Idiot žestoki!tepsija je napisao/la:Šta veli onaj ispijeni ljakse Karačić,da ih dočekamo pljeskom?
Jašta ćemo,evo ja stavio onu gumu na ruke da vježbam klepćanje.
Da nije seljober,čestitao bi Veležu na fer i sportskom nadmetanju u proljetnom dijelu kojim im je uvelike pomognuto da budu gdje jesu.Neka stavi onog glavonju zaostalog,Milu za kapitena,pljesak će da bude možda i jači.
Koji retard i provokator.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Samo da se nadovezem na vrijedjanj prema Karacicu. Samo to, nista drugo:
Velež igra dobro i ovom prilikom čestitam svom kolegi Nedimu Jusufbegoviću na dobroj igri i dobrim rezultatima Veleža. - rekao je Branko Karacic.
Velež igra dobro i ovom prilikom čestitam svom kolegi Nedimu Jusufbegoviću na dobroj igri i dobrim rezultatima Veleža. - rekao je Branko Karacic.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Uvlačka izjava,bezveze.
Ali ne zna on to gospodski,on je papak.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Pozdrav crvenoj armiji a sjecam se tacno prije 21 god .. ne mogu nam nista ni na jednom polju ... I nikada nece moci jer nasa furka je daleko dublja pravednija ljudskija .. stat cemo na put svakom vidu mahnitluka ..nema veze odakle dolazi I na kojoj sportskoj I inoj ideologiji kreiran ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Molim te da se ti njemu obračaš sa gospodin Karačić.tepsija je napisao/la:Šta veli onaj ispijeni ljakse Karačić,da ih dočekamo pljeskom?
Jašta ćemo,evo ja stavio onu gumu na ruke da vježbam klepćanje.
Da nije seljober,čestitao bi Veležu na fer i sportskom nadmetanju u proljetnom dijelu kojim im je uvelike pomognuto da budu gdje jesu.Neka stavi onog glavonju zaostalog,Milu za kapitena,pljesak će da bude možda i jači.
Koji retard i provokator.
Vi nama pomogli?
A molim te je li.
Mi smo ti koji smo nanizali 8 pobjeda u komadu dragi moj.
Ako se ja ne varam, vi ste od početka tvrdili da igrate uvijek i jedino za svoj dragi Velež.
Tako da ste vi ti koji ste Želju za sebe pobijedili, niti slučajno za nas.
Da se razumijemo, tako i treba biti, uvijek svi trebaju igrati za svoj klub i uspjeh.
Ali ovakve nebuloze napisati da bi mi vama trebali čestitati, to si okači o 1975.godinu u kojoj velika večina vas i živi.
(izuzev Zizoua npr.).
Vidimo se sutra, neka bolji pobijedi.
Rodjeni braco ne nasjedati na provokacije, ma nek kaze ovaj kostur, jadnik od covjeka sta hoce, ko ga *ebe, mi ni njega a ni onog seljacinu glavonju-sportistu godine Mileta, tzv kapitena necemo gonjati po stadionu, niti cemo se pokusati fizicki obracunati sa njihovom upravom. Zna se ko su divljaci i ko je to radio i dan danas bi ponovo da im se ukaze prilika. Ni u kojem slucaju se spustati na taj seljacki nivo. Mi cemo se sportski nadmetati sutra pa nek pobijedi bolji.tepsija je napisao/la:Uvlačka izjava,bezveze.
Forza Velez
- tepsija
- Kontakt:
Ali,da zrinsky dočekamo pljeskom,jao gospodina Karačića 

Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Da imate obraza to bi i uradili ali posto nikad niste osvoili titulu bice vam oprosteno
Sretno rodjeni sutra,dobijate vi lagano.Sigurno da ste ekipa koja je zasluzila igrati Evropu.
1946
Izgleda da su tebi Seljo dobra 4 komada uletila pa te jos guzovi bole. Daj bola otidji do apoteke, uzmi nesto, namazi guzu, dosadni ste pravo "sampioni".zeljo1974 je napisao/la:Da imate obraza to bi i uradili ali posto nikad niste osvoili titulu bice vam oprosteno
Zadnja izmjena: Kadet91, dana/u 09 maj 2014, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sjećamo se mi njegove izjave da će milu pehara staviti za kapitena u Vrapčićima prošle sezone.Nakon one geste koju je isti uradio pod BB to izjaviti!?Lillard je napisao/la:Samo da se nadovezem na vrijedjanj prema Karacicu. Samo to, nista drugo:

