RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

anel81m
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la anel81m » 09 maj 2014, 19:22

tepsija je napisao/la:Šta veli onaj ispijeni ljakse Karačić,da ih dočekamo pljeskom?
Jašta ćemo,evo ja stavio onu gumu na ruke da vježbam klepćanje.
Da nije seljober,čestitao bi Veležu na fer i sportskom nadmetanju u proljetnom dijelu kojim im je uvelike pomognuto da budu gdje jesu.Neka stavi onog glavonju zaostalog,Milu za kapitena,pljesak će da bude možda i jači.
Koji retard i provokator.
Idiot žestoki!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 maj 2014, 19:24

Samo da se nadovezem na vrijedjanj prema Karacicu. Samo to, nista drugo:
Velež igra dobro i ovom prilikom čestitam svom kolegi Nedimu Jusufbegoviću na dobroj igri i dobrim rezultatima Veleža. - rekao je Branko Karacic.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 maj 2014, 19:26

Uvlačka izjava,bezveze.
Ali ne zna on to gospodski,on je papak.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 maj 2014, 19:27

Pozdrav crvenoj armiji a sjecam se tacno prije 21 god .. ne mogu nam nista ni na jednom polju ... I nikada nece moci jer nasa furka je daleko dublja pravednija ljudskija .. stat cemo na put svakom vidu mahnitluka ..nema veze odakle dolazi I na kojoj sportskoj I inoj ideologiji kreiran ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 09 maj 2014, 19:35

tepsija je napisao/la:Šta veli onaj ispijeni ljakse Karačić,da ih dočekamo pljeskom?
Jašta ćemo,evo ja stavio onu gumu na ruke da vježbam klepćanje.
Da nije seljober,čestitao bi Veležu na fer i sportskom nadmetanju u proljetnom dijelu kojim im je uvelike pomognuto da budu gdje jesu.Neka stavi onog glavonju zaostalog,Milu za kapitena,pljesak će da bude možda i jači.
Koji retard i provokator.
Molim te da se ti njemu obračaš sa gospodin Karačić.
Vi nama pomogli?
A molim te je li.
Mi smo ti koji smo nanizali 8 pobjeda u komadu dragi moj.
Ako se ja ne varam, vi ste od početka tvrdili da igrate uvijek i jedino za svoj dragi Velež.
Tako da ste vi ti koji ste Želju za sebe pobijedili, niti slučajno za nas.
Da se razumijemo, tako i treba biti, uvijek svi trebaju igrati za svoj klub i uspjeh.
Ali ovakve nebuloze napisati da bi mi vama trebali čestitati, to si okači o 1975.godinu u kojoj velika večina vas i živi.
(izuzev Zizoua npr.).

Vidimo se sutra, neka bolji pobijedi.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 09 maj 2014, 19:36

tepsija je napisao/la:Uvlačka izjava,bezveze.
Ali ne zna on to gospodski,on je papak.
Rodjeni braco ne nasjedati na provokacije, ma nek kaze ovaj kostur, jadnik od covjeka sta hoce, ko ga *ebe, mi ni njega a ni onog seljacinu glavonju-sportistu godine Mileta, tzv kapitena necemo gonjati po stadionu, niti cemo se pokusati fizicki obracunati sa njihovom upravom. Zna se ko su divljaci i ko je to radio i dan danas bi ponovo da im se ukaze prilika. Ni u kojem slucaju se spustati na taj seljacki nivo. Mi cemo se sportski nadmetati sutra pa nek pobijedi bolji.

Forza Velez

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 maj 2014, 19:38

Ali,da zrinsky dočekamo pljeskom,jao gospodina Karačića :lol:
Vječno u našim srcima.

