Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

STEVIE
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la STEVIE » 07 maj 2014, 00:01

sve je jasno kad covjek vidi kako torcida pljuje po ovom klocu, a samo amidza vjeruje u njega.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 maj 2014, 00:07

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 07 maj 2014, 00:14

Neka mu je sa srećom ali nije za repke jednostavno bar zasad.To jedino zamjerim Papetu što ga zove na SP al hebaji ga
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 maj 2014, 00:16

slika
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 maj 2014, 00:24

Svaka cast Bico.
Nije mi jasno zasto postavljate ove komentare? Pa mozete naci takve stvari i kod navijaca Citija o Dzeki.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 07 maj 2014, 00:34

calcio je napisao/la:Svaka cast Bico.
Nije mi jasno zasto postavljate ove komentare? Pa mozete naci takve stvari i kod navijaca Citija o Dzeki.
toliko si inteligentan da još nisi skonto,da na Bičakčićevoj stranici pišu admini a ne on :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 maj 2014, 00:35

Lijepo od Bicakcica da podrzava kolegu, ali Tino je zalutao u repku, i to znaju i svi igraci repke i to ce kvarit atmosferu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 07 maj 2014, 00:43

Cartman je napisao/la:Lijepo od Bicakcica da podrzava kolegu, ali Tino je zalutao u repku, i to znaju i svi igraci repke i to ce kvarit atmosferu.
Kad trener i igraci moraju opravdavati njegov poziv svake trece minute, to valjda dosta govori o TSS-u.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 maj 2014, 00:49

nut_shell je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Lijepo od Bicakcica da podrzava kolegu, ali Tino je zalutao u repku, i to znaju i svi igraci repke i to ce kvarit atmosferu.
Kad trener i igraci moraju opravdavati njegov poziv svake trece minute, to valjda dosta govori o TSS-u.
Upravo tako. Vide i igraci sta se desava, i cuju i oni kritike.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 maj 2014, 00:58

Alipasino je napisao/la:Neces bit sam pasa idem i ja ne da cu zvizdat nego i galamit.Dosta mi je lopovluka u ratu nakon rata i jos ovo malo srece da mi neko lopovlukom uzima.E nece ako nista mogu zvizdat i galamit to mi nemoze niko zabranit.
:thumbup:

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 07 maj 2014, 01:01

Sretno momcino, zacepi svima usta!
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 07 maj 2014, 01:13

Cuj, podprosjecnom igrom u velikom 'ajduku on zasluzio poziv.. Ispred Prcica, Stilica, Zeca, Stevanovica, pa i kompletne U21 repke vala nisi.

Cirkus, nista novo.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 07 maj 2014, 01:18

ZgemboAdislic je napisao/la:Cist, javan i nesumnjiv nepotizam na nivou najprimitivnijih Africkih nacija i slicnih diktatura:

slika

slika

Mada najvise podsjeca na ovaj slucaj:

slika
U pravu si. Ovo se dešava samo u najprimitivnijim zemljava. Ovako nešto nema šanse da se desi u nekoj demokratskoj razvijenoj zemlji.
slika
Pogoroto nema šanse da se desi na brdovitom Balkanu
slika

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 07 maj 2014, 01:23

levat je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:Cist, javan i nesumnjiv nepotizam na nivou najprimitivnijih Africkih nacija i slicnih diktatura:

slika

slika

slika
U pravu si. Ovo se dešava samo u najprimitivnijim zemljava. Ovako nešto nema šanse da se desi u nekoj demokratskoj razvijenoj zemlji.
slika
Pogoroto nema šanse da se desi kod nas
slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 maj 2014, 01:24

Safet Susic je fudbalski zlocinac.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 07 maj 2014, 01:27

Tino je za BiH isto kao Cleverley za Man Utd..nekako u ekipi a nikako se ga rijesti!...

Znam da ga vecina ne podrzava ali ako je on svjestan koliko ga navijaci nece u repku onda bi trebao uzeti sve komentare kao motivaciju da nam zacepi usta a ja iskreno mislim da njega boli qrac za repku i BiH, samo da se proda ima lovu i uziva u njemu.

Jedino me zanima kako ce njega Pape ubacti u ekipu pored Pjanica,Medunjanina,Salihovica,Misketa.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 maj 2014, 01:30

levat je napisao/la:

slika

slika

slika
slika
slika
slika

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 maj 2014, 03:05

Nije momak kriv sto je razmazenko kojeg Susici malo guraju, malo je samo bezobrazan sa ovom izjavom da igra u velikom klubu i da je zasluzio poziv, jer da ima imalo mozga ne bi provocirao navijace.

Gledao sam par puta intervju s njim, i definitivno je to najveci stranac u ekipi, nikakve ga emocije ne vezu za repku, i tu je samo jer postoji prilika da se proda i dodje do boljeg ugovora, da i tata malo "omasti brkove"...Stric(mada ne znam kako Safet iz Zavidovica moze biti "stric", a ne Amidza) ce uzeti pare na drugim stvarima.

Najgore kad seljak pohasi, uh..to je jeb.eno za okolinu..a i ćuhne!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 07 maj 2014, 03:57

levat je napisao/la:

slika

slika

slika
slika
slika
:lol: Jel to Bush uvalio svog sina da bude predsjednik?

Eh, da je sretne srece pa da su ljudi mogli glasat koji igraci da idu u Brazil. Bila bi bolja ekipa 100%. Ovaj Tino Susic, da ima imalo ponosa odbacio bi poziv zato jer zna da nije zasluzio da bude u reprezentaciji. Ono sto me najvise brine nije to sto nam Susic zauzima jedno od 28 mjesta, mozda ipak nece ni igrat. Ono sto me puno, puno vise brine je kakvu atmosferu ce ovaj potez vrlo jasnog nepotizma stvorit izmedju nasih kljucnih igraca i selektora. Eno puno se vec pisalo oko toga u utakmici protiv Egipta pa su ih izradili na stadionu gdje su 90% od navijaca bili nasi, mogu milsit sta ce nam tek Argentina uradit u Juznoj Americi.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 07 maj 2014, 08:30

Ne znam što ste se zakačili za tu izjavu o velikom klubu. Pa, klub maksuz sazvao pressicu njemu i drugu u čast, normalno da će provući priču kako dolazi iz tog velikog kluba i kako će tamo i njih predstavljati. Klasična spika. Da je pozvan igrač iz Vrbanjuše, isti bi rekao "Ovo se ne bi desilo da nije bilo mog kolektiva, ovo je veliki klub koji mi je pomogao", bla bla... :mrgreen:
Očito je išao "niz dlaku" na ovoj konferenciji. Mada, u svemu tome je jako zbunjen, što ne čudi. Svakako da, kad se sve baš sve sagleda, nije zaslužio poziv za SP. Da je ovo za mjesec dana neka prijateljska utakmica, tad OK, ali na SP nije. Vjerujem da će on nekad u budućnosti imati mjesta na širem spisku, ali da će se razviti u igrača koji bi bio nezamjenjiv na sredini terena, to ne vjerujem. Daj Bože da bude...

Ako već dobije koju minutu u ovim pripremnim utakmicama i na SP, nadam se da će pokazati ono što najbolje zna, ma šta god to bilo. Jasno je da mali "zna igrati lopte" prema onome šta sam vidjela, "igra za raju" sa par suvišnih driblinga. Ali takvi nam nisu neophodni u ovom trenutku.
Sretno Tino, u svakom slučaju.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boatenkk, FerdinandF, fukare987, jurisicduska, mirsonetz, Mostarska, zikerrz21 i 100 gostiju.