Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Goalgetter » 06 maj 2014, 16:35

Zasluzio sam poziv, igram u velikom klubu.

Wtf?

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: AW: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 maj 2014, 16:37

Goalgetter je napisao/la:Zasluzio sam poziv, igram u velikom klubu.

Wtf?

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Historijski gledano, momak je upravu. Isto da Okić bude pozvan u repku i izjavi ovo. Ništa pogrešno ne bi rekao. S tim da je Okić igračina za ovoga nedefinisanog' momka. :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

drummer
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la drummer » 06 maj 2014, 16:40

Jos jedan bezobraznik iz porodice.Tino,kako te nije sramota izvaljivat takve gluposti.Hajduk je nekad bio veliki klub,kad kazem nekad mislim na davno prosla vremena,sad je klub u rangu Želje i Sarajeva,ni trunku bolji.Ni u takvom klubu ti nisi ni medju 10 najboljih.
Bruko jedna,ne lazi,samo se dublje ukopavas :oops:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 maj 2014, 16:44

drummer je napisao/la:Jos jedan bezobraznik iz porodice.Tino,kako te nije sramota izvaljivat takve gluposti.Hajduk je nekad bio veliki klub,kad kazem nekad mislim na davno prosla vremena,sad je klub u rangu Želje i Sarajeva,ni trunku bolji.Ni u takvom klubu ti nisi ni medju 10 najboljih.
Tuga me obuzme kad vidim da u reprezentaciji igraju 2 igraca iz Hajduka, a iz Sarajeva i Zeljeznicara NIJEDAN! To dovoljno govori koliko je stalo savezu i svima oko saveza do nase lige.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 06 maj 2014, 16:50

Već vidim naslov 16. juna na sportsportu, "Od omraženika do heroja nacije"

Rios

Post Postao/la Rios » 06 maj 2014, 16:51

Sarajlijc@ je napisao/la: Tuga me obuzme kad vidim da u reprezentaciji igraju 2 igraca iz Hajduka, a iz Sarajeva i Zeljeznicara NIJEDAN! To dovoljno govori koliko je stalo savezu i svima oko saveza do nase lige.
I meni je to najvise zao.. :( Pa majka mu stara,ako se vec prica da tamo ide 4-5 igraca onako,sto bar jedan ili dva nisu mogli biti iz nase lige a ne iz HNL-a? U repki Hrvatske cisto sumnjam da ce biti ijedan a kod nas cak 2.. :|
Imalo je u Zelji,Sarajevu,Velezu,Celiku,Zrinjskom,Sirokom finih igraca..To bi im dalo motiv,vratilo vjeru u ovu nasu ligu..Pa ko ce nam pomoci da popravimo kvalitet naseg takmicenja ako necemo sami sebi.. :kafa:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 maj 2014, 16:52

mujezin je napisao/la:Već vidim naslov 16. juna na sportsportu, "Od omraženika do heroja nacije"
Heroj nacije, znaci da mora provesti barem minutu na zelenom terenu a to bi bio skandal.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 06 maj 2014, 16:53

Sarajlijc@ je napisao/la:
drummer je napisao/la:Jos jedan bezobraznik iz porodice.Tino,kako te nije sramota izvaljivat takve gluposti.Hajduk je nekad bio veliki klub,kad kazem nekad mislim na davno prosla vremena,sad je klub u rangu Želje i Sarajeva,ni trunku bolji.Ni u takvom klubu ti nisi ni medju 10 najboljih.
Tuga me obuzme kad vidim da u reprezentaciji igraju 2 igraca iz Hajduka, a iz Sarajeva i Zeljeznicara NIJEDAN! To dovoljno govori koliko je stalo savezu i svima oko saveza do nase lige.
Nemaju tal sa selektorom a nisu mu ni rodbina.Fuj.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 maj 2014, 16:54

Sviju mi na svijetu Gojko Cimirot i kod vas Tomislav Tomic ili Zolotic su izmislili poziciju zadnjeg veznog za ovog pokusaja od igraca.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 maj 2014, 16:56

