Safet Sušić - Pape

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 maj 2014, 14:28

Bije bitno i meni smeta Šunjić , Tino , Vršajević , Ibričiić , ali koga briga i onako (osim ne do Bog Vršajevića) nece igrati ni minte , pa sta je ako je amiđić u Brazilu :?: , drugo je ako ga bude gurao u prvih 11 , a to cisto sumnjam :roll:

1. Begović
2. Mujdža
3. Kološinac
4. Spahić
5. Bičakčić
6. Salihović
7. Pjanić
8. Hajrović
9. Džeko
10. Misimović
11. Lulić
12. Avdukić
13. Medunjanin
14. Ibišević
15. Bašić
16. Zukanović
17. Višća
18. Hodžić

Ovih 18 bi svako sa ovoga foruma poveo , prema tome BUDITE sretni ide aBd 18 trenutno najboljih :bih:
a ovih 5-6 mahaca peskira tu se sad razlikujemo , ali bi trebalo biti mjesta za Prcica , Arslanigica i sl. ali sta je tu je bitan je kostur a to je to , budimo sretni i pripremimo se ;)

Rios

Post Postao/la Rios » 05 maj 2014, 14:29

Eh ovaj spisak je klasicna narodna i vuk sit i ovce na broju :) Evo zasto..Pozvan je Muhamed Besic da se smiri javnost jer je upravo on najcesce spominjano ime u posljednje vrijeme od strane te iste javnosti..Mozda bi,da se neje zakacio sa njim,Pape umjesto Besica pozvao Prcica,vrlo moguce da bi..Dalje,pozvan je Ibricic da se popravi naruseni mir u svlacionici i izglade odnosi sa igracima...I na kraju zadovoljan i Pape-na spisku je i Tin Susic..Moze se tu dodati i Avdija i Hadzic,ali fokusirat cu se na Tina sad..Ne moze Pape,ma koliko se trudio,nikog suvislog ubjediti da je TSS kvalitet za repku i da ga zove zbog toga..Ne moze..Pozvan je zaista iz porodicnih razloga i to je to..Poziv mu je pazljivo planiran i to za posljednju prijateljsku utakmicu da upise nastup prije ovog spiska da bi imao alibi kako je on tu "stari" a da se neki ne mogu pozvati zato sto bi bili "novi"..U svojim odgovorim na temu TSS zaista se osjeti i pomalo bahatosti jer se sustina svodi na to da je on selektor i ako kaze da je mlijeko crno ima da bude crno..Znaci on kaze da je Tin kvalitet i ima svi prihvatimo da bude kvalitet..A to sto smo svi imali priliku da ga pratimo ( tacnije i nismo jer je nakon Egipta uglavnom bio na klupi ) i da vidimo da je momak prosjecan igrac prosjecnog kluba to mozemo okaciti macku o rep..Jer nismo selektori,jbg..
Kola su se slomila na Rahimicu,covjeku koji nije karijeru zavrsio da bi isao u Brazil ( to je i govorio u brojnim izjavama )..Ide ko taj trener neki iz kurtoazije ciste,nista drugo..
Bolna je i cinjenica da iz onakvog Hajduka imamo 2 reprezentativca,da nema nikog iz nase PL ( iako i sam kaze da ima zanimljiv igraca ),da nemamo treceg napadaca a imamo cak 3 golmana..
Ipak,drago mi je da je Mume tu,eto mu prilike da pokaze da smo ga opravdano prizivali..Ako ne pokaze ja prvi cu to reci.. :salut:
Sve u svemu,ja jedva cekam SP,uzivat cu kako god,bodriti nasu svetinju..Pa sta bude nek bude..Izvinjavam se zbog duzine posta :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 maj 2014, 14:30

Sad ce svi drvlje i kamenje na mene, ali majke vam mile sto vama taj Tino toliko smeta? Meni vise smeta i bode oci Avdija koji je odigrao 3-4 koliko vec utakmica za repku i znamo da nista nije napravio nego Tino koji je jednu jedinu i to ne citavu tekmu odigrao. I tu jednu koju je odigrao nije 1.) bio nista gori od ostalih na terenu 2.) nije apsolutno nista gori od drugog novajlije na spisku i toj tekmi Anela Hadzica a po istom niko ne pljuje. :kafa: :kafa: :kafa: Na Tinu ste navalili striktno i samo za to sto mu je Safet amidza. Pa nije sigurno Tino birao ko ce mu biti amidza i otac. Nit ce se taj isti Tino pogotovo sad kad je Besic pozvan (zbog toga sam fakat presretan :opaopa: :opaopa: ) nesto plaho naigrati. Tu je da se popuni broj igraca i da je gospon Zahirovic koji ni sam nije siguran je li sastavio sve zajedno 180 minuta na terenu za citavu sezonu , isti Tino nikad nebi ni bio dio ove repke. Al Zahirovica ocito nije nesto plaho ni zanimalo da se nametne selektori nego je razmisljao da ce ga zvati na lijepe oci. Tino bar koliko toliko igra u klubu. Nije sad da ja njega nesto plaho branim nit mi je stalo do toga, nego jednostavno govorim da nije nista ni gori a ni bolji od Zahirovica kojega smo se nagledali u repci a trenutno su on i forma svjetlosne godine jedno od drugog, a ni od Hadzica koji je imao debi na istoj tekmi ko i Tino i nista vala nije napravio al eto zbog prezimena svi se na Tinu zakacise. I jos jedna stvar. Nikako mi ne ide u glavu kako je neko moga ocekivati igrace koji nikad do sad za repku nisu zaigrali, da dobiju poziv za Brazil? :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: Tipa Arslanagic, Prcic, Cocalic ( :wtf: ) ? Pa eto im naredne kvale nek se dokazu i bit ce pozvani, A ne ovako iz neba u rebra.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 05 maj 2014, 14:31

