Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Mislim da im ne gine 6 komada, Mandzukic u borbi s Lewandovskim za najboljeg strijelca i u tome ce mu pomoc kolege. Ibisevic ako ufati sut na tekmi to je za pohvalu.
više bih volio da ne igra, zadnje kolo, nema značaja, samo da ne bude neke povrede
- BavaracZenica
- Kontakt:
Nema znacaja to je istina, ali mislim da je dobro ipak da igra, a povrede nece biti, jer mislim da ce ovdje sve biti fer, nece bit nabijanja nekog od strane Bayerna, mozda rezultat 3-1
Vedo ce taj postic

FC Bayern !!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta sad gledat? Ne mogu sve a volio bih 
Treba mi jedno još 10-ak televizora da bih sve gled'o

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Odlicno, mislim da je ovo gest trenera i kluba pred SP.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Vedad Ibisevic
Zato imas care stream upalis Bundesliga Simulcast, na njemackom Bundesliga Konferenz, i pokazuju od svake po malo i presaltaju kad pane gol.Unofficialpage je napisao/la:Šta sad gledat? Ne mogu sve a volio bih

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: AW: Vedad Ibisevic
Imam ja to na TV-u ali nije tako čejfGoalgetter je napisao/la:Zato imas care stream upalis Bundesliga Simulcast, na njemackom Bundesliga Konferenz, i pokazuju od svake po malo i presaltaju kad pane gol.Unofficialpage je napisao/la:Šta sad gledat? Ne mogu sve a volio bih
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Izadje Vedo u 66 min.. Nezapazen poprilicno danas..Mada je bilo tesko i ocekivati nesto drugo protiv Bajerna..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Vedo izgledo ko da je znao da je igro lose kad je izaso iz igre. Nije dobio dosta lopti, ali one koje je dobio je upropastio. Ali sto je najgore je to sto nije izgledo ko onaj stari Vedo koji se bori ko lud za lopte. Puno tezi na nogama nego obicno.
Ali dobro je pa je odigro. Bolje da je dobio jednu ekstra utakmicu nego da mu prvi start bude ona jedina prijateljska utakmica prije SP-a.
Ali dobro je pa je odigro. Bolje da je dobio jednu ekstra utakmicu nego da mu prvi start bude ona jedina prijateljska utakmica prije SP-a.
Nadam se da Susic nije lud da ga stavi protiv Argentine, pa cak i Nigerije.
floyd je napisao/la:Nadam se da Susic nije lud da ga stavi protiv Argentine, pa cak i Nigerije.

Samo Džekson u napad

bitno je da se vratio i da je opet starter! mada nakon SP on mozda i ode u jaci i ambiciozniji klub... neka odradi dobro pripreme i SP je njegovo,a poslije ko zna....Rios je napisao/la:Izadje Vedo u 66 min.. Nezapazen poprilicno danas..Mada je bilo tesko i ocekivati nesto drugo protiv Bajerna..
Iz duznog postovanja prema ovom igracu za sve do sada ucinjeno za BiH repku mislim da je momak definitivno van forme i da ce samo smetati ako budemo igrali sa dva napadaca.Protiv Argentine i ne pomisljati naravno.Uvijek mu je slabost bila ustopati loptu a kamoli prediblati bar jednig igraca.Kamo srece da imamo treceg napadaca jer nedaj Boze da se Dzeki bude nesto sa ovim likom nebi daleko dogurali.
Danas totalno nevidljiv a napravio je i penal nad Martinezom samo ga sudija nije vidio. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Izgleda da je Vedo olakšao posao Sušiću koji mu sad čista obraza može reći da protiv Argentine počinje sa klupe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Na FB, Twitteru i forumu TM-a ga dosta pljuju navijaci Stuttgarta. Prizeljkuju njegov odlazak iz Vfba, i nadaju se da mu je ovo zadnja tekma danas bila u dresu Stuttgarta. 

Očito lako zaboravljaju sve dobre stvari koje je učinio u dresu Stuttgarta, ali Bože moj, sam je sebe zayebo sa onom suspenzijom. Iskreno se nadam da će promjeniti sredinu i da će mu SP pomoći u tomeGoalgetter je napisao/la:Na FB, Twitteru i forumu TM-a ga dosta pljuju navijaci Stuttgarta. Prizeljkuju njegov odlazak iz Vfba, i nadaju se da mu je ovo zadnja tekma danas bila u dresu Stuttgarta.

Malo lakse sa zaboravljanjem,prerano je za to.
Vedo Zmaju nas,drhtace protivnicke odbrane opet od tebe,samo da odaberes pravi klub.
Vedo Zmaju nas,drhtace protivnicke odbrane opet od tebe,samo da odaberes pravi klub.
Evo danas u sportskim novostima (novine) da prelazi u Dinamo, ima li tu istine?
homer44 je napisao/la:Evo danas u sportskim novostima (novine) da prelazi u Dinamo, ima li tu istine?