Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Desi se, nego kako čitam baš me baci u dilemu za taj play off pa skontam da si se/transfermarket ipak zeznuocalcio je napisao/la:Znam, u pravu si. Preracunao sam se u brzini.FaraonTM je napisao/la:@calcio
Ovo za play-off je netačno 100%. Ako lažem ja ne mogu te lagati vlastite oči. Prvi baraž 1-0, 0-1 za cige, drugi baraž 0-0 i 6-2 (Miske penal i Spaha ofsajd) A što neko već napisa dobacio je on preko 200 golova..
Nije zabijao u barazu.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne ja sam se zezn'o, iskopirao tekst pa se nesto poremetilo.FaraonTM je napisao/la:Desi se, nego kako čitam baš me baci u dilemu za taj play off pa skontam da si se/transfermarket ipak zeznuocalcio je napisao/la:Znam, u pravu si. Preracunao sam se u brzini.FaraonTM je napisao/la:@calcio
Ovo za play-off je netačno 100%. Ako lažem ja ne mogu te lagati vlastite oči. Prvi baraž 1-0, 0-1 za cige, drugi baraž 0-0 i 6-2 (Miske penal i Spaha ofsajd) A što neko već napisa dobacio je on preko 200 golova..
Nije zabijao u barazu.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/edin- ... esamt.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema jos 200 prema njima ali ako dodamo golove iz Zelje onda je vrlo blizu.
Kako vidim, Dzeko ima nula crvenih kartona u karijeri.
- Goalgetter
- Kontakt:
U sridu,pasalo to nekom ili ne.Sluzbenik je napisao/la:Želim samo podsjetiti na jednu tužnu činjenicu. Edin Džeko je u svom matičnom BH klubu, dijelu navijača i "stručnjaka" birivaktile proglašen pogrdnim imenom i nekorisnim igračem, a prema tračevima za koje nisam nikad pročitao validan demant (ali ni potvrdu) izvjesni Yaya Toure nije prošao na "probi". Pomenuta dvojica večeras su udarila pečat na NAJVJEROVATNIJU drugu titulu MCI u jednoj od 2-3 najjače svjetske nogometne lige. Ovo ne pišem zbog momaka koji imaju milione za koje kisnu na mančesterskoj kiši, nego zbog hude, jadne i izhebane bh.sportske javnosti koja prima svakojake "stručne spike domaćih eksperata" na temu budućnosti BIH reprezentacije.
by JL
Jedino sto Yahija nije dobacio do sehera.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- el-fighter
- Kontakt:
Pa sto ga ti stavi.Goalgetter je napisao/la:Molim da Mandzukica ne stavljate u istu recenicu sa Dzekom. Hvala.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- legenda reala
- Kontakt:
drži ga Amarebagrcavi je napisao/la:torbicom ga fuadeGoalgetter je napisao/la:
Gdje ces to poredit. Pa Mandzukic mu je donosio peskire nakon utakmice ili treninga u Wolfsburgu.FaraonTM je napisao/la:Ma ne treba ti nikakva tabela. Džeko smijem ruku u vatru staviti ima duplo više golova od Mandžukića. Trofeja ima ja mislim ima isto više s tim što je Mandžo osvojio Ligu Prvaka.Edviin je napisao/la:De imal đe kakva tabela, da vidimo razliku između mandze i džeksona... idu mi na k... ovi jazavci
Imao je tu srecu da je upao u Bayern koji je bio zedan krvi i osvete nakon Chelsea. Fantasticna ekipa sa fantasticnim trenerom u kojem je Mandzo samo poturao nogu u 16 metara.
Da je Dzeko presao u Bayern poslije Wolfsburga vec bi imao na kontu 100-tinjak golova u Bayernovom dresu.
Ali ovako se dokazao u najzahtjevnijoj ligi na svijetu.
Ma znam!! Dzeko je uvaljivo golove, o kojima manđa moze samo sanjati! Al zanimalo me imal kakva tabelaMozambik je napisao/la:Gdje ces to poredit. Pa Mandzukic mu je donosio peskire nakon utakmice ili treninga u Wolfsburgu.FaraonTM je napisao/la:Ma ne treba ti nikakva tabela. Džeko smijem ruku u vatru staviti ima duplo više golova od Mandžukića. Trofeja ima ja mislim ima isto više s tim što je Mandžo osvojio Ligu Prvaka.Edviin je napisao/la:De imal đe kakva tabela, da vidimo razliku između mandze i džeksona... idu mi na k... ovi jazavci
Imao je tu srecu da je upao u Bayern koji je bio zedan krvi i osvete nakon Chelsea. Fantasticna ekipa sa fantasticnim trenerom u kojem je Mandzo samo poturao nogu u 16 metara.
Da je Dzeko presao u Bayern poslije Wolfsburga vec bi imao na kontu 100-tinjak golova u Bayernovom dresu.
Ali ovako se dokazao u najzahtjevnijoj ligi na svijetu.
Jos 4 protiv Hama da stigne Yayu i to je to
City 100 golova
- Juventinisimo
- Kontakt:
Jos da potpise za JUVE
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Aduka87, Alipasino, Atlanta, Balorda, BarbareZeljin, Beduin, bhfanatic14, Blizzard, boatenkk, bosnas_, Celtic, cutura, D97, dena24, DjaniTarik, Drum, Edincapitano, FerdinandF, ferroviere87, Futbol, GIBRA, Goalgetter, Helemnejse, insimadop, izet fazlinovic, JHam, Kizo886, klasik, Kljukusar, legendarnadruga, Marokanci58, MikiPirs, Mostarac1922, mukydesign, napapijri1987, PeppermintSA, prisonbreak, Rio12345, SanaBosna, Sensei, Shevko, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, unavita, Uprava, Venom, visarionovich, Wilshere10, Wolffire, Zalayeta22, Zgemboo89 i 360 gostiju.