Eh ovaj spisak je klasicna narodna
i vuk sit i ovce na broju 
Evo zasto..Pozvan je
Muhamed Besic da se smiri javnost jer je upravo on najcesce spominjano ime u posljednje vrijeme od strane te iste javnosti..Mozda bi,da se neje zakacio sa njim,Pape umjesto Besica pozvao Prcica,vrlo moguce da bi..Dalje,pozvan je
Ibricic da se popravi naruseni mir u svlacionici i izglade odnosi sa igracima...I na kraju zadovoljan i Pape-na spisku je i
Tin Susic..Moze se tu dodati i Avdija i Hadzic,ali fokusirat cu se na Tina sad..Ne moze Pape,ma koliko se trudio,nikog suvislog ubjediti da je TSS kvalitet za repku i da ga zove zbog toga..Ne moze..Pozvan je zaista iz porodicnih razloga i to je to..Poziv mu je pazljivo planiran i to za posljednju prijateljsku utakmicu da upise nastup prije ovog spiska da bi imao alibi kako je on tu "stari" a da se neki ne mogu pozvati zato sto bi bili "novi"..U svojim odgovorim na temu TSS zaista se osjeti i pomalo bahatosti jer se sustina svodi na to da je on selektor i ako kaze da je mlijeko crno ima da bude crno..Znaci on kaze da je Tin kvalitet i ima svi prihvatimo da bude kvalitet..A to sto smo svi imali priliku da ga pratimo ( tacnije i nismo jer je nakon Egipta uglavnom bio na klupi ) i da vidimo da je momak prosjecan igrac prosjecnog kluba to mozemo okaciti macku o rep..Jer nismo selektori,jbg..
Kola su se slomila na Rahimicu,covjeku koji nije karijeru zavrsio da bi isao u Brazil ( to je i govorio u brojnim izjavama )..Ide ko taj trener neki iz kurtoazije ciste,nista drugo..
Bolna je i cinjenica da iz onakvog Hajduka imamo 2 reprezentativca,da nema nikog iz nase PL ( iako i sam kaze da ima zanimljiv igraca ),da nemamo treceg napadaca a imamo cak 3 golmana..
Ipak,drago mi je da je Mume tu,eto mu prilike da pokaze da smo ga opravdano prizivali..Ako ne pokaze ja prvi cu to reci..
Sve u svemu,ja jedva cekam SP,uzivat cu kako god,bodriti nasu svetinju..Pa sta bude nek bude..Izvinjavam se zbog duzine posta