Kada ide 1 na 1 ima identično bacanje na loptu, uvijek se baci u lijevu stranu i to baš leti momak, ne znam jesam li ja jedini koji je to primjetio, i noge i ruke u zraku

I da:
Živio nam Osim dragi !

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mirsad94 je napisao/la:Evo Toma pise na fb stay or go
Ne mozes tako zakljucivati na osnovu one prilike on je motor nase igre cijelu polusezonu, na kraju krajeva momak je zadnji vezni i nije mu prvensteno posao da daje golove.zivinaajkula je napisao/la:Mirsad94 je napisao/la:Evo Toma pise na fb stay or go
Nek se vrati u Gosk odakle je i dosao kad kao fudbaler nije sposoban pogoditi onaku priliku,plakat cemo za njim u p.m!
Vidi se da nisi Zeljovac, cuj nek' se vrati u GOSK...zivinaajkula je napisao/la:Mirsad94 je napisao/la:Evo Toma pise na fb stay or go
Nek se vrati u Gosk odakle je i dosao kad kao fudbaler nije sposoban pogoditi onaku priliku,plakat cemo za njim u p.m!
14.05Fidelito je napisao/la:Ljudi moji kad je taj SBF,ili je vec bio? $$$$$$$
Ne znam iskreno zasto kenjanje oko zicera, jer ako cemo tako gledati onda nam je Hodzic koliko donio toliko i oduzeo bodova. (Zenica sebicnost, Olimpic kuci, Slavija tamo, i Radnik sve maha, 100% sanse)ficobahtic je napisao/la:Ma pustite @BekicaDa smo birali koji ce igrac krenuti 1 na 1 u derbiju 95% nas bi izabralo Tomu ali u fudbalu se desava i najboljim da promase zicer! Sad dobiti nekako ovu zadnju utakmicu i nadati se da cemo bar fizicki puno spremniji docekati evropske nastupe.
Gospodinu Ivici Osimu zelim dug zivot, dobro zdravlje i da zajedno sa nama proslavi jos mnogo titula sampiona!
uh,imao nekih slika i klipova ali se zagubilo toficobahtic je napisao/la:Zna li neko mozda ima li kakav klip sa gostovanja pod bijelim brijegom?? Valjda je bila sezona 2004/5 imali smo neke sanse za titulu ali smo izgubili 1-0 i fakticki se oprostili od titule nekoliko kola prije kraja! Tad je bio korteo od autobuske stanice kroz Mostar, bilo je svega na tom gostovanju ko je bio zna o cemu pricam..
Zagubilo seultrassa1921 je napisao/la:uh,imao nekih slika i klipova ali se zagubilo toficobahtic je napisao/la:Zna li neko mozda ima li kakav klip sa gostovanja pod bijelim brijegom?? Valjda je bila sezona 2004/5 imali smo neke sanse za titulu ali smo izgubili 1-0 i fakticki se oprostili od titule nekoliko kola prije kraja! Tad je bio korteo od autobuske stanice kroz Mostar, bilo je svega na tom gostovanju ko je bio zna o cemu pricam..,trazio sam i ja po yt al nisam nisam uspio naci
taj frajer bio u zenitu karijere prije 10 godinastannis je napisao/la:Ne mozemo mi nista u evropi dok se dovede pravi napadac. Kakvi Adilovici, Popovici, pravi napadac, tipa onog Stojanovica iz Leotara on mi je prvi pao na pamet.
Ovako ako se to ne uradi, opet haliti evropu pa i EL ...
Čuj kakav Adilović. Čovjek ti dao titulu golom protiv Slavije, majstorskim golom.stannis je napisao/la:Ne mozemo mi nista u evropi dok se dovede pravi napadac. Kakvi Adilovici, Popovici, pravi napadac, tipa onog Stojanovica iz Leotara on mi je prvi pao na pamet.
Ovako ako se to ne uradi, opet haliti evropu pa i EL ...
Trenutno korisnika/ca: ZeljeznicarUberAlles i 28 gostiju.