Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
- BavaracZenica
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba mi jedno još 10-ak televizora da bih sve gled'o
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Vedad Ibisevic
Zato imas care stream upalis Bundesliga Simulcast, na njemackom Bundesliga Konferenz, i pokazuju od svake po malo i presaltaju kad pane gol.Unofficialpage je napisao/la:Šta sad gledat? Ne mogu sve a volio bih
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: AW: Vedad Ibisevic
Imam ja to na TV-u ali nije tako čejfGoalgetter je napisao/la:Zato imas care stream upalis Bundesliga Simulcast, na njemackom Bundesliga Konferenz, i pokazuju od svake po malo i presaltaju kad pane gol.Unofficialpage je napisao/la:Šta sad gledat? Ne mogu sve a volio bih
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ali dobro je pa je odigro. Bolje da je dobio jednu ekstra utakmicu nego da mu prvi start bude ona jedina prijateljska utakmica prije SP-a.
floyd je napisao/la:Nadam se da Susic nije lud da ga stavi protiv Argentine, pa cak i Nigerije.
Samo Džekson u napad
bitno je da se vratio i da je opet starter! mada nakon SP on mozda i ode u jaci i ambiciozniji klub... neka odradi dobro pripreme i SP je njegovo,a poslije ko zna....Rios je napisao/la:Izadje Vedo u 66 min.. Nezapazen poprilicno danas..Mada je bilo tesko i ocekivati nesto drugo protiv Bajerna..
- Goalgetter
- Kontakt:
Očito lako zaboravljaju sve dobre stvari koje je učinio u dresu Stuttgarta, ali Bože moj, sam je sebe zayebo sa onom suspenzijom. Iskreno se nadam da će promjeniti sredinu i da će mu SP pomoći u tomeGoalgetter je napisao/la:Na FB, Twitteru i forumu TM-a ga dosta pljuju navijaci Stuttgarta. Prizeljkuju njegov odlazak iz Vfba, i nadaju se da mu je ovo zadnja tekma danas bila u dresu Stuttgarta.
Vedo Zmaju nas,drhtace protivnicke odbrane opet od tebe,samo da odaberes pravi klub.
homer44 je napisao/la:Evo danas u sportskim novostima (novine) da prelazi u Dinamo, ima li tu istine?
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, AmorVincitOmnia, Atlanta, BarbareZeljin, bavarian_bk, BelajBoy, Benko123, Bordo10, Bosanac90, Bosna2026, Bosnjo22, Confiance, dena24, denza, Edbh21, Edincapitano, ELDIABLO20, ErosViverosViv, FerdinandF, Frankie, Fudo, Google [Bot], Google Adsense [Bot], grad-na-rijeci-sani, guillermo, Hajdeee, Hansestadt, HariTz, Homelander, Imamkarbarum, James1987, KarlMarx, Kaunas, Kljukusar, kouadio, kovacic, lakilone, ledesma, linethreader, Lokomotifa, Lynx, Marokanci58, mercurial, Mocvara1991, MokraKifla, MostarNeretva, myself, napapijri1987, nebeskasila, nedimsalih, Pact1921, PeppermintSA, Proximic, RacioEmocionalan, Rio12345, RobijasiZenica1988, rossonero85, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Slobodanpad1945, StevieG8, Turo, Uprava, useruser1303, Venom, visarionovich, Wilshere10, Wolffire, zaostrog, Zgemboo89 i 444 gosta.