Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Tino-Sven Sušić
Wtf?
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Re: AW: Tino-Sven Sušić
Historijski gledano, momak je upravu. Isto da Okić bude pozvan u repku i izjavi ovo. Ništa pogrešno ne bi rekao. S tim da je Okić igračina za ovoga nedefinisanog' momka.Goalgetter je napisao/la:Zasluzio sam poziv, igram u velikom klubu.
Wtf?
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Re: Tino-Sven Sušić
Bruko jedna,ne lazi,samo se dublje ukopavas
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Tuga me obuzme kad vidim da u reprezentaciji igraju 2 igraca iz Hajduka, a iz Sarajeva i Zeljeznicara NIJEDAN! To dovoljno govori koliko je stalo savezu i svima oko saveza do nase lige.drummer je napisao/la:Jos jedan bezobraznik iz porodice.Tino,kako te nije sramota izvaljivat takve gluposti.Hajduk je nekad bio veliki klub,kad kazem nekad mislim na davno prosla vremena,sad je klub u rangu Želje i Sarajeva,ni trunku bolji.Ni u takvom klubu ti nisi ni medju 10 najboljih.
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
I meni je to najvise zao..Sarajlijc@ je napisao/la: Tuga me obuzme kad vidim da u reprezentaciji igraju 2 igraca iz Hajduka, a iz Sarajeva i Zeljeznicara NIJEDAN! To dovoljno govori koliko je stalo savezu i svima oko saveza do nase lige.
Imalo je u Zelji,Sarajevu,Velezu,Celiku,Zrinjskom,Sirokom finih igraca..To bi im dalo motiv,vratilo vjeru u ovu nasu ligu..Pa ko ce nam pomoci da popravimo kvalitet naseg takmicenja ako necemo sami sebi..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DonCorleone
- Kontakt:
Heroj nacije, znaci da mora provesti barem minutu na zelenom terenu a to bi bio skandal.mujezin je napisao/la:Već vidim naslov 16. juna na sportsportu, "Od omraženika do heroja nacije"
Nemaju tal sa selektorom a nisu mu ni rodbina.Fuj.Sarajlijc@ je napisao/la:Tuga me obuzme kad vidim da u reprezentaciji igraju 2 igraca iz Hajduka, a iz Sarajeva i Zeljeznicara NIJEDAN! To dovoljno govori koliko je stalo savezu i svima oko saveza do nase lige.drummer je napisao/la:Jos jedan bezobraznik iz porodice.Tino,kako te nije sramota izvaljivat takve gluposti.Hajduk je nekad bio veliki klub,kad kazem nekad mislim na davno prosla vremena,sad je klub u rangu Želje i Sarajeva,ni trunku bolji.Ni u takvom klubu ti nisi ni medju 10 najboljih.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Mene stid za njega i pojedine, kolko ne znaju i kakve gluposti pišubagrcavi je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA e svakakvih mamlaza ima na ovom forumu stvarnoRealist je napisao/la:Kad čovjek čita ove histerične"komentare"depresivnih balija jasno mu je zašto smo mi kao narod tu gdje jesmo.Velika većina vas ovdje je pljuvala po Begoviću u vrijeme kada je vođena rasprava o njegovom eventualnom pozivu u reprezentaciju.Jer tobože,imamo HasagićaKoje taj Begović,otkud mu pravo da uđe u svetinju pored našeg Kene koji je krvario u najdražem dresu
Da ne govorimo o balijskom silovanju nad Izetom Hajrovićem.Nekih 95 % forumaša a 99 % raja na asfaltu mu je **** sve živo i mrtvo,da pogine,osakati i slične bljuvotine.Kad ono Izo nas odvede u Brazil,a Bega je već dugo omiljen među naših 3 milijuna selektora
Naravno da o Safetu Sušiću kao fudbalskom"sručnjaku" i selektoru nemam ništa pozitivno za reći,ali ovdje se vrijeđa njega kao čovjeka.Inače,naš narod je općeniti divan,niko ne želi da komšiji crkne krava,niko nije sjeb'o žiranta,niko sebi nikad nije štelu tražio![]()
Divni smo
Sven Tino Sušić je takav je kakav je.Gledao sam ga 15-ak puta i mogu reći da nije loš.Nije ni neka klasa,ali ima potencijala.Momak odgojen jako dobro.Ovdje se pljuje po njemu a on nije lošiji od Ibričića,a bolji je od Višće.Pa Višća prije par sezona bio na par treninga Hajduka i dobio nogu.Višća bi i sada kakav je,bio rezerva u Hajduku ma koliko vi taj klub omalovažavali.Neki su ovdje toliko "pametni"pa tvrde da su naši klubovi bolji od Hajduka![]()
Ljudi plaču što nema Rahimića koji nekoliko godina ne igra nigdje fudbal,za Zahirovićem koji ne može da igra u **** drugoj ligi,Stevanovićem koji isto ne igra.....Niko od njih nije bolji od Tina da bi ste čovjeka silovali.