Gotvo narode. Nema jos mjesec dana. Hajmo Bosno Hajmo Hercegovino. Pape je poslao pozivnice i sta je tu je. Ja bih da sam na njegovom mjestu zamjenio Avdukica, Hadzica i Susuca, sa Sehicem, Zahirovicem i Zecom. Ali iskreno, nece ti igraci utjecati na sta bude u Brazilu tako da je gotova prica. Naj vaznije nam je da nasih 7-8 prvaih igraca sto imamo budu u top formi pred SP. Malo me brine Safetova taktika, i postavljanje tima ali, vidjet cemo sta ce biti. HAJMO BOSNO!!! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: Samo za sajednickom igrom i timskim duhom mozemo idokle dogurat.
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 05 maj 2014, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 05 maj 2014, 14:31

JackTheStripper je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Pitanje za sve vas. Da li cete navijati protiv BiH,odnosno da ne budem grub,blaze pitanje je da li cete prizeljkivat neuspijeh repke samoda biste imali razloga da pljujete po Susicu???

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Garantujem ti da neki jedva cekaju poraze samo da mogu pametovati i pljuvati ! Da je Susic danas pozva sve moguce igrace zajedno sa Prcice, Salaticem, Arslanagicem oni bi opet nasli dlaku u jajetu da mogu nesto prigovorit.

Elegante, mnogo seruckas. Jesi li u srodstvu s Papetom pa ga toliko grcevito branis?! Prcic i Arslanagic imaju kvalitet suprotstaviti se Argentincima, Tino i Avdija to nemaju. Ja im ne bi nista prigovarao jer bi znao da su dali maksimum, a taj maksimum, kakav god da je, sto puta je visi od Tinkijevog.
kakav Avdija i Tino kome da se suprostave pa oni su tu da popune kadar nema ih u utakmici sa Argentinom ni na vidiku igrace samo u utakmicama koje nama neznace nista znaci ako vec u prve dvije obezbjedimo prolaz u trcoj ce igrati.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 05 maj 2014, 14:31

JackTheStripper je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Pitanje za sve vas. Da li cete navijati protiv BiH,odnosno da ne budem grub,blaze pitanje je da li cete prizeljkivat neuspijeh repke samoda biste imali razloga da pljujete po Susicu???

Garantujem ti da neki jedva cekaju poraze samo da mogu pametovati i pljuvati ! Da je Susic danas pozva sve moguce igrace zajedno sa Prcice, Salaticem, Arslanagicem oni bi opet nasli dlaku u jajetu da mogu nesto prigovorit.

Elegante, mnogo seruckas. Jesi li u srodstvu s Papetom pa ga toliko grcevito branis?! Prcic i Arslanagic imaju kvalitet suprotstaviti se Argentincima, Tino i Avdija to nemaju. Ja im ne bi nista prigovarao jer bi znao da su dali maksimum, a taj maksimum, kakav god da je, sto puta je visi od Tinkijevog.
Pa jel' ti mislis da ce doci do toga da oni igraju protiv Argentine? Nije ovo kosarka bolan. A puk'o si ako kazes da neces gledati SP zbog ovoga, iako se slazem da je spisak k*ta.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 05 maj 2014, 14:32

Valencia je napisao/la:Mene ovaj mali Tino Susic podsjeca na Fernanda Redonda. Bice nesto od njega, samo polako.
:lol: :lol: samo polako tek mu 22 g i 15 profi tekmi inace HNL.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 maj 2014, 14:33

Ovako pljuvat po selektoru,zato jer je veoma bitno ko je treći golman,ko peti stoper,a ko deseti vezni,pa stvarno..
Da je izostavio neke igračine koje hare i pale po europi,ne znam jel ih sramota napisat ''veze sušić nema bolji je neki xy golman od avdukića''
Nad tobom sunce najljepše sja

