Ovim putem cestitam Zrinjskom. Ljudi su tiho i pametno uzeli titulu. Zasluzuju istu a i Bijeli Brijeg to zasluzuje. Zahvaljuci njima Mostar je ostao sportski uspjesan grad.
Sto se nas tice dobra sezona. Mi jesmo navikli na titule. I normalno se bilo nadati istoj. Nerealno, ali normalno. Jer kad se covjek na nesto nauci to postaje dio svakodnevnice i neupitno. Da li smo mogli uzeti titulu? Itekako... Samo mali osvrt gdje smo sve bodove prosuli. Tu je razlika izmedju Dine i Amara. Dino igra nesto malo ljepsi fudbal, a Amar je dokahao ovoj seljackoj ligi jer ce uzeti bodove gdje hoce i kad hoce a da cijelu utakmicu ne poveze 5 pasova.
Uzimajuci u obzir da su iz Zelje otisli Zeba doktor slobodnjaka i laznjaka, Bekric najkvalitetniji igrac lige, Bogicevic i Vasilic koji u cijeloj sezoni nisu napravili gresaka koliko sam Kerla u 10 utakmica. Smajic iako se nije naigrao dobar je to igrac. Najbolji napadac nase lige Eldin Adilovic koji je po meni konkretniji od Hodzica bio. Znam da ce ovi tinejdzeri sto idu sa Hodzicem u razred sad skociti ali Ara nije pola Eldinovog posla uradio. Jos kad se ovoj petorici kvalitetnih igraca izuzimajuci Smajica dodaju povrede Zolotica, Kvesica, Colica, Hasanovica odlazak Urdinova pa to fakticki ispade cijela ekipa se mogla napraviti. Znaci gledajuci ove cinjenice nerealno je bilo uzeti titulu.
Pazi ovo ulozis 0 maraka i ulozis 3 miliona i zajebese matematiku. Jedino u BiH nula (0) je jaca od 3 miliona. Znaci ne treba zaliti. Treba prestati sanjati stadion i bacati prasinu ljudima u oci i naci generalnog sponzora i sponzore koji ce nam olaksati put do titule naredne sezone.
Sto se derbija tice dobar i zanimljiv. Upravi na obraz cijena karata. Derbi gledam sa zapada jer ne mogu smrada sa sjevera, na jug ne idem jos od 1998. godine a na istok isto tako iako je danas neuslovan. Hodzic pokazao Safetu Susicu da je kreten sto ga ne zove. Njihov penal smijesan kao i sudija, koji se izofirao. Ne svira nama penal za igranje rukom a daje nam slobodnjak na 18 metara za igranje ramenom. Ali bolje je sto nismo pobjedili ovako ce oni i dalje zivjeti u zabludama.
Aco umjesto sto mene blokira kad god mu je kurcu cejf mogao bi nazvati Ibrakovica da ga priupita zasto na proslavi titule na tibinama stadiona Grbavica nije bilo najavljenog gospodina Tana. De ako neko moze neka stavi taj clanak ako ga Zametica nije izbrisao