Inače,da je neko od vas selektor i da ima rođaka koji igra isto ili čak i bolje od nekih drugih ne bi pozvao rođaka nego tog nekog iz maseMa ja,mi smo fini
Okanite se ljudi depresije,ide nam SP.Budimo sretni,ovo smo čekali dvije decenije.Podržimo naše,zdušno
- Alen Škoro
- Kontakt:
Tino majstore, prava raja je uz tebe! A i uz tebe Svene
Ne bi ljudi imali šta pit od tebeDex je napisao/la:Mog'o sam i ja bit pozvan, nekad sam bio vedeta Krivajevatafak
To je igrač poteza, njemu je minuta na terenu dovoljna da jednim potezom izbaci pet, šest Gaučosa, raspali po golu i eto heroja.DonCorleone je napisao/la:Heroj nacije, znaci da mora provesti barem minutu na zelenom terenu a to bi bio skandal.mujezin je napisao/la:Već vidim naslov 16. juna na sportsportu, "Od omraženika do heroja nacije"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Boga moli da Mujdza ne bude spreman da bi mogao igrati Avdija.I kako je onda njemu rezultat na prvom mjestu?
- DonCorleone
- Kontakt:
- ZgemboAdislic
- Kontakt:

Mada najvise podsjeca na ovaj slucaj:

Trenutno korisnika/ca: 061657451, 1921zeljeznicar1921, 313, adrenaline323, aldin-8, Alucard, ANamelessGhoul, AnelMid, Anoniman, aqarius, Balorda, Beduin, Beli98, bhfanatic14, Biscione, bordobijeli, bosnas_, BosnianDragon2024, budzak, celikmilan, Confiance, costacurta08, COYGBiH, darker10, dzemil, eaglebvb09, edin139, Edincapitano, edvaE2, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., feniksptica, FerdinandF, Fouzi1, Fudo, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Grk1234, HordasFks, Hrammm1921, InatSilniBosanski, invincible1921, J1897, Jabroni, James1987, jasmin10, Jet2Holiday, JimmyPage, jurisicduska, JuventinoVero, kakarut, karajlo, Lavcina, Ledara, legendarnadruga, leo1946, ljevak, lol89, lumani, Lynx, maha1, marlostanf1eld, Micron, mikimaus, MikiPirs, Mkey4nba, Mocvara1991, MSOZ101, muhamedhulk, Muumii, napapijri1987, nebeskasila, Nemanja99, Objektivac, PointBlank, prisonbreak, rio_Ferdy88, rishovski, s4mke, SanaBosna, Sarun, Scholl, Smaja, StevieG8, strahmeipomisliti, tale07, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, unavita, Venom, VolimBiH96, VolimoSarajevo, voltron30, Wolffire, Zaboljesutra, zastitaIdentiteta, zgembo89, ZkaoZenica i 932 gosta.