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 05 maj 2014, 14:34

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 05 maj 2014, 14:35

Jedino bih jos ocekivao od dosta njih da izbrisu nickove,sramota je opet pisati sa istim :urnebes:

I ovu djecu i trollove bih isto zamolio da ne obmanjuju ljude pisuci da kao ovi nece igrati.Hoce,igrat ce.Ne lazite ovaj izvarani narod :kafa:
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 05 maj 2014, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 05 maj 2014, 14:36

Ja seljaka na ovom forumu :lol: :lol: . Cuj nece repku gledati na Sp-u radi Susicevog spiska :lol: :lol: :lol: :lol: Samo vas jos pozivam da bojkojete i forum zajedno sa repkom tako ce mo svi biti sretniji. :guz: :guz: :bih: :bih: :bih:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 05 maj 2014, 14:37

To Pape u inat hejterima :njanjanja:
15.10 - 15.06 ...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 05 maj 2014, 14:37

Kakvih debila ovdje sve majko mila...ima :mrgreen:
Sto ste toliko zapeli za avdukicem, susicem, i sl...
pa ti likovi niti ce igrati niti koji vrag...oni su tu samo kako bi popunili broj...
gdje vam je PAMET...razmisljajte svojim glavama...igra 11 + 3 izmjene...ne igra svih 23,24 igraca...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 maj 2014, 14:38

.
da očekujem neuspjeh i upotpunosti sam ohladio od rep. zbog SUsica i cirkusa oko reprezentacije pocevsi od Egipta pa na ovamo..Inače prvenstvo ce biti dobro ima dosta dobrih rep. Čak i OSim koji se dosad zaklinjao u Sušića kaže nadam se da je dobro produmao glavom kad je pravio spisak..Jasno je sve čovjek hladno kaže ja sam selektor i ja određujem ko ce ici

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 05 maj 2014, 14:39

kakav Avdija i Tino kome da se suprostave pa oni su tu da popune kadar nema ih u utakmici sa Argentinom ni na vidiku igrace samo u utakmicama koje nama neznace nista znaci ako vec u prve dvije obezbjedimo prolaz u trcoj ce igrati.

Ti ocito nisi racunao na to da se ovi u prvoj postavi mogu povrijediti. Je li u tom slucaju bolje ubaciti Prcica ili Tinu? Je li onda bolje ubaciti Arslanagica ili Sunjica?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 05 maj 2014, 14:40

cuj da se bojkutuje repka tokom SPa radi safeta :lolno: nikad kraj glupostima na ovom forumu..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 maj 2014, 14:41

hurem je napisao/la:Kakvih debila ovdje sve majko mila...ima :mrgreen:
pa ti likovi niti ce igrati niti koji vrag...oni su tu samo kako bi popunili broj...
gdje vam je PAMET...razmisljajte svojim glavama...igra 11 + 3 izmjene...ne igra svih 23,24 igraca...
Baš zbog toga što ljudi razmišljaju svojim glavama ovaj spisak je svima pljuvanje u lice i normalno je da se bunimo..Nije poenta ko će igrati poenta je da su na spisku Ibričić Sušić Vršajević Hadžić umjesto Zeca Prcića

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 maj 2014, 14:42

Spisak je ok, ne znam zasto neki toliko pljuju. Neki cak izjavljuju da nece ni gledati utakmice... ccccc. Kao da je neki igrac svjetske klase izostavljen. Po meni je najveca steta sto Zahirovic nije pozvan jer nam takav igrac treba, a ovi ostali koje nabrajate uglavnom igraju na pozicijama na kojima smo popunjeni. Pozivanje Besica nam otvara mnoge mogucnosti i znao sam da ga Susic nece izostaviti.
Jedan igrac ce morati otpasti sa spiska, po meni su najblizi Sunjic, Hadzic i Susic.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 maj 2014, 14:45

Cijelo prvenstvo cemo slusati "da igra Prcic bio bi, da igra Salatic bilo bi" , a onda "da nas vodi Barbarez bilo bi".

Sve da svi pozitivni rezultati budu opet ce se pametovati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 05 maj 2014, 14:45

hurem je napisao/la:Kakvih debila ovdje sve majko mila...ima :mrgreen:

Ti i oni koji slicno razmisljaju, shvatite vec jednom da taj "argument" o tome da Sunjic, Ibricic, Tino, Avdija i Hadzic samo popunjavaju spisak i da nece imati ulogu, ne pije vode.

Ukoliko se neko u prvoj postavi povrijedi, onda se ubacuju ovi gore navedeni Papetovi puleni. I onda smo najebali. Bolje je sto puta na klupi imati Prcica, Arslanagica, Zeca, Dilavera, Zahirovica, Pandzu, Burica i Hodzica, pa ni minute ne igrali.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.