FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta ti isprica i osta ziv moj memo
- Evolution87
- Kontakt:
joj saveza i govana
Zbog cega se igra onda fudbal ako ne zbog navijaca?
Ni zakoni, ni zabrane..
Ni zakoni, ni zabrane..
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja nebi ulazio u ta pravila i znam da je zabrana ,al mislim radi atmosfere ,radi navijaca oba kluba mislim da se trebala napravit iznimka .znam sad ce reci a sto bi vi bili iznimka ,al mislim da se moglo organizovati sve to da prodje bez i kakvi problema da nam ustupe sjever mi njima jug na kosevu i kraj price .pa cak i navijacke grupe su se mogle dogovoriti da ne bude sacekuša i tih gluposti da mi u Zenicu odemo i pogledamo na miru utakmicu i oni u SA i svi zadovoljni .meni bi bilo zadovoljstvo otici na puno bilino i bodrit svoje Sarajevo a tako isto mislim da i robijasi zele na uzvrat al ocito da ovdje nema sluha zato .sramota 
Najveci problem je sto za zabranom apsolutne nikakve potrebe nema.
Vako su nam samo ubili gušt i umanjili ljepotu atmosfere.
Skoro svi Robijasi dijele moje misljenje, da bi bilo bas fino da vi navijate na sjeveru.
Ali djaba kad nije do nas a ni do vas ..
p.s., uz eventualni pozitivan rezultat u Zenici, nas bi na Kosevo doslo bruku.
Ali eto uskratise nam i to gamad..
Skoro svi Robijasi dijele moje misljenje, da bi bilo bas fino da vi navijate na sjeveru.
p.s., uz eventualni pozitivan rezultat u Zenici, nas bi na Kosevo doslo bruku.
Ali eto uskratise nam i to gamad..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
ne samo da HZ ne mogu na sjever vec ni Robovi ne mogu na revans gdje bi dizali pehar ukoliko Celik bude bolji u 2 utakmice...mislim da ce biti raje sa obe strane razbacano po tribinama ali nije to to kad ne mozes da se radujes eventualnom uspjehu itd....BadrHari je napisao/la:Najveci problem je sto za zabranom apsolutne nikakve potrebe nema.
sramota
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Munibe vrati se sve ti je oprosteno!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Davno sam ja pisao postove s kakvim lopovima u savezu imamo posla mrsko mi je ponovno jedno te isto ponavljati. S tim da će biti saćekuša od strane pojedinih narkomana i klošara u Zenici krenuti put Zenice neorganizovano u civilu ko hoće da ide, a ko neće ići fino kahvu ili pivu i TV upaliti.
Sretno nam
Sretno nam
SRETAN BROJ - 1725
Od sutra u prodaji 11.200 ulaznica za spektakl u Zenici
Cijene ulaznica kao što smo pisali su: 6 KM zapad, 4 KM istok, te sjever i jug 2 KM.
Za sjever su pustene karte,sta vam je ljudi.
Bez šala i ostalih obijezlja i lagano na sjever.
Cijene ulaznica kao što smo pisali su: 6 KM zapad, 4 KM istok, te sjever i jug 2 KM.
Bez šala i ostalih obijezlja i lagano na sjever.
Skuplja kahva u pojedinim Sarajevskim kafićima nego ulaznica za utakmicu Čelikaamypitar je napisao/la:Od sutra u prodaji 11.200 ulaznica za spektakl u Zenici
SRETAN BROJ - 1725
**** žalosno je kad je jeftina,a jos zalosnije je kad je skupa.
Ono sto je bitno je to, da je sjever otvoren.
Heb ga krivo nam je što nećemo moći ići organizovano u Zenicu. Što se tiče otvorenog sjevera pa nisu više ni Zeničani glupi da zaključavaju gostujuću tribinu i da ne mogu uzeti ništa love na gostujućim navijačima dok pojedini klubovi se bogate na gostujućim navijačima, a zabrana je još u toku.amypitar je napisao/la:**** žalosno je kad je jeftina,a jos zalosnije je kad je skupa.
SRETAN BROJ - 1725
Da nije opet Sinan lupio kojim slučajemHead je napisao/la:Nije otvoreno,greska novinara...
SRETAN BROJ - 1725
Kakve su ovo zajebancije,cuj novinar pogrijesio.Pa kako postavi greskom i cijenu za istu. 
Ovakve stvari treba bojkotovat,i ove nase uprave isto 2 ku..a samo sute niko ni da se oglasi povodom gostujucih navijaca,iskreno navijam za Celik al bez vas na sjeveru u Zenici,i nas na jugu na Kosevu to nije isto finale!
za savez,evo banana majmuni!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zato sto je kod nas ista cijena za jug i sjever pa se cesto tako pise. Ali na plakatima nema sjevera, a to je valjda vjerodostojnije.amypitar je napisao/la:Kakve su ovo zajebancije,cuj novinar pogrijesio.Pa kako postavi greskom i cijenu za istu.
Onima i nije stalo do lige/klubova, reprezentacija puni kasu i njima dosta.
Celik!3,2,2.
Nista moracu ispred malih ekrana gledat, lagano nema nam druge braco hordasi. 
04.10.2009 !!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Horde zla sutra nece prisustvovati utakmici.
Što me to ne čudiSarajlijc@ je napisao/la:Horde zla sutra nece prisustvovati utakmici.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta ces nemamo casti i muda.bagrcavi je napisao/la:Što me to ne čudiSarajlijc@ je napisao/la:Horde zla sutra nece prisustvovati utakmici.
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, BungaBum, rimljanin90, teamnorth1989 i 20 gostiju.