bagrcavi je napisao/la:
Realist je napisao/la:Kad čovjek čita ove histerične"komentare"depresivnih balija jasno mu je zašto smo mi kao narod tu gdje jesmo.Velika većina vas ovdje je pljuvala po Begoviću u vrijeme kada je vođena rasprava o njegovom eventualnom pozivu u reprezentaciju.Jer tobože,imamo Hasagića :D Koje taj Begović,otkud mu pravo da uđe u svetinju pored našeg Kene koji je krvario u najdražem dresu ;) Da ne govorimo o balijskom silovanju nad Izetom Hajrovićem.Nekih 95 % forumaša a 99 % raja na asfaltu mu je **** sve živo i mrtvo,da pogine,osakati i slične bljuvotine.Kad ono Izo nas odvede u Brazil,a Bega je već dugo omiljen među naših 3 milijuna selektora :)
Naravno da o Safetu Sušiću kao fudbalskom"sručnjaku" i selektoru nemam ništa pozitivno za reći,ali ovdje se vrijeđa njega kao čovjeka.Inače,naš narod je općeniti divan,niko ne želi da komšiji crkne krava,niko nije sjeb'o žiranta,niko sebi nikad nije štelu tražio ;) ;) Divni smo ;)
Sven Tino Sušić je takav je kakav je.Gledao sam ga 15-ak puta i mogu reći da nije loš.Nije ni neka klasa,ali ima potencijala.Momak odgojen jako dobro.Ovdje se pljuje po njemu a on nije lošiji od Ibričića,a bolji je od Višće.Pa Višća prije par sezona bio na par treninga Hajduka i dobio nogu.Višća bi i sada kakav je,bio rezerva u Hajduku ma koliko vi taj klub omalovažavali.Neki su ovdje toliko "pametni"pa tvrde da su naši klubovi bolji od Hajduka :rol:
Ljudi plaču što nema Rahimića koji nekoliko godina ne igra nigdje fudbal,za Zahirovićem koji ne može da igra u **** drugoj ligi,Stevanovićem koji isto ne igra.....Niko od njih nije bolji od Tina da bi ste čovjeka silovali.
Inače,da je neko od vas selektor i da ima rođaka koji igra isto ili čak i bolje od nekih drugih ne bi pozvao rođaka nego tog nekog iz mase ;) Ma ja,mi smo fini ;)
Okanite se ljudi depresije,ide nam SP.Budimo sretni,ovo smo čekali dvije decenije.Podržimo naše,zdušno :bih:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA e svakakvih mamlaza ima na ovom forumu stvarno
Mene stid za njega i pojedine, kolko ne znaju i kakve gluposti pišu :facepalm:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 06 maj 2014, 16:56

Omalovazavanjem Hajduka kao kluba dovoljno govori o Vasem fudbalskom obrazovanju. :oops:
Tino majstore, prava raja je uz tebe! A i uz tebe Svene :D
NON MOLLARE MAI

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 06 maj 2014, 16:58

Mog'o sam i ja bit pozvan, nekad sam bio vedeta Krivaje :mrgreen: vatafak
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 maj 2014, 17:23

Dex je napisao/la:Mog'o sam i ja bit pozvan, nekad sam bio vedeta Krivaje :mrgreen: vatafak
Ne bi ljudi imali šta pit od tebe :nene:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 06 maj 2014, 17:25

DonCorleone je napisao/la:
mujezin je napisao/la:Već vidim naslov 16. juna na sportsportu, "Od omraženika do heroja nacije"
Heroj nacije, znaci da mora provesti barem minutu na zelenom terenu a to bi bio skandal.
To je igrač poteza, njemu je minuta na terenu dovoljna da jednim potezom izbaci pet, šest Gaučosa, raspali po golu i eto heroja.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 06 maj 2014, 17:53

Najebwm mu se matere, ali kako vidim protiv Nigerije ce biti prvotimac

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 maj 2014, 17:55

Sviju mi kad se Tinki vinki dokaze na pripremama i zauzme mjesto u prvih 11, pola ce drzave izvrsiti samozapaljenje :mrgreen:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 06 maj 2014, 18:03

Vi ste naivni ako mislite da Tino nece igrati u Brazilu.Tino i Avdija ako ne budu starteri,sto je vrlo moguce,ce biti prve izmjene i sigurno dobijaju minutazu.Pa varalici je to vaznije od rezultata,zar to do sada nismo naucili.
Boga moli da Mujdza ne bude spreman da bi mogao igrati Avdija.I kako je onda njemu rezultat na prvom mjestu?

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 maj 2014, 18:07

Samo polako, sada se mirno posmatra jer je rezultat donekle tu, kada se to prospe, Susici u oblake lete, mi smo bagra, nema sa nama zayebancije, onog Jr. ce neko sasutati prvog. Susic ce biti prvi put konfrontiran sa iole ozbiljnim pitanjima i pobjece prvim letom u Pariz, dobro, vjerovatno nece letom :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 06 maj 2014, 18:09

Cist, javan i nesumnjiv nepotizam na nivou najprimitivnijih Africkih nacija i slicnih diktatura:

slika

slika

Mada najvise podsjeca na ovaj slucaj:

slika

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 maj 2014, 18:11

Amidza je lukav. Vrlo dobro zna koja je najslabija karika ove repke. Mjesecima se gradila ova situacije gdje se gurao Medunjanin. Kreirao se suludi prototip tehniskog sporog def veznog. Sada je to kao postao nas model. I tu ce tincek da uleti .. sve isplanirano. Jer fakat medo je los spor za brazila. Al umjesto muhe tu ce da uleti il tino il sven.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Drum, EdinjoBos, EnesSS, enobarca, Google Adsense [Bot], iliyaa8, kolezeljovac, leo1946, mercurial, Mocvara1991, MostarNeretva, Proximic, Scholl, signalidunapark, skoJaa, tuitamo, VolimBiH96 i 168 gostiju.