FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel to sigurno ?Burberry46 je napisao/la:Dobili smo licencuza ostale ne znam
Sarajevo ljubavi moja.
[youtube][/youtube]

najavili momci
najavili momci
Pozdrav a dali je ikako igrao onaj tamnoputi igrac?
Sve pohvale za Sarajevo samo napred
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sve pohvale za Sarajevo samo napred
Šta je ljudi sa pojacanjima.
Neka tišina,pred buru.
Neka tišina,pred buru.
-
bordobijeli
- Kontakt:
šta se desava oko odlaska u Zenicu niko ništa ne spominje
Da ce nedostajati podrska igracima, hoce, ali bi pametnije bilo ne ici dole...
-
bordobijeli
- Kontakt:
nissam u toku sta se desava ,da li ce biti otvorena sjeverna tribina ,da li se ide organizovano .finale kupa je smiješno bi bilo da nam zabrane ulaz na tribinu .
Na snazi je zabrana organizovanog dolaska gostujucih navijaca, tako da ce sjeverna tribina biti najvjerovatnije zatvorena. Ali opet uz dobru volju svih sudionika moglo se nesto kroz rupe u zakonu provuci....
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma znam to , ocekivao sam da ce se klubovi izmedju sebe dogovoriti i da to prodje bez problema .oni nama da ustupe sjever mi njima jug na kosevu .ne vidim zbog cega bi bilo neki problema svi zelimo gledati finale kupa .hilmo je napisao/la:Na snazi je zabrana organizovanog dolaska gostujucih navijaca, tako da ce sjeverna tribina biti najvjerovatnije zatvorena. Ali opet uz dobru volju svih sudionika moglo se nesto kroz rupe u zakonu provuci....
A i sam znas da nije to sve ni do klubova, treba obezbijediti dolazak navijaca u Yenicu i Sarajevo znas da uvijek bude sacekusa....ali uz malo vise volje sa svih strana moglo se....ovako

Ovo ide na sramotu i jednom i drugom klubu i naravno savezu.Ono malo čari od.nogometa što je ostalo sa navijačima u ovom dijelu evrope žele uništiti politikom sa zapada.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Navijačima Fudbalskog kluba Sarajevo ipak neće biti dozvoljen ulazak na tribine stadiona Bilino polje u sutrašnjem prvom susretu finala Kupa Bosne i Hercegovine.
Premda je dobra volja postojala, iako su oba kluba u komunikaciji sa Savezom i organima reda, tražila privremenu suspenziju odluke, utakmica će ipak biti odigrana bez organizovanog prisustva gostujućih tifoza.
''Dobra volja da se nešto promijeni postojala je s obje strane, ali ništa se nije promijenilo. Svjesni smo da bi spektakl bio veći sa pristalica gostujućeg tima, ali situacija je takva. Dakle, navijačima Sarajeva s obilježjima ulazak na stadion neće biti dozvoljen'', kazao je za portal ****.ba direktor zeničkog kluba Alija Porča.
On je potvrdio da će sjeverna tribina biti zatvorena, kao i za ostale utakmice proteklog proljeća.
''Ulaznice za ostale tribine u prodaji će se naći sutra od 13 sati. Očekujemo više od deset hiljada gledalaca i pravi spektakl. Cijene ulaznica nismo mijenjali. Reakcija navijača je sjajna. Stadion će biti pun'', najavio je Porča.
Utakmica će se igrati od 17 sati.
1946
Ako je suspenzija na snazi vec toliko vremena zbog stvari koje su se radili u proslosti, ne vidim razlog da sad puste da se ide. Ako je suspenzija vazila i najveci gradski derbi, ne vidim opet razlog da bi trebali pustiti ovo. Logicno do neba, a sve ko se nadao suprotnom nije dobar.samocelik je napisao/la:Ovo ide na sramotu i jednom i drugom klubu i naravno savezu.Ono malo čari od.nogometa što je ostalo sa navijačima u ovom dijelu evrope žele uništiti politikom sa zapada.
-
meme pitar
- Kontakt:
Finale kupa bilo koje države je u organizaciji Nogometnog saveza. Po pravilu trebala bi se igrati jedna utakmica i to u glavnom gradu (Berlin,Rim, Madrid,London,Pariz...) Kod nas je dogovoreno da se igraju dvije utakmice ukoliko je jedan od finalista iz glavnog grada. Međutim pošto je organizator nogometni savez, ova utakmica bi se trebala gledati odvojeno od ostatka prvenstva i zato je trebalo dozvoliti i jednima i drugima da gledaju utakmicu. Uzmimo pretpostavku da je u finalu kupa Čelik i Zrinjski, odigrala bi se jedna utakmica - na Koševu a gdje bi bili gledaoci i koji su onda gostujući navijači a koji domaći. Ovo je jedna od nebuloza i saveza ali i pojedinih forumaša koji pitaju pa zašto bi se pustilo sad kad nije prije.
Sta ti isprica i osta ziv moj memo
- Evolution87
- Kontakt:
joj saveza i govana
Zbog cega se igra onda fudbal ako ne zbog navijaca?
Ni zakoni, ni zabrane..
Ni zakoni, ni zabrane..
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja nebi ulazio u ta pravila i znam da je zabrana ,al mislim radi atmosfere ,radi navijaca oba kluba mislim da se trebala napravit iznimka .znam sad ce reci a sto bi vi bili iznimka ,al mislim da se moglo organizovati sve to da prodje bez i kakvi problema da nam ustupe sjever mi njima jug na kosevu i kraj price .pa cak i navijacke grupe su se mogle dogovoriti da ne bude sacekuša i tih gluposti da mi u Zenicu odemo i pogledamo na miru utakmicu i oni u SA i svi zadovoljni .meni bi bilo zadovoljstvo otici na puno bilino i bodrit svoje Sarajevo a tako isto mislim da i robijasi zele na uzvrat al ocito da ovdje nema sluha zato .sramota 
Najveci problem je sto za zabranom apsolutne nikakve potrebe nema.
Vako su nam samo ubili gušt i umanjili ljepotu atmosfere.
Skoro svi Robijasi dijele moje misljenje, da bi bilo bas fino da vi navijate na sjeveru.
Ali djaba kad nije do nas a ni do vas ..
p.s., uz eventualni pozitivan rezultat u Zenici, nas bi na Kosevo doslo bruku.
Ali eto uskratise nam i to gamad..
Vako su nam samo ubili gušt i umanjili ljepotu atmosfere.
Skoro svi Robijasi dijele moje misljenje, da bi bilo bas fino da vi navijate na sjeveru.
Ali djaba kad nije do nas a ni do vas ..
p.s., uz eventualni pozitivan rezultat u Zenici, nas bi na Kosevo doslo bruku.
Ali eto uskratise nam i to gamad..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, muhamedhulk, tutankamon1905 i 43 gosta.