- Mostarac1971
- Kontakt:
Haj ne serendaj oca ti , Njima da dajemo aplauz ko što ste vi tražili da vam pustimo nidje veze Vala ista ste Sorta možete s njima pod ruku.... Razligu s takvim komentarima.zeljo1974 je napisao/la:Da imate obraza to bi i uradili ali posto nikad niste osvoili titulu bice vam oprosteno

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
Napuko mu čmar sigurno pa ga isad boli.Kadet91 je napisao/la:Izgleda da su tebi Seljo dobra 4 komada uletila pa te jos guzovi bole. Daj bola otidji do apoteke, uzmi nesto, namazi guzu, dosadni ste pravo "sampioni".zeljo1974 je napisao/la:Da imate obraza to bi i uradili ali posto nikad niste osvoili titulu bice vam oprosteno
- tepsija
- Kontakt:
Okle tebe jarane?Okreni se Prijedoru ba,ba?Okle tebe s Mostarom,osim kad podješ u Neum...na proputovanju.zeljo1974 je napisao/la:Da imate obraza to bi i uradili ali posto nikad niste osvoili titulu bice vam oprosteno
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Hvala brato. Puno srece u evropskim kupovima Sarajevu. Ako cemo suditi po ovom forumu, najvise normalne raje iz Sa navija za Sarajevo, cast izuzetcima, ali po bljuvotinama i glupostima koje ovdje pisu pojedini navijaci NK Zelje, svak ko' imalo ima u glavi bi se stidio ako je njihov navijac.Head je napisao/la:Sretno rodjeni sutra,dobijate vi lagano.Sigurno da ste ekipa koja je zasluzila igrati Evropu.
Forza Velez
Zadnja izmjena: Kadet91, dana/u 09 maj 2014, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Samo da pozelim sutra srecu Velezu. Otresite ih kao mi u kupu dosta je.

Koliko god tebi bilo krivo al mislim da ce sutra biti aplauz za prvake Bosne i Hercegovine bitno je da nije zeljo prvak.Mostarac1971 je napisao/la:Haj ne serendaj oca ti , Njima da dajemo aplauz ko što ste vi tražili da vam pustimo nidje veze Vala ista ste Sorta možete s njima pod ruku.... Razligu s takvim komentarima.zeljo1974 je napisao/la:Da imate obraza to bi i uradili ali posto nikad niste osvoili titulu bice vam oprostenoHead Hvala Brato
Pozdrav crvenoj armiji a sjecam se tacno prije 21 god .. ne mogu nam nista ni na jednom polju ... I nikada nece moci jer nasa furka je daleko dublja pravednija ljudskija .. stat cemo na put svakom vidu mahnitluka ..nema veze odakle dolazi I na kojoj sportskoj I inoj ideologiji kreiran ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Provokatoru Karacicu i ostalim "plemicima" treba odgovoriti igrom, zalaganjem i pobjedom. On misli da ce nas provokacijama izbaciti iz takta a ne konta da je to nama samo dodatni motiv pred tekmu sa ne bas atraktivnim protivnikom. E moj Branko kada sutra vidis more crvene boje i osjetis tu ljubav prema Rodjenim tek ces tada shvatiti tolisno je vrijedna vasa titula. Da ne govorim o tome kada u 37. minutu izvadite trecu loptu iz vlastite mreze. Bacat ce te se sa HE Mostar u nadi da vas Skakala progutaju 

Prkosni i Ponosni od 1922
- mentalitet87
- Kontakt:
nema vas nidje zato tisu i aplauz za kone ipak su oni drugi najuspijesniji klub U PL

jednom pitar-uvijek supak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.