Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Molim da Mandzukica ne stavljate u istu recenicu sa Dzekom. Hvala.
Desi se, nego kako čitam baš me baci u dilemu za taj play off pa skontam da si se/transfermarket ipak zeznuocalcio je napisao/la:Znam, u pravu si. Preracunao sam se u brzini.FaraonTM je napisao/la:@calcio
Ovo za play-off je netačno 100%. Ako lažem ja ne mogu te lagati vlastite oči. Prvi baraž 1-0, 0-1 za cige, drugi baraž 0-0 i 6-2 (Miske penal i Spaha ofsajd) A što neko već napisa dobacio je on preko 200 golova..
Nije zabijao u barazu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne ja sam se zezn'o, iskopirao tekst pa se nesto poremetilo.FaraonTM je napisao/la:Desi se, nego kako čitam baš me baci u dilemu za taj play off pa skontam da si se/transfermarket ipak zeznuocalcio je napisao/la:Znam, u pravu si. Preracunao sam se u brzini.FaraonTM je napisao/la:@calcio
Ovo za play-off je netačno 100%. Ako lažem ja ne mogu te lagati vlastite oči. Prvi baraž 1-0, 0-1 za cige, drugi baraž 0-0 i 6-2 (Miske penal i Spaha ofsajd) A što neko već napisa dobacio je on preko 200 golova..
Nije zabijao u barazu.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/edin- ... esamt.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema jos 200 prema njima ali ako dodamo golove iz Zelje onda je vrlo blizu.
Kako vidim, Dzeko ima nula crvenih kartona u karijeri.
- Goalgetter
- Kontakt:
Edin Dzeko. 
U sridu,pasalo to nekom ili ne.Sluzbenik je napisao/la:Želim samo podsjetiti na jednu tužnu činjenicu. Edin Džeko je u svom matičnom BH klubu, dijelu navijača i "stručnjaka" birivaktile proglašen pogrdnim imenom i nekorisnim igračem, a prema tračevima za koje nisam nikad pročitao validan demant (ali ni potvrdu) izvjesni Yaya Toure nije prošao na "probi". Pomenuta dvojica večeras su udarila pečat na NAJVJEROVATNIJU drugu titulu MCI u jednoj od 2-3 najjače svjetske nogometne lige. Ovo ne pišem zbog momaka koji imaju milione za koje kisnu na mančesterskoj kiši, nego zbog hude, jadne i izhebane bh.sportske javnosti koja prima svakojake "stručne spike domaćih eksperata" na temu budućnosti BIH reprezentacije.
by JL
Jedino sto Yahija nije dobacio do sehera.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- el-fighter
- Kontakt:
Pa sto ga ti stavi.Goalgetter je napisao/la:Molim da Mandzukica ne stavljate u istu recenicu sa Dzekom. Hvala.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- legenda reala
- Kontakt:
drži ga Amarebagrcavi je napisao/la:torbicom ga fuadeGoalgetter je napisao/la:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Gdje ces to poredit. Pa Mandzukic mu je donosio peskire nakon utakmice ili treninga u Wolfsburgu.FaraonTM je napisao/la:Ma ne treba ti nikakva tabela. Džeko smijem ruku u vatru staviti ima duplo više golova od Mandžukića. Trofeja ima ja mislim ima isto više s tim što je Mandžo osvojio Ligu Prvaka.Edviin je napisao/la:De imal đe kakva tabela, da vidimo razliku između mandze i džeksona... idu mi na k... ovi jazavci
Imao je tu srecu da je upao u Bayern koji je bio zedan krvi i osvete nakon Chelsea. Fantasticna ekipa sa fantasticnim trenerom u kojem je Mandzo samo poturao nogu u 16 metara.
Da je Dzeko presao u Bayern poslije Wolfsburga vec bi imao na kontu 100-tinjak golova u Bayernovom dresu.
Ali ovako se dokazao u najzahtjevnijoj ligi na svijetu.
Kako vas lik nalozi kad spomene Mandzu. Pa samo preskocite, sta imate ako mu zaprdite? Dosao je provocirat, nije dosao da ga neko uvjeri kako je Dzeko bolji. Dzeko ce biti legenda citya i wolfsburga. Pamtit ce ga mnogi stranci. Dovoljno za naseg dijamanta.
Ma znam!! Dzeko je uvaljivo golove, o kojima manđa moze samo sanjati! Al zanimalo me imal kakva tabelaMozambik je napisao/la:Gdje ces to poredit. Pa Mandzukic mu je donosio peskire nakon utakmice ili treninga u Wolfsburgu.FaraonTM je napisao/la:Ma ne treba ti nikakva tabela. Džeko smijem ruku u vatru staviti ima duplo više golova od Mandžukića. Trofeja ima ja mislim ima isto više s tim što je Mandžo osvojio Ligu Prvaka.Edviin je napisao/la:De imal đe kakva tabela, da vidimo razliku između mandze i džeksona... idu mi na k... ovi jazavci
Imao je tu srecu da je upao u Bayern koji je bio zedan krvi i osvete nakon Chelsea. Fantasticna ekipa sa fantasticnim trenerom u kojem je Mandzo samo poturao nogu u 16 metara.
Da je Dzeko presao u Bayern poslije Wolfsburga vec bi imao na kontu 100-tinjak golova u Bayernovom dresu.
Ali ovako se dokazao u najzahtjevnijoj ligi na svijetu.
[youtube][/youtube]
Bravo Edine,16. gol u prvenstvu
Jos 4 protiv Hama da stigne Yayu i to je to
City 100 golova

Jos 4 protiv Hama da stigne Yayu i to je to
City 100 golova
- Juventinisimo
- Kontakt:
Brusi formu dijamant pred SP
Jos da potpise za JUVE
Jos da potpise za JUVE
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ima da mu Mansour ponudi doživotni ugovor nakon ovoga.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
svi se mozemo zahvaliti dragom Allahu na odlicnoj formi nasih Zmajeva! kad je to najvazniji vecina igraju sjajno hvala Bogu! da se i ovo posljednje kolo odradi kako treba,bez povreda i da svi spremni dodju na okupljanje...
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 23 gosta.