NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
- RajaSaCiglana
- Kontakt:
Re: Odg: NK Travnik
2:0.
Re: NK Travnik
Hocel i vama Zeljo biti krivac ako ispadnete?
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- forza_juve
- Kontakt:
polako ima jos 45 minuta, a ako ispadnu nije niko krivac nego sam Travnik sto je imao kuci sa Maldost tekmu i nisu dobili kada je trebalo, ali kao sto rekoh vidjet cemo na kraju ko leti
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
istog sam misljenja, ako ispadnemo krivci smo sami sebi. ne osvrcem se uopste na rezultat iz Prjedora niti bi navijo za Zelju u ovoj utakmici taman kad bi ispali.
za ovu ligu nemoras bit vidovitsaaudin je napisao/la:slobodnjak sta sam ti rekao leotara su halalili rudara nece mjenjate slobodu caooo![]()
![]()

- forza_juve
- Kontakt:
ajde ajde vidjet cemo na kraju, ali kako god bude Travnik je krivac zbog svih kiksanja na svom terenu protiv ekipa koje trebaju past na Piroti. Ne ocekujem da igra Zeljo za Travnik jer je vec jednom izbacio Travnik kada je pustio Leotaru tako da ne ocekujm od Zelje nista
❤️1946❤️
Ne mogu da vjerujem. 

- forza_juve
- Kontakt:
ko ce se sada javit da cujem hahhaa kazem ja ima 45 minuta
❤️1946❤️
Vjeruj, sad ce preokret u Banja Luci.HzSM je napisao/la:Ne mogu da vjerujem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hebo ovu ligu ne treba je ni pratiti, koliko se štima. Travnik iskeširao lovu na stol na poluvremenu jao sramote bože dragiHzSM je napisao/la:Ne mogu da vjerujem.
SRETAN BROJ - 1725
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Bili su ovi iz Borca principijelni,ako nista 45 minuta.pitic je napisao/la:Hebo ovu ligu ne treba je ni pratiti, koliko se štima. Travnik iskeširao lovu na stol na poluvremenu jao sramote bože dragiHzSM je napisao/la:Ne mogu da vjerujem.
Ovo ti je finta bila. Travnik je kontao možemo bez para možda bod uzeti. Borac im dokazao već na poluvremenu ko je gazda i Travnik morao na poluvremenu keširati par desetina hiljada km da bi opstao u ligi.HzSM je napisao/la:Bili su ovi iz Borca principijelni,ako nista 45 minuta.pitic je napisao/la:Hebo ovu ligu ne treba je ni pratiti, koliko se štima. Travnik iskeširao lovu na stol na poluvremenu jao sramote bože dragiHzSM je napisao/la:Ne mogu da vjerujem.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Sta je saudine i ostali zlobnici hahaha...pa vi mislite da ce Travnik ispasti hahahahaahaha.....vi kao da na marsu zivite...
- RajaSaCiglana
- Kontakt:
Re: Odg: NK Travnik
Bravo!
-
- Kontakt:
333333333333333333 hahaahahahahahaah....ajde misevi izadjiteeeeee izadjiteeeeee....e cekamo vas sve dogodine na piroti miseviiiiiii!!!!!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
koliko love ste dali borcu za prelazak iz 1 u 2?! 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
bravo,ko ima pare nek i igra pl.ko nema nek igra 1 ligu,ha ya,cestitke na opstanku,pozdrav iz gradacca 

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- crvenocrni
- Kontakt:
Bravo Travnik
. A nakon ovog sto vidim sta se desava u Prijedoru i vise nego zasluzen opstanak 
P.S.
A zbog ovih hejtera koji i pored onog sto im se desava u Prijedoru prizeljkivaju da Travnik ispadne jos mi je draze

P.S.
A zbog ovih hejtera koji i pored onog sto im se desava u Prijedoru prizeljkivaju da Travnik ispadne jos mi je draze

Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 10 maj 2014, 18:36, ukupno mijenjano 2 puta.
ŠampinJonii.. 

Zadnja izmjena: Krokodil, dana/u 10 maj 2014, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.