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 09 maj 2014, 19:52

Da imate obraza to bi i uradili ali posto nikad niste osvoili titulu bice vam oprosteno

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 maj 2014, 19:55

Sretno rodjeni sutra,dobijate vi lagano.Sigurno da ste ekipa koja je zasluzila igrati Evropu.
1946

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 09 maj 2014, 19:57

zeljo1974 je napisao/la:Da imate obraza to bi i uradili ali posto nikad niste osvoili titulu bice vam oprosteno
Izgleda da su tebi Seljo dobra 4 komada uletila pa te jos guzovi bole. Daj bola otidji do apoteke, uzmi nesto, namazi guzu, dosadni ste pravo "sampioni".
Zadnja izmjena: Kadet91, dana/u 09 maj 2014, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 09 maj 2014, 19:58

Lillard je napisao/la:Samo da se nadovezem na vrijedjanj prema Karacicu. Samo to, nista drugo:
Velež igra dobro i ovom prilikom čestitam svom kolegi Nedimu Jusufbegoviću na dobroj igri i dobrim rezultatima Veleža. - rekao je Branko Karacic.
Sjećamo se mi njegove izjave da će milu pehara staviti za kapitena u Vrapčićima prošle sezone.Nakon one geste koju je isti uradio pod BB to izjaviti!? :oops:

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 09 maj 2014, 20:00

zeljo1974 je napisao/la:Da imate obraza to bi i uradili ali posto nikad niste osvoili titulu bice vam oprosteno
Haj ne serendaj oca ti , Njima da dajemo aplauz ko što ste vi tražili da vam pustimo nidje veze Vala ista ste Sorta možete s njima pod ruku.... Razligu s takvim komentarima. :shh: Head Hvala Brato
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 09 maj 2014, 20:00

Kadet91 je napisao/la:
Izgleda da su tebi Seljo dobra 4 komada uletila pa te jos guzovi bole. Daj bola otidji do apoteke, uzmi nesto, namazi guzu, dosadni ste pravo "sampioni".
Napuko mu čmar sigurno pa ga isad boli.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 09 maj 2014, 20:07

Okle tebe jarane?Okreni se Prijedoru ba,ba?Okle tebe s Mostarom,osim kad podješ u Neum...na proputovanju.
Vječno u našim srcima.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 09 maj 2014, 20:14

Head je napisao/la:Sretno rodjeni sutra,dobijate vi lagano.Sigurno da ste ekipa koja je zasluzila igrati Evropu.
Hvala brato. Puno srece u evropskim kupovima Sarajevu. Ako cemo suditi po ovom forumu, najvise normalne raje iz Sa navija za Sarajevo, cast izuzetcima, ali po bljuvotinama i glupostima koje ovdje pisu pojedini navijaci NK Zelje, svak ko' imalo ima u glavi bi se stidio ako je njihov navijac.

Forza Velez
Zadnja izmjena: Kadet91, dana/u 09 maj 2014, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 09 maj 2014, 20:15

Samo da pozelim sutra srecu Velezu. Otresite ih kao mi u kupu dosta je. :D :bih:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 maj 2014, 20:16

Mostarac1971 je napisao/la:
Haj ne serendaj oca ti , Njima da dajemo aplauz ko što ste vi tražili da vam pustimo nidje veze Vala ista ste Sorta možete s njima pod ruku.... Razligu s takvim komentarima. :shh: Head Hvala Brato
Koliko god tebi bilo krivo al mislim da ce sutra biti aplauz za prvake Bosne i Hercegovine bitno je da nije zeljo prvak.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 maj 2014, 20:20

Pozdrav crvenoj armiji a sjecam se tacno prije 21 god .. ne mogu nam nista ni na jednom polju ... I nikada nece moci jer nasa furka je daleko dublja pravednija ljudskija .. stat cemo na put svakom vidu mahnitluka ..nema veze odakle dolazi I na kojoj sportskoj I inoj ideologiji kreiran ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 09 maj 2014, 20:25

Provokatoru Karacicu i ostalim "plemicima" treba odgovoriti igrom, zalaganjem i pobjedom. On misli da ce nas provokacijama izbaciti iz takta a ne konta da je to nama samo dodatni motiv pred tekmu sa ne bas atraktivnim protivnikom. E moj Branko kada sutra vidis more crvene boje i osjetis tu ljubav prema Rodjenim tek ces tada shvatiti tolisno je vrijedna vasa titula. Da ne govorim o tome kada u 37. minutu izvadite trecu loptu iz vlastite mreze. Bacat ce te se sa HE Mostar u nadi da vas Skakala progutaju :wave:
Prkosni i Ponosni od 1922

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 09 maj 2014, 20:26

nema vas nidje zato tisu i aplauz za kone ipak su oni drugi najuspijesniji klub U PL
slika
jednom pitar-uvijek supak

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.