam, cekam da mi ti postavis pitanje pa da pocnem gledati, ne govorim bolan o zadnjim utakmicama nego o danas jer je za ovu utakmicu pitao lik, mani me suplje i ne pravi se pametan, u napadu je bukvalno samo cekao i bio posmatracsemir01 je napisao/la:treba nekada i traziti loptu a ne samo stojati i cekati, cekati, cekati i cekati
trazio je Mirza vec nekoliko utakmica loptu kad bude sam na sutu pa je opet ne dobijegledas li ti utakmice
![]()
A de mi reci sta ce raditi kada Johnson sam uzme loptu, ganja je 15 sekundi i onda suta iz, malo je reci, isforsirane situacije? To Mirza makar 2-3 puta nije bio sam na sutu, pa nije dobio loptu? Sta je trebao, otici do Johnsona, Livingstona i otimati im loptu iz ruku? Eto, posto vidim da si pametan, odgovori mi na postavljena pitanja.LenBias je napisao/la: ne gledam, cekam da mi ti postavis pitanje pa da pocnem gledati, ne govorim bolan o zadnjim utakmicama nego o danas jer je za ovu utakmicu pitao lik, mani me suplje i ne pravi se pametan, u napadu je bukvalno samo cekao i bio posmatrac
To je schedule zasad.Game 1: Tuesday at AmericanAirlines Arena, Time to be determined, TNT.
Game 2: Thursday at AmericanAirlines Arena, Time to be determined, ESPN2
Game 3: Sat. May 10 at Barclays Center, Brooklyn, 8 p.m., ABC.
Game 4: Mon. May 12 at Barclay's Center, Brooklyn, Time to be determined, TNT.
jest, trebao je otici do njih i po samar svima i raditi tako nakon svakog napada dok ne pocnu samo njemu dodavati loptu, bas tako, vidim ocekujes odgovor u tom stilu pa reko da te ispostujem, jesi ti ikada igrao kosarku, ne vidis u svakom trenutku sve pa tako i ti igraci koji vode loptu, desi se da te ne vidi nekad neko, nije sramota na neki nacin dati do znanja da si slobodan, otvoren sut da imas, progovori, digni ruku, nece te niko ismijavati zbog toga, u svakom slucaju bolje je nego cekati, cekati, cekati i tako docekati 0-3, sad ce vjerovatno krenuti komentari kako mozda cak i mirzim mirzu, ne bi se cudio ali nema veze, samo vi pisite ako cete se osjecati mocnije, mozete i box score spomenuti usput jer izgleda da samo odredjeni imaju privilegiju gledati utakmice a eto na drugoj strani tu smo mi koji nemamo pa samo gledamo brojeve a utakmicu nikadrogeRF je napisao/la:A de mi reci sta ce raditi kada Johnson sam uzme loptu, ganja je 15 sekundi i onda suta iz, malo je reci, isforsirane situacije? To Mirza makar 2-3 puta nije bio sam na sutu, pa nije dobio loptu? Sta je trebao, otici do Johnsona, Livingstona i otimati im loptu iz ruku? Eto, posto vidim da si pametan, odgovori mi na postavljena pitanja.LenBias je napisao/la: ne gledam, cekam da mi ti postavis pitanje pa da pocnem gledati, ne govorim bolan o zadnjim utakmicama nego o danas jer je za ovu utakmicu pitao lik, mani me suplje i ne pravi se pametan, u napadu je bukvalno samo cekao i bio posmatrac
Moze se desiti da ne vidi jednom, dva puta, ali covjece, zar tebi nije ocigledno da ondje MIRZU TELETOVICA niko ne gleda kada je u pitanju napad (s naglaskom na dvojicu pomenutih igraca, neces od Garnetta ocekivati da mu napravi neku akciju)? Kakva vika, glama, mahanje rukama, pa nisu u pitanju pocetnici, svaki od njih u vecini napada tacno zna gdje ko stoji, gdje je cija pozicija, 100 utakmica su oni zajedno odigrali (da ne spominjem treninge), jedino potrebno je malo podici glavu, i ne razmisljati samo na nacin da sve sam zavrsis. Zar nije ocigledno da svaki napad JJ sam zavrsava, suta covjek preko 10 ruku, zavlaci se dole, dodaje kad ne moze nista pa se lopta presijece i eto ti lagane kontre, kao na kraju utakmice sto je bilo. Kvalitetan igrac (daleko od toga da nije), ali mora shvatiti da Brooklyn Nets nije jednako samo Joe Johnson, sto mu ocigledno ne ide od ruke. Koliko cesto moze pogoditi nesto nemoguce, jos cesce moze promasiti, pa kakve koristi od onih 30 poena kada je tim izgubio? Nemam ti sta pisati, niti sam ti prigovorio bilo sta da ti sudis na osnovu statistike, u pitanju je bio prethodni komentar kojeg sam citirao. I, naucen sam da je samo Bog mocan, tako da mi to i nije neka satisfakcija, naprotiv.LenBias je napisao/la: jest, trebao je otici do njih i po samar svima i raditi tako nakon svakog napada dok ne pocnu samo njemu dodavati loptu, bas tako, vidim ocekujes odgovor u tom stilu pa reko da te ispostujem, jesi ti ikada igrao kosarku, ne vidis u svakom trenutku sve pa tako i ti igraci koji vode loptu, desi se da te ne vidi nekad neko, nije sramota na neki nacin dati do znanja da si slobodan, otvoren sut da imas, progovori, digni ruku, nece te niko ismijavati zbog toga, u svakom slucaju bolje je nego cekati, cekati, cekati i tako docekati 0-3, sad ce vjerovatno krenuti komentari kako mozda cak i mirzim mirzu, ne bi se cudio ali nema veze, samo vi pisite ako cete se osjecati mocnije, mozete i box score spomenuti usput jer izgleda da samo odredjeni imaju privilegiju gledati utakmice a eto na drugoj strani tu smo mi koji nemamo pa samo gledamo brojeve a utakmicu nikad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.